Nikdy som si nemyslel, že sem budem písať, ale mám jeden problém.
Potrebujem len pohľad z inej strany ako so svojej na túto vec.
Bývalá sa so mnou rozišla 3. 12. minulý rok s tým, že mi do očí povedala, že ma už neľúbi. Predýchaval som to ťažko zo týždeň, ale potom sa nejak veci dostali do normálu. Lenže o dva týždne na to mi začala písať, že nemôže zabudnúť na mňa. Potom o týždeň či dva mi zas napísala, že či sa niekedy v januári nemôžeme stretnúť, ja som odpísal, že ok môžeme nie je problém. Lenže ona nebola schopná sa mi za celý január ozvať a tak ja som postupne začal o ňu strácať definitívne záujem, pretože nejakú hodinku, dve si na stretnutie mohla nájsť.
Vo februári som natrafil na super dievča, s ktorým sa znova cítim super a prežívam krásne pocity a dobre si rozumieme. Bývalá sa mi však ozvala až vo februári s tým, že či sa chcem teda stretnúť. Mal som však nejaké osobné problémy a začal som aj nový vzťah, takže vtedy som nemal záujem o žiadne stretnutie. Lenže pred týždňom a pol mi napísala, že či sa môžeme teda stretnúť teda ako len kamaráti. Tak sme si dohodli stretko, lenže ja som začal tušiť, že za tým bude to, že ma videla jej kamarát už s mojím novým dievčaťom. Aj sme sa stretli, lebo ja nemám s tým žiadny problém a ani moje nové dievča pretože vie, že mi môže dôverovať. Na tom stretnutí sme sa porozprávali o našom bývalom vzťahu, ale cítil som z nej, že by sa však znova chcela dať so mnou dokopy. Lenže ja sa už nemôžem dať dokopy s niekým, kto mi do očí povedal, že už necíti ku mne žiadnu lásku a až pár týždňov potom na to príde, že predsa len niečo ku mne cíti. Bola za mnou aj dnes a vidno na nej, že to na mňa skúša všetkými možnými spôsobmi.
Nové dievča ľúbim a cítim sa s ním perfektne, ale s bývalou chcem tiež zostať ako kamarát lebo mám pekné spomienky na náš vzťah a aj z jej rodinou som vždy vychádzal super. Dokonca aj jej okolie povedalo, že spravila veľkú chybu, že sa so mnou rozišla a aj jej rodičia jej to tak trochu vyčítali.
Ona mi teraz vyčíta, že príliš rýchlo som na ňu zabudol, lenže ja som nezabudol, rád aj teraz spomínam na pekné chvíle čo som s ňou prežil, lebo to bola aj moja časť života, ale proste som našiel niekoho nového.
Takže otázka znie, čo mám robiť? Mám sa s ňou aj ďalej kamarátsky stretávať? Mne osobne ani mojej holke to nerobí problém, to že sa stretnem s bývalou len tak na pokec.
Alebo čo by ste mi poradili. Budem rád za všetky rady od vás. A takisto ďakujem za prečítanie, ak to niekto prečítal až do konca
P.S.
Mám 24 bývalá má 19. Chodili sme spolu rok aj 11 mesiacov, ak by sa niekto pýtal na vek a dĺžku vzťahu