Prevozne znacky? help

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
midnight_man
Guru
Guru

Prevozne znacky? help

Príspevok od používateľa midnight_man »

Zdarec :)
Chalani mal by som k vam prosbu, mam auto na prevoznych znackach vystavenych v ČR,(Auto tam bolo odhlasene a prevozne znacky platia este asi mesiac) su to take oranzove? alebo cervene..nieco medzi tym. Je k nim aj ta karticka zaliata taka Europska, zevraj v tom je aj poistka. No teraz ma Zujima jedna vec, nie je ziadna karticka od EK, STK, a v technickom velkom co ma auto este z CR je posledna kontrola platna do 7/2008, teda to nema STK a EK, ale ako mohli vystavit prevozne ked nie je STK a EK? ...Chcel by som na tom dobehat este ten mesiac ktory platia znacky, potom ide auto do garaze rozobrat.... ak ma v tom nikdo jasno, ze by mi to vysvetlil. Dakujem ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no toto mas vskutku zaujimavy pripad... :hmm: logicky z toho vyplyva, ze ked nema platnu STK ci EK, nie je sposobile na premavku po cestnych komunikaciach, ale ako ti potom mohli dat prevozky, ked nemohlo byt sposobile ani v CR? ja by som zavolal predajcovi, ze co to je za haluz co ti vyparatil, ale to si si mohol vsimut uz pri kupe :P keby ma stopli benga, mal by som pri sebe kupnu zmluvu, vyhovoril sa, ze mas dovezene auto a technicak mas na prekladoch, lebo ho ides prihlasit a kopiu si si zabudol spravit. ked by pozeral, ze je auto z CR a preklady ceskeho TP netreba, tak by si mu povedal, ze teraz to uz vies aj ty a zapalil si sa za peniaze, ale ze uz ho maju v agenture a dali ho dakemu svojmu prekladatelovi mimo mesto (bezna vec) a ze uz to nejde stopnut, ze musis pockat kym ti vybavia objednavku, ale ze aby si usetril si to nedal urobit expresne... :aasmile27: mohol by ta pustit... ale ked ta stopne druhy krat, zoberie ti aj spinu zpod nechtov :D inac to je len vyplod mojej chorej mysle, tak to neber ako radu :wink: skor by som sa isiel spytat na pracovisko STK
Napísať odpoveď