Chalani mal by som k vam prosbu, mam auto na prevoznych znackach vystavenych v ČR,(Auto tam bolo odhlasene a prevozne znacky platia este asi mesiac) su to take oranzove? alebo cervene..nieco medzi tym. Je k nim aj ta karticka zaliata taka Europska, zevraj v tom je aj poistka. No teraz ma Zujima jedna vec, nie je ziadna karticka od EK, STK, a v technickom velkom co ma auto este z CR je posledna kontrola platna do 7/2008, teda to nema STK a EK, ale ako mohli vystavit prevozne ked nie je STK a EK? ...Chcel by som na tom dobehat este ten mesiac ktory platia znacky, potom ide auto do garaze rozobrat.... ak ma v tom nikdo jasno, ze by mi to vysvetlil. Dakujem
Prevozne znacky? help
-
midnight_man
Guru
Prevozne znacky? help
Zdarec 
Chalani mal by som k vam prosbu, mam auto na prevoznych znackach vystavenych v ČR,(Auto tam bolo odhlasene a prevozne znacky platia este asi mesiac) su to take oranzove? alebo cervene..nieco medzi tym. Je k nim aj ta karticka zaliata taka Europska, zevraj v tom je aj poistka. No teraz ma Zujima jedna vec, nie je ziadna karticka od EK, STK, a v technickom velkom co ma auto este z CR je posledna kontrola platna do 7/2008, teda to nema STK a EK, ale ako mohli vystavit prevozne ked nie je STK a EK? ...Chcel by som na tom dobehat este ten mesiac ktory platia znacky, potom ide auto do garaze rozobrat.... ak ma v tom nikdo jasno, ze by mi to vysvetlil. Dakujem
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
no toto mas vskutku zaujimavy pripad...
logicky z toho vyplyva, ze ked nema platnu STK ci EK, nie je sposobile na premavku po cestnych komunikaciach, ale ako ti potom mohli dat prevozky, ked nemohlo byt sposobile ani v CR? ja by som zavolal predajcovi, ze co to je za haluz co ti vyparatil, ale to si si mohol vsimut uz pri kupe
keby ma stopli benga, mal by som pri sebe kupnu zmluvu, vyhovoril sa, ze mas dovezene auto a technicak mas na prekladoch, lebo ho ides prihlasit a kopiu si si zabudol spravit. ked by pozeral, ze je auto z CR a preklady ceskeho TP netreba, tak by si mu povedal, ze teraz to uz vies aj ty a zapalil si sa za peniaze, ale ze uz ho maju v agenture a dali ho dakemu svojmu prekladatelovi mimo mesto (bezna vec) a ze uz to nejde stopnut, ze musis pockat kym ti vybavia objednavku, ale ze aby si usetril si to nedal urobit expresne...
mohol by ta pustit... ale ked ta stopne druhy krat, zoberie ti aj spinu zpod nechtov
inac to je len vyplod mojej chorej mysle, tak to neber ako radu
skor by som sa isiel spytat na pracovisko STK