A ešte, či by ste mi prosím nemohli odporučiť nejaké freeware anti-spyware programi, programi na čistenie registrov a proste programi, ktoré bežne používate aj doma na ochranu a staranie sa o svoj pc (ak sa dá, tak aj na xp
Vista 64/32 bit
-
Začiatok Konca
Professional
Vista 64/32 bit
Na začiatok uvediem, že sa do pc veľmi nerozumiem. Potreboval by som najprv zistiť, ako sa dá prísť na to, aká vista v počítači je... pretože by som na ňu potreboval stiahnuť NOD.
A ešte, či by ste mi prosím nemohli odporučiť nejaké freeware anti-spyware programi, programi na čistenie registrov a proste programi, ktoré bežne používate aj doma na ochranu a staranie sa o svoj pc (ak sa dá, tak aj na xp
) ... Ďakujem vám pekne... 
Pravim tlacidlom mysi na tento pocitac a vlastnosti -> tam najdes ci je vista x64 alebo x86. Pokial mas len zastupcu Tento Pocitac na ploche tak chod do ovladacich panelov a tam mas ikonu System. Tam to najdes. A co sa tyka druhej veci na registre uzivam Registry First Aid,ale ten ze plateny:(Na spyware SpyBot,ale osobne ho nepotrebujem
))
-
Začiatok Konca
Professional