M4jk1:-) napísal:ja som este nevidel ktory by horsie kreslil ako ja vzdy sa mi smiali na vytvarnej atd. rad by som vedel vase nazory a mozte poslat niejake obrazky
ja som natom podobne kreslim na urovni malecho chlapca aspon niesom sam
moje vytvory ae blbo je to odfotene, ja som to nefotil heh bo mne nejde pripojit mobil k PC... mam aj lepsie ae ked nejde ten mobil
a ete cosik... obidve som kreslil z hlavy ma len tak napadlo, takze pododbny obrazok by sa nikde nemal vyskytovat a ked hej tak to musi byt len haluz...
Prílohy
Save Our Planet... ale je to z blbeho uhla odfotene, asik by vam mohlo dojst ze ta zem je v reale okruhla :)
Ked som este chodil na zakladnu skolu, tak ma velmi bavilo kreslit, len postupom casu to opadlo a s najvacsou pravdepodobnostou som to aj zabudol. Odfotil som teda zopar mojich starsich amaterskych kresbiciek, kedze som tu nasiel tuto zaujimavu temu.
Prílohy
dievca nie je bohuzial dokoncene. Pred par rokmi som na dokoncenie kresby nemal trpezlivost, v dnesnej dobe uz ani talent
ja som tiez chodila na vytvarnu ....bola som tam raz ...a potom sa mi uz necelo .... nakreslila som list a isla som domov .... ale tak ludia mi hovoria ze kreslit viem ale ja si to moc nemyslim ...sak ... posudte sami
Ja som nechodil na žiadny výtvarný krúžok ani tak.. a hodiny výtvarnej v škole neznášam stále somariny sa tam čmáru... Váza oooo celý vlhký som z toho nenormálne Ja kreslievam (teda ak mam čas) prevažne nejaké momentovky na návrhy Hier. AvP, StarCraft, Halo... veď viete také tie fan-art
Toto som kreslil asi 5h doslova iba taka rychlovka jeden bratov spoluziak volal o 18:00 ze potrebuje nakreslit slecnu vo vecernych satach a potrebuje to na druhy den normalne kreslim jednu kresbu cca 20h....
TUCERO_SVK hoď sem pls niečo z tvojej 20hodinovej tvorby.
Janette. Páči sa mi ten tretí. Vlastne všetky sú fajn len mi vadí tá brutálna úprava v PC. či to robí scanner? Každopádne tým sa pre mňa všetko pokazilo