dOoM^ napísal:
4. kolo - skocim do vody vidim ako sa vortex schova za stenu tak tam zacnem strielat ale vbehne mi tam dalsi t ktoreho da ct za mnou takze dorobim vortexa a idem dalej...
:D:D Destro dostal ban HAHAHAA... no ale teraz vazne.. aj ja by som rad videl video. Destra dobre poznam a viem ze necheatuje, je to skiller. Podla mna si z teba len striela a da ti za chvilu unban. (snad)
aha tak teraz som za uplu lamu? ja dierujem taktiez a co...nie ked ma trafis cez stenu nezanamena to ze mas automaticky ban...chvilku som ho pozoroval a videl som ho na useku v inferne presnejsie na banane ako zacal zodvihol crosshair a pekne zacal strielat do typka ktory bol zacampeny...niet o com...
Ked myslis ten banan a tu branu veducu na becko tak tam dierujem furt pretoze tam furt dakto je a navyse ked vidim ze tam dakto uteka tak strelam tym smerom aj cez mur. Teraz si akoze fakt myslim ze si lama ked za toto si mi dal ban.
ok tak ostanem lamou...ja ti unban nebudem davat...a aspon za posledne dva dni co som bol na servery tak som tam nikoho ani raz nenacapal takze neriesim...popros si niekoho nak ti da unban...
Ja si myslim ze mylit sa je ludske. A aj admin sa moze pomylit. Tiez poznam destroyera velmi dobre a viem ze to neni cheater. Dev1ho nebudeme riesit. Dal som mu raz ban a tiez to bol taky isty pripad ako teraz AviceN ty moc snami na hojkovi nehravas takze asi o nas najcastejsich hracov tam moc nevies. Sry ze to hovorim ale este som stebou nehral (teda mozno raz) a hram tam uz tri mesiace.
PsychoS napísal:Ja si myslim ze mylit sa je ludske. A aj admin sa moze pomylit. Tiez poznam destroyera velmi dobre a viem ze to neni cheater. Dev1ho nebudeme riesit. Dal som mu raz ban a tiez to bol taky isty pripad ako teraz AviceN ty moc snami na hojkovi nehravas takze asi o nas najcastejsich hracov tam moc nevies. Sry ze to hovorim ale este som stebou nehral (teda mozno raz) a hram tam uz tri mesiace.
Avicen tam hraval davno pred tebou. A je v tom dobry.
Destro unban.
Avicen, ked este budes mat podozrenie... daj mu ban, unban potom nebude.
Aj keby to video mal tak ver tomu ze tam ziadny dokaz nenajdes, pretoze ja cheaty nepouzivam. A to ze som dieroval cez stenu presne na miesto kde bol nepriatel bola mozno nahoda, neviem teda za co konkretne to bolo ale tak obcas to vyjde nechapem preco som dostal hned ban.
Filipito napísal:co na tom nechapes ? Max Team Kill Violation 3/3 50 minutes
ale ved som nikoho nezabil ... aspon o tom neviem ...a troch uz vobec nie ... a dnes uz duplom a v statistykach tam mam team kill daleko viac ale to sa uz davno nestalo ..