Silne bolesti chrbta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ked uz, tak Novalgin. Ten je tiez silny, neuspava a nie je tak tazky na zaludok. Ja ked obcas treba, tak ho beriem radsej ako Ibuprofen.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pozri 2x do tyzdna zajdi na masaz a velmi odporucam cviky na chrbat v posilke.
Sám som cely den za PC v praci a posilka a cviky na chrbat odporucaju velmi pre kancelarske krysy ako prevenciu proti bolestiam. :wink:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

mna tiež bolel chrbat dost často ale tak zriedkavo,že kludne aj mesiac nič a potom zase :/ , išiel som k tomu doktorovy čo sa takemu venuje (neviem ako sa vola jeho "odbor" :oops: ) ..pokukal si ma trochu,potom si lahol na taku postel na brucho,on mi stlačil tak riadne chrbat ,niečo tam puklo a od vtedy nič :D

//a ešte som si spomenul že som chodil na rehabilitáciu..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

begbeee napísal:Pozri 2x do tyzdna zajdi na masaz a velmi odporucam cviky na chrbat v posilke.
Sám som cely den za PC v praci a posilka a cviky na chrbat odporucaju velmi pre kancelarske krysy ako prevenciu proti bolestiam. :wink:
Hh....mozno nahoda, ale minule vo fitku ma to tiez chytilo, nevedel som co mam robit, tak som iba zostal sediet na stroji a modlil sa aby to nebolo horsie.....
A hej cvicim aj na chrbat.
kalkul
Novice
Novice

Re: Silne bolesti chrbta

Príspevok od používateľa kalkul »

Mávam tiež bolesti chrbta spôsobené sedavým zamestnaním aj napriek dostatku pohybu. Kamarát mi doporučil obstarať si sedací vak Bagie. Keď si správne vyformujem, bolesti, ktoré mám pri sedení zmiznú. Dokonca sa z neho výborne a pohodlne pozerá aj telka, aj vo dvojici.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Silne bolesti chrbta

Príspevok od používateľa begbeee »

kalkul napísal:Mávam tiež bolesti chrbta spôsobené sedavým zamestnaním aj napriek dostatku pohybu. Kamarát mi doporučil obstarať si sedací vak Bagie. Keď si správne vyformujem, bolesti, ktoré mám pri sedení zmiznú. Dokonca sa z neho výborne a pohodlne pozerá aj telka, aj vo dvojici.
A kde by som si ho mohol objednať a za koľko?

Ostatní: :psssst:
Napísať odpoveď