Dátumovník
-
Marosc
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Dátumovník
Hľadám dátum 24.02.2009 ale aby to vyzeralo ako pečiatka keď to vytlačím.
Alebo keby niekto dátumovníkom urobil tento dátum a hodil mi ho sem. Budem veľmi vďačný. (dúfam že ste pochopili čo chcem)
Ale je to dosť súrne.
Alebo keby niekto dátumovníkom urobil tento dátum a hodil mi ho sem. Budem veľmi vďačný. (dúfam že ste pochopili čo chcem)
Ale je to dosť súrne.
-
audiotrack
VIP
-
Clean_Up
Professional
Ak ti to niekto zoskenuje tak bude to fake ako oči. A tipujem, že to chceš na ospravedlnenku v tom prípade by ti nato hneď došli. Kúp si radšej dátumovník + tú vecičku s atramentom (či čo to tam je), spolu to stojí 6€ čo je zanedbateľná cena a budeš to mať aj do budúcna. A máš to originál.
Ako vraví audiotrack, najprv sa myslí ako spraviť pečiatku / ospravedlnenku, až tak sa ide flákať a nie potom zistiť, že nemám nato prostriedky.
Ako vraví audiotrack, najprv sa myslí ako spraviť pečiatku / ospravedlnenku, až tak sa ide flákať a nie potom zistiť, že nemám nato prostriedky.
-
Clean_Up
Professional
Ak kúpiš určite neoľutuješ. Zoženieš ho v každom solidnejšom papierníctve, alebo kancelárskych potrebách. Keďže je to presne taký istý aký používajú lekári (absolútne nevidno rozdiel), tak nikto nebude pochybovať o jeho pravosti. Nezabúdaj, že aj pečiatka musí byť k svetu, lebo ak ju budeš mať trápnu tak ti ani dátumovník nepomôže (tlač ju na atramentovej tlačiarni, nie na laserovke!). GL 
-
audiotrack
VIP
to je nist
ja som potreboval ospravedlnenku.. tak som zapol tlaciaren a zacal som carovat. na za 10 min (cas od zobudenia po odchod do skoly
) som musel spravit ospravedlnenku. tak nieco som oskenoval a vytlacil som na A4. odstrihol som to len tak (vsetko krivo) malo to rozmery cca 5x10 cm a tam som sa zmohol len na napisanie ze "Kompletne vysetrenie srdca" (potreboval som to na jeden den. datumopvnik som mal
. tak som to ukazal profesorke a on, ze to co jej davam
ze ona by sa smiala keby jej toto dali ako ospravedlnenku. ta a ja som duchapritomne zacal: pani profesorka aj ja som sa smial, ale dostali surny pripad z havarky tak mi dali len toto na rychlo. a profka: no nevadi, ospravedlnenku mate, tak ja to musim akceptovat
sry za OT, ale nedalo mi to nespomenut
sry za OT, ale nedalo mi to nespomenut