Cez DSL je rychlost standartnych 2048/256
Digitalna televizia Magio
Za lepsi sa povazuje Motorola a to z dvovodu mensieho prehrievania pretoze ma externy zdroj a podla mna lepsi ovladac
KiSS sa viac hreje a je hlucnejsi ale je krajsi. Ale inak je to iste. USB je pouzitelne tak na nabijanie mobilu, napatie tam je
Zaujimave je, ze ked si vyberies samoinstalaciu tak dostanes Motorolu a ked ti to namontuje technik tak KiSS.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som si to donedávna myslel, ale nieje to úplne tak. Mám Mágio zriadené samoinštaláciou a mám Motorolu. Moji dvaja známi si dali Mágio len pred nedávnom obaja taktiež samoinštaláciou a obaja dostali KiSS. Nedalo mi to tak som napisal do T-comu, od čoho to závisí, že niekto má Motorolu a niekto KiSS aj keď všetky boli zriadené samoinštaláciou. Odpoveď som dostal takú, že to závisí od momentálneho stavu na sklade. Čoho momentálne majú dostatok tak to dávajú.Syfon napísal:Zaujimave je, ze ked si vyberies samoinstalaciu tak dostanes Motorolu a ked ti to namontuje technik tak KiSS.
BTW:
Akurát som sa chystal, napojiť ten HDD k PC, ale ak tvrdíš, že s neho nič nedostanem, tak kašlem nato.
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja to riešim takto
Magio pripojene k mojej tv karte v pc
Ked niesom doma nahram si nieco do magia
Nahravku si pustim v mojom tv playeri a nahram si to z tv playera do pc ale tak ze si to musim prehrat cele a pozerat to.
po dokonceni nahratia vymazem nahravku z magia
prekonvertujem si video v pc do prijatelneho formatu
Vychutnavam video.
Magio pripojene k mojej tv karte v pc
Ked niesom doma nahram si nieco do magia
Nahravku si pustim v mojom tv playeri a nahram si to z tv playera do pc ale tak ze si to musim prehrat cele a pozerat to.
po dokonceni nahratia vymazem nahravku z magia
prekonvertujem si video v pc do prijatelneho formatu
Vychutnavam video.
zdravim Vas..
pred tyzdnom som si objednal magio cez net, dnes mi kurier doniesol magio boxy a dnes prisli aj technici natiahnut optitku a zapojili mi rozbocovac.
kedze som si dal samoinstalaciu tak zapojenie boxov do rozbocovaca a teliek som si spravil sam..
zmluva postou mi este nedosla, nedosla ani ziadna sms ako zrejme aj ma
)..
pisem preto ci nahodou neviete co znamena to co som odfotil z obrazovky a vlozil do priloh.. ci mam cakat na zmluvu a na sms a potom mi to spustia alebo ako.. ?
) dakujem
pred tyzdnom som si objednal magio cez net, dnes mi kurier doniesol magio boxy a dnes prisli aj technici natiahnut optitku a zapojili mi rozbocovac.
kedze som si dal samoinstalaciu tak zapojenie boxov do rozbocovaca a teliek som si spravil sam..
zmluva postou mi este nedosla, nedosla ani ziadna sms ako zrejme aj ma
pisem preto ci nahodou neviete co znamena to co som odfotil z obrazovky a vlozil do priloh.. ci mam cakat na zmluvu a na sms a potom mi to spustia alebo ako.. ?
-
martin1490
Novice
Re: Digitalna televizia Magio
ak chce niekto kupit Magio box volajte 0915415122.
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2010, 19:04)
Alebo piste na : [email protected]
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2010, 19:04)
Alebo piste na : [email protected]
len tak nahodou ten magio box sa len neprenajima? neplati sa za prenajom 1.95E mesacne? (to sa pytam kvoli tomu, ze ked to je len prenajate, tak ci to mozes predat)
inak mam par otazok k magiu: celkom ma zaujala Magio TV, len som si nie isty, ci uplne chapem ako sa to zapaja (nemam doma ziadne ethernet pripojky ani optiku dovedenu az do bytu, len klasika telefonna pripojka)
podla overenia dostupnosti mam k dispozicii Sluzby Optik ... takze Magio TV Optik by islo ... ALE nemam pevnu linku a nechcem ani net od Magia ... da sa to v takejto konfiguracii pouzivat?
sa mi zda, ze som kdesi cital, ze ked nemam pevnu linku, tak si musim objednat TV+internet .. je to tak?
inak mam par otazok k magiu: celkom ma zaujala Magio TV, len som si nie isty, ci uplne chapem ako sa to zapaja (nemam doma ziadne ethernet pripojky ani optiku dovedenu az do bytu, len klasika telefonna pripojka)
podla overenia dostupnosti mam k dispozicii Sluzby Optik ... takze Magio TV Optik by islo ... ALE nemam pevnu linku a nechcem ani net od Magia ... da sa to v takejto konfiguracii pouzivat?
sa mi zda, ze som kdesi cital, ze ked nemam pevnu linku, tak si musim objednat TV+internet .. je to tak?
gwixt napísal:len tak nahodou ten magio box sa len neprenajima? neplati sa za prenajom 1.95E mesacne? (to sa pytam kvoli tomu, ze ked to je len prenajate, tak ci to mozes predat)
Takze po poriadku. pri optike mozes mat iba IPTV, pri metalike je nutnost mat aj VRI alebo TP (internet alebo pevna linka).
Zapojenie je nasledovne: pri optike sa do bytu privedie opticke vlakno, ktore sa ukonci v zariadeni zvane ONT, co je vlastne prevodnik optiky na ethernet. na ONT su vystupy na internet, hlas cez internet a samotnu IPTV. pri metalike sa miesto ONT pouziva router vigor 2700 ako koncovy bod.
Zdravím. Chcel by som sa opýtať do koľkých dní Vám došlo magio od objednania.Mne volali 18.6.2010 či nechcem magio. Suhlasil soma teraz čakam a zaujímalo by ma koľko im to bude cca trvať. A mám ešte jednu otazku. Ke´d to budem zapajať tak jeden kabel ide z routra do magio boxu. Viete mi povedať aky to ej kabel? pretože router budem mať v izbe na poschodí a potrebujem dokupiť ten čo pojde z routra do magio boxu do obyvačky.díky moc
Do routra ide kalasica dvojlinka [telefon] a z routra ide 1xRJ45 do magioBoxu a 2xR45 do pc
// kedze mas iba magio bez netu tak ten pc odpadava
// kedze mas iba magio bez netu tak ten pc odpadava
16Pedro: Ja som podpísal zmluvu v pondelok a v piatok prišiel kuriér. Všetko som nahodil a v utorok ma zapojili. S magiom dostaneš aj návod na samoinštaláciu. Nie je to nič ťažké. Taktiež dostaneš aj UTP kábel. Ak však bude krátky zbehni si do nejakej PC predajne (alebo do T-comu) a tam ti predajú kábel aký dlhý chceš. Ja som platil 30 centov za m + za koncovky nejakých 20 centov za ks.
okej chalani díky moc za odpovede
...
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2010, 15:01)
Zdravím dnes mi došiel magio box a novy wifi router. Potrebujem poradiť s tym že ja som mal modem od t-comu. tam šla jedna šnura od telefonu a druha šla do pc.(toho kabla som si dokupoval 15 m) Teraz v tom routry od t-comu čo mi došiel tak tam treba zapojiť taky červeny kabel (vid na obrazku) zo splitra. Na tom novom splitry je koncovka na fon a dsl..a chcel by som vedieť či stači vymeniť na tom mojom povodnom kably(tom 15) len koncovku čo vojde do routra pretože na routry je širšia, na modeme boli obe koncovkyuzke čo šla zo splitra do modemu..alebo musím kupiť novy kabel.díky moc
//obrázky do prílohy
//autoeditácia príspevku (06 Júl 2010, 15:01)
Zdravím dnes mi došiel magio box a novy wifi router. Potrebujem poradiť s tym že ja som mal modem od t-comu. tam šla jedna šnura od telefonu a druha šla do pc.(toho kabla som si dokupoval 15 m) Teraz v tom routry od t-comu čo mi došiel tak tam treba zapojiť taky červeny kabel (vid na obrazku) zo splitra. Na tom novom splitry je koncovka na fon a dsl..a chcel by som vedieť či stači vymeniť na tom mojom povodnom kably(tom 15) len koncovku čo vojde do routra pretože na routry je širšia, na modeme boli obe koncovkyuzke čo šla zo splitra do modemu..alebo musím kupiť novy kabel.díky moc
//obrázky do prílohy