Silne bolesti chrbta
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mna tiež bolel chrbat dost často ale tak zriedkavo,že kludne aj mesiac nič a potom zase
, išiel som k tomu doktorovy čo sa takemu venuje (neviem ako sa vola jeho "odbor"
) ..pokukal si ma trochu,potom si lahol na taku postel na brucho,on mi stlačil tak riadne chrbat ,niečo tam puklo a od vtedy nič 
//a ešte som si spomenul že som chodil na rehabilitáciu..
//a ešte som si spomenul že som chodil na rehabilitáciu..
Hh....mozno nahoda, ale minule vo fitku ma to tiez chytilo, nevedel som co mam robit, tak som iba zostal sediet na stroji a modlil sa aby to nebolo horsie.....begbeee napísal:Pozri 2x do tyzdna zajdi na masaz a velmi odporucam cviky na chrbat v posilke.
Sám som cely den za PC v praci a posilka a cviky na chrbat odporucaju velmi pre kancelarske krysy ako prevenciu proti bolestiam.
A hej cvicim aj na chrbat.
Re: Silne bolesti chrbta
Mávam tiež bolesti chrbta spôsobené sedavým zamestnaním aj napriek dostatku pohybu. Kamarát mi doporučil obstarať si sedací vak Bagie. Keď si správne vyformujem, bolesti, ktoré mám pri sedení zmiznú. Dokonca sa z neho výborne a pohodlne pozerá aj telka, aj vo dvojici.
Re: Silne bolesti chrbta
A kde by som si ho mohol objednať a za koľko?kalkul napísal:Mávam tiež bolesti chrbta spôsobené sedavým zamestnaním aj napriek dostatku pohybu. Kamarát mi doporučil obstarať si sedací vak Bagie. Keď si správne vyformujem, bolesti, ktoré mám pri sedení zmiznú. Dokonca sa z neho výborne a pohodlne pozerá aj telka, aj vo dvojici.
Ostatní: