Obchodník se smrtí - hugh laurie
Obchodník se smrtí - hugh laurie
takže čo hovoríte na túto knihu ??? hugh laurie je premňa osobnosť a preto by moja prva kniha ktorá ma viac ako 40 strán mala byť táto .........lenže som počul že preklad do čestiny je úplne totalna ********* pretože on tam píše veci nad ktorými si treba zamyslieť kým prídete nato čo presne kcel povedať no v čestine to vraj tak zkomolili že to nema ani význam čítať ........tak som teda počul,čítal .......napíšte vy aké to bolo .....ak ste to čítali ....nekcem aby teda moja prvá 400stranová kniha bol nejaký prepadák
rozmyšlal som aj nad knihou Jumper - Griffinův příběh ale to je už OT
rozmyšlal som aj nad knihou Jumper - Griffinův příběh ale to je už OT
Hugh Laurie je skvely herec, ale ako spisovatelovi mu to velmi nejde
Kniha je miestami dost nezazivna, vtipne a sarkasticke poznamky tam su, ale desat lastoviciek leto nerobi.
Dejova linia je dost neoriginalna, len tazko tam cloveka nieco prekvapi. A myslienka toho celeho je velmi prosta.
Ak by to bol film, tak dam asi 5 alebo 6 z 10.
Jedine co sa mi na tej knihe pacilo bola posledna veta.
Kniha je miestami dost nezazivna, vtipne a sarkasticke poznamky tam su, ale desat lastoviciek leto nerobi.
Dejova linia je dost neoriginalna, len tazko tam cloveka nieco prekvapi. A myslienka toho celeho je velmi prosta.
Ak by to bol film, tak dam asi 5 alebo 6 z 10.
Jedine co sa mi na tej knihe pacilo bola posledna veta.
Je to trosku spoiler tak som to radsej zakryl."V nasledujucich siestich mesiacoch sa predaj rakety vzduch-zem Javelin zvysil o 40%" kto cital, tak pochopi.
a neporadil by si ak si čítal nejaku knihu .....kde je tento humor ??
som vášnivý fanúšik dr.hausa a páči sa mi že do prípadu vždy zamiešaju nejaku dedukciu nejaky jeho vtip či už sarkasticky alebo čierny humor ........proste by som kcel nejakú knihu kde by bol dobry príbeh a dotoho zamiešaný dr.house
som vášnivý fanúšik dr.hausa a páči sa mi že do prípadu vždy zamiešaju nejaku dedukciu nejaky jeho vtip či už sarkasticky alebo čierny humor ........proste by som kcel nejakú knihu kde by bol dobry príbeh a dotoho zamiešaný dr.house
S tym ti neporadim, vacsinou necitam knihy kde je vela humoru a ked aj urcite nie sarkazmu. V knihach hladam nieco ine ako hladam v TV.
Ak sa chces dobre pobavit odporucim ti Halvu XXII spolu s pokracovanim Zaverecna od Hellera.
Je to pre mna klasika. Ak chces Housov sarkazmus, obchodnika si precitaj, ale viac sarkazmu najdes v seriali.
Ak sa chces dobre pobavit odporucim ti Halvu XXII spolu s pokracovanim Zaverecna od Hellera.
Je to pre mna klasika. Ak chces Housov sarkazmus, obchodnika si precitaj, ale viac sarkazmu najdes v seriali.
-
lekoklatik
VIP
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
Ignorácia???
To je taký problém prepísať ten názov?
pre boha ve´d to trhá oči a ešte k tomu je to v názve témy...
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=Obc ... 5%A5&meta=
//ku k-. Sám by si sa mal poje**** keď nevieš banalitu
To je taký problém prepísať ten názov?
pre boha ve´d to trhá oči a ešte k tomu je to v názve témy...
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=Obc ... 5%A5&meta=
//ku k-. Sám by si sa mal poje**** keď nevieš banalitu
doteraz som tu nebol tak klud ..........no idem pozreť tú hlavu XXII ono zas kcem ten sarkazmus niečo ako si pisal nekcem umrieť atd. to sa mi páčilo lenže nekcem aby tak kniha bola ako kuchárka že tam bude kopu vtipov sarkazmu a podobne a na konci ked doččítam tu knihu tak dufam že si nepoviem očom to vlastne bolo ?
no pozrel som si tu knihu a nenašiel som jediny negatívny komentár takže ju na 99% berem ................
ešte mi povedzte že ktorú ??
http://www.martinus.sk/?uMod=list&uTyp= ... II&uCo=all
no pozrel som si tu knihu a nenašiel som jediny negatívny komentár takže ju na 99% berem ................
ešte mi povedzte že ktorú ??
http://www.martinus.sk/?uMod=list&uTyp= ... II&uCo=all
No neboj tá kniha má aj svoju hlbokú myšlienku a tou je nezmyselnoť vojny resp. toho kolosu čo vzniká okolo.
Hlavný hrdina Yossorian je skvelý a v knihe je všetko čo má byť.
No môžeš zobrať už iba tú českú ostatné sú vypredané, ale dá sa skúsiť aj v kamennom obchode, mohli by to kľudne ešte mať aj v slovenčine - najmä túto:
http://www.martinus.sk/?uItem=2622
Je tam kopec skvelých situácií, mne osobne sa najviac páčilo ako tam bolo vysvetlené, že keď nakupuješ vajcia za 5 centov a predávaš za 2 centy ako na tom možno v armáde zarobiť.
A určite neprehlúpiš.
Z môjho pohľadu najkomplexnejšia kniha (kde je všetko: vojna, boj, láska, sex, intrigy, špionáž, skryté odkazy a rozobraté veľké myšlienky..) akú som kedy čítal je Wiedzmin (Zaklínač) od Andzreja Sapkowskeho ale to je pentalógia zhruba s 1500 stranami.
Hlavný hrdina Yossorian je skvelý a v knihe je všetko čo má byť.
No môžeš zobrať už iba tú českú ostatné sú vypredané, ale dá sa skúsiť aj v kamennom obchode, mohli by to kľudne ešte mať aj v slovenčine - najmä túto:
http://www.martinus.sk/?uItem=2622
Je tam kopec skvelých situácií, mne osobne sa najviac páčilo ako tam bolo vysvetlené, že keď nakupuješ vajcia za 5 centov a predávaš za 2 centy ako na tom možno v armáde zarobiť.
A určite neprehlúpiš.
Z môjho pohľadu najkomplexnejšia kniha (kde je všetko: vojna, boj, láska, sex, intrigy, špionáž, skryté odkazy a rozobraté veľké myšlienky..) akú som kedy čítal je Wiedzmin (Zaklínač) od Andzreja Sapkowskeho ale to je pentalógia zhruba s 1500 stranami.
ale inač te knihy su té iste nie ??? len iny obal a možno niektore vačšie a niektore menšie totiž martinus mame v meste a hned kusok dalej ešte druhe dosť velke knihkupectvo a pár malých čiže určite by som niekde našiel niečo z tých 5 kníh .............takže ak nahodou sa nejako lišia tak nech vyberem tu tu najlepšiu
no 1500strán je na prvú vačšiu knihu asi moc
no 1500strán je na prvú vačšiu knihu asi moc
všade píšu že sa chysta dotlač slovenskej verzie asi po hodine hladania som teda usudil že už tu knihu nekúpim iba českú tak som rozmyšlal či nekúpiť tú Záverečnú ta je po slovensky a je dostupná ....len to bude asi nezáživne ak je to pokračovanie tej HLAVA 22 tak asi nebudem vedieť očom to asi je či ?