Vista 64/32 bit

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Vista 64/32 bit

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Na začiatok uvediem, že sa do pc veľmi nerozumiem. Potreboval by som najprv zistiť, ako sa dá prísť na to, aká vista v počítači je... pretože by som na ňu potreboval stiahnuť NOD.

A ešte, či by ste mi prosím nemohli odporučiť nejaké freeware anti-spyware programi, programi na čistenie registrov a proste programi, ktoré bežne používate aj doma na ochranu a staranie sa o svoj pc (ak sa dá, tak aj na xp :) ) ... Ďakujem vám pekne... :wink:
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Tento počítač -> Vlastnosti :)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

spyware doctor ,spyboot ,Advanced SystemCare
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Pravim tlacidlom mysi na tento pocitac a vlastnosti -> tam najdes ci je vista x64 alebo x86. Pokial mas len zastupcu Tento Pocitac na ploche tak chod do ovladacich panelov a tam mas ikonu System. Tam to najdes. A co sa tyka druhej veci na registre uzivam Registry First Aid,ale ten ze plateny:(Na spyware SpyBot,ale osobne ho nepotrebujem :)))
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Staci otvorit C:\ a ak sa na disku nachadza Program Files zaroven s Program Files (x86), tak je to 64 bitova.

Zrejme si mal vistu uz predinstalovanu, kedze nevies o aku sa jedna, takze s najvacsou pravdepodobnostou mas 32bit - neviem o PC/Notebboku, kde by bola predinstalovana 64bitova verzia.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

ďakujem za odpovede... A ešte mám jednu otázku... Boli sme reklamovať modem na NB... a vzali si kábel od pc. Povedali nám, že sa to dá aj cez telefón... Ale ak sme dali tú SIM kartu do telefónu, tak sa vôbec nič nedialo, nič nešlo.. neviete čistou náhodou, ako to spojadniť?.. prosím.
Napísať odpoveď