Podla mna ZS dala dost dobrý album, vysoký nadpriemer. Co som si pozeral na hh.sk anketu som sa inac smial. Ale myslim si ze ZS dobre vedela pre koho robila album (jedni obdivuju ich - ini ich cu račej skryť!) a ja len dodávam že sa im to podarilo. Šetrim na original. Dávno nevyšiel album z ktoreho by som si vypočul všetky songy a neprepinal.
Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
presne tak, je tazke prist s niecim originalnym. kazdy vie kopirovat a opicit sa po druhych. ¸¸S hiphopom v sebe nie na sebe sa chcem odlíšiť od tých čo kradnú dobré nápady, z americkej záhrady, ja som chlapec z východu beriem to ako výhodu´´ To isto poznáte 
Podla mna ZS dala dost dobrý album, vysoký nadpriemer. Co som si pozeral na hh.sk anketu som sa inac smial. Ale myslim si ze ZS dobre vedela pre koho robila album (jedni obdivuju ich - ini ich cu račej skryť!) a ja len dodávam že sa im to podarilo. Šetrim na original. Dávno nevyšiel album z ktoreho by som si vypočul všetky songy a neprepinal.
-
makaveli
King
nejake nove veci od promoe-a, stoja za vypocutie..
Promoe - Lullabies to myself
Promoe - New Day
Promoe, Cosmic, Tenor Diamond - Bureaucrazy
Promoe - Den ljusnande FRAmtid
Promoe - Detta Har Hänt
Promoe - Lullabies to myself
Promoe - New Day
Promoe, Cosmic, Tenor Diamond - Bureaucrazy
Promoe - Den ljusnande FRAmtid
Promoe - Detta Har Hänt
-
mirak2
Hardcore addict
no hiphoperi moji nadherni
co by ste povedali na toto? oficialny klip
pesnicka so slideshow textom a este tato s textom
bavte sa, rozculujte sa, have fun 
toto moze byt hip hop len pre cloveka co vie o tom pi*u... repove prvky z tejto disko hip popovej kktiny spievanej dvoma emakmi hip hop nespravia...mirak2 napísal:no hiphoperi moji nadhernico by ste povedali na toto? oficialny klip
pesnicka so slideshow textom a este tato s textom
![]()
![]()
bavte sa, rozculujte sa, have fun
inac hura... maj lengvidz ma nju album, cekuj ten sit houmi. je to take fres ze to chce aj tvoja bic, brou. exkluzivne produkovane big nous kovacom... NIGA!
-
makaveli
King
dva tracky z noveho mr albumu..
http://hip-hop.sk/media-audio/o-dual-sh ... ivne-treky
http://hip-hop.sk/media-audio/o-dual-sh ... ivne-treky