Digitalna televizia Magio

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

Za lepsi sa povazuje Motorola a to z dvovodu mensieho prehrievania pretoze ma externy zdroj a podla mna lepsi ovladac :) KiSS sa viac hreje a je hlucnejsi ale je krajsi. Ale inak je to iste. USB je pouzitelne tak na nabijanie mobilu, napatie tam je :) Zaujimave je, ze ked si vyberies samoinstalaciu tak dostanes Motorolu a ked ti to namontuje technik tak KiSS.

Cez DSL je rychlost standartnych 2048/256
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

jj mame cez dsl nie optiku .... v nasom meste na to mozem zabudnut ,ale aspon tak este kupim jeden magiobox a dufam ze to bude ficat no problem ... je nejaky sposob ako dam film z HDD na nejake medium ? ci nie ?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

data na disku su sifrovane takze z nich nevydolujes nic, ale da sa cez tv kartu lenze to je vsetko v realnom case takze to trva veky
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Syfon napísal:Zaujimave je, ze ked si vyberies samoinstalaciu tak dostanes Motorolu a ked ti to namontuje technik tak KiSS.
Tiež som si to donedávna myslel, ale nieje to úplne tak. Mám Mágio zriadené samoinštaláciou a mám Motorolu. Moji dvaja známi si dali Mágio len pred nedávnom obaja taktiež samoinštaláciou a obaja dostali KiSS. Nedalo mi to tak som napisal do T-comu, od čoho to závisí, že niekto má Motorolu a niekto KiSS aj keď všetky boli zriadené samoinštaláciou. Odpoveď som dostal takú, že to závisí od momentálneho stavu na sklade. Čoho momentálne majú dostatok tak to dávajú.

BTW:
Akurát som sa chystal, napojiť ten HDD k PC, ale ak tvrdíš, že s neho nič nedostanem, tak kašlem nato.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

No ja som bol rad, ze sme dostali radsej motorolu :)

Osobne som neskusal pripajat disk z magia do PC, ale tak som cital na diskusii na zive, niekto to skusal a je tam DRM sa mi zda, neviem ci sa da ochrana prelomit.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Mám Motorolu a tiež som v celku spokojný, až na ten jej výzor. KiSS je krásny, ale s každej strany počujem ako pečie takže som spokojný aj keď na úkor krásny. :)

Ide mi to už cez optiku nie DSL.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

len tak mimoreci nemate niekto zvysny magiobox ? kupim :P ... btw . men uz vsetko fici , obraz nadherny ... len ma stve ze na jednom tv mame iba vstup na mono audio chinche ... neda sa tam nejak spojazdnit stereo ked tam nieje hdmi alebo scart ??? d
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Ja to riešim takto

Magio pripojene k mojej tv karte v pc
Ked niesom doma nahram si nieco do magia
Nahravku si pustim v mojom tv playeri a nahram si to z tv playera do pc ale tak ze si to musim prehrat cele a pozerat to.
po dokonceni nahratia vymazem nahravku z magia
prekonvertujem si video v pc do prijatelneho formatu
Vychutnavam video.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Clean_Up napísal:Mám Motorolu a tiež som v celku spokojný, až na ten jej výzor. KiSS je krásny, ale s každej strany počujem ako pečie takže som spokojný aj keď na úkor krásny. :)

Ide mi to už cez optiku nie DSL.
Co to teraz stoji ked si das Magio a Optiku ako net? (mesacne) Btw nemal si viazanost?
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Dajú sa nejak z toho boxu dostať von filmy? Nejak ho flashnúť aby išlo to usb použiť...
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

zdravim Vas..

pred tyzdnom som si objednal magio cez net, dnes mi kurier doniesol magio boxy a dnes prisli aj technici natiahnut optitku a zapojili mi rozbocovac.
kedze som si dal samoinstalaciu tak zapojenie boxov do rozbocovaca a teliek som si spravil sam..

zmluva postou mi este nedosla, nedosla ani ziadna sms ako zrejme aj ma :))..

pisem preto ci nahodou neviete co znamena to co som odfotil z obrazovky a vlozil do priloh.. ci mam cakat na zmluvu a na sms a potom mi to spustia alebo ako.. ? :)) dakujem
Prílohy
Fotografia0099.jpg
Fotografia0097.jpg
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Na podporu si skusat nevolal?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

nie.. ak to nepojde ked sa zajtra poobede zobudim tak zavolam.. len chcem vediet ci sa niekto s takymto stretol
martin1490
Novice
Novice

Re: Digitalna televizia Magio

Príspevok od používateľa martin1490 »

ak chce niekto kupit Magio box volajte 0915415122.

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2010, 19:04)
Alebo piste na : [email protected]
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

len tak nahodou ten magio box sa len neprenajima? neplati sa za prenajom 1.95E mesacne? (to sa pytam kvoli tomu, ze ked to je len prenajate, tak ci to mozes predat)

inak mam par otazok k magiu: celkom ma zaujala Magio TV, len som si nie isty, ci uplne chapem ako sa to zapaja (nemam doma ziadne ethernet pripojky ani optiku dovedenu az do bytu, len klasika telefonna pripojka)
podla overenia dostupnosti mam k dispozicii Sluzby Optik ... takze Magio TV Optik by islo ... ALE nemam pevnu linku a nechcem ani net od Magia ... da sa to v takejto konfiguracii pouzivat?
sa mi zda, ze som kdesi cital, ze ked nemam pevnu linku, tak si musim objednat TV+internet .. je to tak?
kasperko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kasperko »

gwixt napísal:len tak nahodou ten magio box sa len neprenajima? neplati sa za prenajom 1.95E mesacne? (to sa pytam kvoli tomu, ze ked to je len prenajate, tak ci to mozes predat)

inak mam par otazok k magiu: celkom ma zaujala Magio TV, len som si nie isty, ci uplne chapem ako sa to zapaja (nemam doma ziadne ethernet pripojky ani optiku dovedenu az do bytu, len klasika telefonna pripojka)
podla overenia dostupnosti mam k dispozicii Sluzby Optik ... takze Magio TV Optik by islo ... ALE nemam pevnu linku a nechcem ani net od Magia ... da sa to v takejto konfiguracii pouzivat?
sa mi zda, ze som kdesi cital, ze ked nemam pevnu linku, tak si musim objednat TV+internet .. je to tak?

Takze po poriadku. pri optike mozes mat iba IPTV, pri metalike je nutnost mat aj VRI alebo TP (internet alebo pevna linka).
Zapojenie je nasledovne: pri optike sa do bytu privedie opticke vlakno, ktore sa ukonci v zariadeni zvane ONT, co je vlastne prevodnik optiky na ethernet. na ONT su vystupy na internet, hlas cez internet a samotnu IPTV. pri metalike sa miesto ONT pouziva router vigor 2700 ako koncovy bod.
16Pedro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 16Pedro »

Zdravím. Chcel by som sa opýtať do koľkých dní Vám došlo magio od objednania.Mne volali 18.6.2010 či nechcem magio. Suhlasil soma teraz čakam a zaujímalo by ma koľko im to bude cca trvať. A mám ešte jednu otazku. Ke´d to budem zapajať tak jeden kabel ide z routra do magio boxu. Viete mi povedať aky to ej kabel? pretože router budem mať v izbe na poschodí a potrebujem dokupiť ten čo pojde z routra do magio boxu do obyvačky.díky moc
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Do routra ide kalasica dvojlinka [telefon] a z routra ide 1xRJ45 do magioBoxu a 2xR45 do pc

// kedze mas iba magio bez netu tak ten pc odpadava
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

16Pedro: Ja som podpísal zmluvu v pondelok a v piatok prišiel kuriér. Všetko som nahodil a v utorok ma zapojili. S magiom dostaneš aj návod na samoinštaláciu. Nie je to nič ťažké. Taktiež dostaneš aj UTP kábel. Ak však bude krátky zbehni si do nejakej PC predajne (alebo do T-comu) a tam ti predajú kábel aký dlhý chceš. Ja som platil 30 centov za m + za koncovky nejakých 20 centov za ks.
16Pedro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 16Pedro »

okej chalani díky moc za odpovede :-P...

//autoeditácia príspevku (06 Júl 2010, 15:01)
Zdravím dnes mi došiel magio box a novy wifi router. Potrebujem poradiť s tym že ja som mal modem od t-comu. tam šla jedna šnura od telefonu a druha šla do pc.(toho kabla som si dokupoval 15 m) Teraz v tom routry od t-comu čo mi došiel tak tam treba zapojiť taky červeny kabel (vid na obrazku) zo splitra. Na tom novom splitry je koncovka na fon a dsl..a chcel by som vedieť či stači vymeniť na tom mojom povodnom kably(tom 15) len koncovku čo vojde do routra pretože na routry je širšia, na modeme boli obe koncovkyuzke čo šla zo splitra do modemu..alebo musím kupiť novy kabel.díky moc
//obrázky do prílohy
Napísať odpoveď