Dátumovník

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Dátumovník

Príspevok od používateľa Marosc »

Hľadám dátum 24.02.2009 ale aby to vyzeralo ako pečiatka keď to vytlačím.
Alebo keby niekto dátumovníkom urobil tento dátum a hodil mi ho sem. Budem veľmi vďačný. (dúfam že ste pochopili čo chcem)
Ale je to dosť súrne.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a to ti máme ako vytlačiť a poslať poštou, či čo? Veď normálne napíš vo vorde dátum a hotovo, neviem čo riešiš. Na toto si mal myslieť predtým ako si šiel poza
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:a to ti máme ako vytlačiť a poslať poštou, či čo? Veď normálne napíš vo vorde dátum a hotovo, neviem čo riešiš. Na toto si mal myslieť predtým ako si šiel poza
Veď stačí to naskenovať a hodiť to sem ja si to už vytlačím. A vo worde by to nevyzeralo ako pečiatka.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ak ti to niekto zoskenuje tak bude to fake ako oči. A tipujem, že to chceš na ospravedlnenku v tom prípade by ti nato hneď došli. Kúp si radšej dátumovník + tú vecičku s atramentom (či čo to tam je), spolu to stojí 6€ čo je zanedbateľná cena a budeš to mať aj do budúcna. A máš to originál.

Ako vraví audiotrack, najprv sa myslí ako spraviť pečiatku / ospravedlnenku, až tak sa ide flákať a nie potom zistiť, že nemám nato prostriedky. :wink:
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

presne tak.. prvorada je peciatka... ja som nato pouzival najgenialnejsi soft (PAINT :D ) teda aj pouzivam... datum tam uz potom domyslis aj rukou. a pokial to nemozes mat rukou, tak datumovnik ako spominali majstri nadomnou...

aj ked podla mna nebude problem si datumovnik od niekoho pozicat
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja pečiatku už mám potrebujem tam dosať už len dátum. Ale asi kúpim normálne ten dátumovník a budem to mať aj do budúcna.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ak kúpiš určite neoľutuješ. Zoženieš ho v každom solidnejšom papierníctve, alebo kancelárskych potrebách. Keďže je to presne taký istý aký používajú lekári (absolútne nevidno rozdiel), tak nikto nebude pochybovať o jeho pravosti. Nezabúdaj, že aj pečiatka musí byť k svetu, lebo ak ju budeš mať trápnu tak ti ani dátumovník nepomôže (tlač ju na atramentovej tlačiarni, nie na laserovke!). GL :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Niektorí lekári dátum píšu rukou, teda dosť často. Čiže ak máš pečiatku, dopíš dátum a podpis, to ti prejde. Tá pečiatka je základ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bolek napísal:Niektorí lekári dátum píšu rukou, teda dosť často. Čiže ak máš pečiatku, dopíš dátum a podpis, to ti prejde. Tá pečiatka je základ...
pokiaľ nedonesie pečiatku od gynekológa ako môj inteligentný spolužiak na strednej
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

audiotrack napísal:pokiaľ nedonesie pečiatku od gynekológa ako môj inteligentný spolužiak na strednej
:D Takého som poznala aj ja. Aj takého, ktorý používal pečiatku mŕtveho lekára. :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

gynekolog je podla mna celkom klasicky preslap, ale mrtvy lekar je naozaj silna kava :lol: my ked sme si robili chripkove, tak isli vsetci hromadne jednej alergologicke, uplnou nahodou mama jednej spoluziacky :D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Prípadne ako jeden môj známy "expert" si nechtiac zmýlil dátum kedy chýbal a priniesol ospravedlnenku na dátum keď v škole nechýbal...a hneď mu nato došli, že fa1šuje :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

kamarat raz doniesol ospravedlnenku z obchodu s obuvou :lol: a v skole povedal, ze bol u doktorky, ta ho poslala kupit si nejake specialne topanky lebo, ze ma problemy s nohami a zabudol si vypytat ospravedlnenku :lol:
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

to je nist :) ja som potreboval ospravedlnenku.. tak som zapol tlaciaren a zacal som carovat. na za 10 min (cas od zobudenia po odchod do skoly :D ) som musel spravit ospravedlnenku. tak nieco som oskenoval a vytlacil som na A4. odstrihol som to len tak (vsetko krivo) malo to rozmery cca 5x10 cm a tam som sa zmohol len na napisanie ze "Kompletne vysetrenie srdca" (potreboval som to na jeden den. datumopvnik som mal :) . tak som to ukazal profesorke a on, ze to co jej davam :D ze ona by sa smiala keby jej toto dali ako ospravedlnenku. ta a ja som duchapritomne zacal: pani profesorka aj ja som sa smial, ale dostali surny pripad z havarky tak mi dali len toto na rychlo. a profka: no nevadi, ospravedlnenku mate, tak ja to musim akceptovat :D

sry za OT, ale nedalo mi to nespomenut
Napísať odpoveď