Moje tvrdenie sa zakladá na tvojich reakciách v tejto téme. Zjavne som sa mýlil. Na druhú stranu, nejde mi do hlavy, ako niekto, kto má medzi nimi známymi a tým pádom vie ako to v zbore chodí, môže písať také ... ako tu píšeš ty - malo ti byť od začiatku jasné, aká je realita a že prázdne fantazírovanie na nejakom fóre ju nezmení a nezmení ju ani oháňanie sa nejakými právami...Gangy napísal:A toto ty ako vies? Nevies, tak neviem ako to mozes tak nonsalantne napisat. Ja konkretne v ZH mam kopu znamych u policie, to ti staci?
Policajti nemôžu dať fúkať ?
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
RoQa
Darca
Ver tomu , že by som mu to dokázal , nadriadení suú na SR na takéto veci hákliví takže by mal pri najlepšom pekný prúserStoporko napísal:- chlapec sa asi udrel na schodoch... možno mal konflikt s minoritou... ja som bol predsa vtedy na strážnici, však kolegovia? - sa uvedom, policajti, lekári... všetci držia pri sebe... nejakú šancu máš len ak máš známych čo Dieg0 ani Gangy (jediní, čo tu vehementne presadzujú túto myšlienku) evidentne nemajú.
Stoporko : mám pocit ako by si bol generácia ktorá v prevažnej miere zažila časy keď štát mohol všetko a ty nič
erytrocyt: nežijeme v tých debilných kriminálkach čo letia na JOJke kde s tebou policajt vyzametá celú stanicu a priloží ti pištoľ ku hlave... týto mestskí sú iba malé rybky a keď ťa vidia chlastať z auta častokrát sa im ani nechce vystupovať lebo vonku je zima ...
372/1990 Zb.ZÁKON Slovenskej národnej radyz 28.augusta 1990 o priestupkoch
Sankcie
§ 11
(1) Za priestupok možno uložiť tieto sankcie:
a) pokarhanie,
b) pokutu,
c) zákaz činnosti,
d) prepadnutie veci.
§ 15
(1) Prepadnutie veci možno uložiť, ak vec patrí páchateľovi a
a) bola použitá na spáchanie priestupku alebo bola na to určená, alebo
b) bola priestupkom získaná alebo nadobudnutá za vec získanú priestupkom.
(2) Prepadnutie veci nemožno uložiť, ak je jej hodnota v nápadnom nepomere k povahe priestupku.
(3) Vlastníkom prepadnutej veci sa stáva Slovenská republika.
Myslim že neni o čom!
zaujmave su aj § 16 až 19 ....
Sankcie
§ 11
a) pokarhanie,
b) pokutu,
c) zákaz činnosti,
d) prepadnutie veci.
§ 15
(2) Prepadnutie veci nemožno uložiť, ak je jej hodnota v nápadnom nepomere k povahe priestupku.
martiner: Dik to je super. Takze, idem si ulicou nesiem si lacnu nicolausku a policajt mi ju moze vyliat (fakt pochybujem, ze sa take nieco fakt aj stane). Pravdepodobnejsie mi ju vyleje, ak ju chlastam na gotku napriklad.
Ak si tam ale zoberiem Remy Martin XO, tak uz mi ho asi ze vyliat nemoze. Co je vlastne good.
Ak si tam ale zoberiem Remy Martin XO, tak uz mi ho asi ze vyliat nemoze. Co je vlastne good.
Konecne niekdo kto si dal tu pracu a nasiel to v zakonniku.martiner napísal:372/1990 Zb.ZÁKON Slovenskej národnej radyz 28.augusta 1990 o priestupkoch
Sankcie
§ 11
a) pokarhanie,
b) pokutu,
c) zákaz činnosti,
d) prepadnutie veci.
§ 15
Myslim že neni o čom!
A kto urcuje ten napadny nepomer? Podla mna je nepomer napriklad ten daniels, takze ten mi vyliat nemozu ale napriklad cuco ano? Kto ma pravo urcit co ano a co uz nie?
konyk: Podla mojich info to uz tak niekolko rokov je, ze nesmies ani nosit na verejnosti alkohol. Teda nesmie byt zjavne, ze sa jedna o alkohol. Ak strhnes etiketu, prelejes do plastu, mas to v sacku tak je to ok.
hojko: Skor narazal na jemne rozdiely. Ak berieme v potaz, ze by takyto priestupol bol spoplatneny 10 eur (napriklad).
Nicoaluska za 5 eur je ok.
Stolichnaya za 15 eur je ok?
Henessy za 40 eur je ok?
Toto skor myslel Gangy, kto vie presne urcit "nepomer". Jasne, ze ti nezoberu auto, ale ide skor o tu hranicu kedy sa jedna o "v ramci normy" a kedy uz zacina "nepomer".
hojko: Skor narazal na jemne rozdiely. Ak berieme v potaz, ze by takyto priestupol bol spoplatneny 10 eur (napriklad).
Nicoaluska za 5 eur je ok.
Stolichnaya za 15 eur je ok?
Henessy za 40 eur je ok?
Toto skor myslel Gangy, kto vie presne urcit "nepomer". Jasne, ze ti nezoberu auto, ale ide skor o tu hranicu kedy sa jedna o "v ramci normy" a kedy uz zacina "nepomer".
To ked pojdem z obchodu domov, v jednej ruke maslo, v druhej slivovica, tak mi akoze daju este aj pokutu?Indigo napísal:konyk: Podla mojich info to uz tak niekolko rokov je, ze nesmies ani nosit na verejnosti alkohol. Teda nesmie byt zjavne, ze sa jedna o alkohol. Ak strhnes etiketu, prelejes do plastu, mas to v sacku tak je to ok.
Smeje sa ze iba deti trapi ze co ked pridu cajti za rodicmiViko6 napísal:newem co ti je natom smiesne asi nevies jak to chodi sa smejes na svojej sprostosti?
//Mimochodom dalsi priestupok za mnou.Boli sme v krcme o 10tej rano odjebali sme as zo skoly a kamaratka nam zobrala obom pivo ako vzdy.Prisli cajti a povedali ze dostava pokutu za podavanie alkoholu osobam mladsim ako 18 rokov a ja mam len slovne upozornenie ci co to mam za pitie alkoholu vo veku n izsom ako 18 rokov.Pokutu som poslusne vyplatil za dievcinu lebo pivo som samozrejme chcel a bol klud
-
erytrocyt
VIP
Pozri sa, minule som si zabudol tašku, kúpil som sebe a otcovi po jednom pive, tie som držal v jednej ruke, v druhej nejaké drobnosti, šla okolo mňa hliadka a absolútne sa o mňa nezaujímali. Zasa až taká buzerácia zo strany polície by sa vyskytnúť nemala.Kybelvody napísal:To ked pojdem z obchodu domov, v jednej ruke maslo, v druhej slivovica, tak mi akoze daju este aj pokutu?