Iphone Orange - faktura na 1500EUR za mesiac

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
roxy741
Novice
Novice

Príspevok od používateľa roxy741 »

Sorry Rattata neviem co je jailbreak... nie som az tak velmi technicky typ. Mam tam standardne aplikacie plus sam som si cez Itunes v pocitaci nainstaloval par programov co pouziam k praci, prezeranie suborov, word, prenos dat a take ... ironia celeho je to ze som si pristup cez Orange World mini na net ani nenastavoval na telefone, ani mms som nemal nastavene nic. Vraj sa to ani nemusi, lebo je to prednastavene.
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

V tom pripade nezaplat ani cent.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

damn right - bez jailbraku (ktory nemas) iPhone ako modem pracovat nevie (pokial viem), takze neviem odkial a preco by ti mal nasosat tolko dat. Dajme tomu aj keby to boli aktualizacie widiel, tak tolko by toho istotne nebolo. Takze podla mna je to hoax a pomarancu zajeba****.

//lol co je to za cenzura...celkom sa to nepodarilo :lol:

///TraiTor: tvoje prispevky su trapne presne tak ako tvoja znalost gramatiky. Podla stylu pisanie tipujem tak na 15 rokov. Ty musis mat za cely svoj zivot kopu skusenosti s telefonmi... :slap:
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TraiTor »

dodo_mt napísal:Dali blbec co iTehlu nemal ani v ruke... a iba spamuje forum...

dodo
ani nie ;) itehli mam 2 doma cize viem o com je rec ;) moj nazor : hracky patria detom :lol: a nezabudnite sa nepodpisat k- :D jak sa hovori za pravdu sa kazdy bije ;)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Neviem co ti tak vadi alebo chyba na iTehle ale asi tvoje schopnosti vylepsit ten telefon su na bode mrazu... Dalej sa uz vyjadrovat nebudem.

Spat k teme: Urcite to potom neposobil iPhone ak nemas jailbreak a nainstalovane prislusne aplikacie iPhone sa sam urcite na net neprihlasi! Ak ho mas v Sleep mode tak ani bez JB nic nestahuje. To co pise kolega vyssie je blbost ze stahuje aktualizacie a podobne veci... Stahuje iba vtedy ked spustis app ktora potrebuje net.

dodo
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

hojko napísal:Nie, preco by mal??? Pokial mas vypnute automaticke aktualizacie, co si vypina vela ludi uz len z dovodu, ze nema kupeny Windows, nemas tam antivirak ci antispyware, ktory by sa automaticky aktualizoval a nemas v pc ziadny virus, trojana atd..., tak co sa ma odosielat podla teba???
To iste sa da urobit aj s iPhonom. Utilitka APN Disabler, data taham len cez Wi-Fi, firmware sa aktualizuje na PC. Neviem kde hore uvedeny autor prispevku zobral ze sa stahuju data mimovolne :roll:
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Netreba ani ziadnu utilitku staci v nastaveniach v APN napisat hocico ine len nie Internet. Napriklad svoj nick a iPhone nebude nic stahovat lepsie povedane nestiahne nic lebo sa nepripoji na net.

dodo
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

dodo_mt napísal:Netreba ani ziadnu utilitku staci v nastaveniach v APN napisat hocico ine len nie Internet. Napriklad svoj nick a iPhone nebude nic stahovat lepsie povedane nestiahne nic lebo sa nepripoji na net.

dodo
jj akurat stym som mal problem a zmenil som a ide;) dik moc

a inac K- aspon vidim kolko je tu zakomplexovanych itehlarou ktory nevedia zniest pravdu ;)

k jednemu konkretnemu -k - ze vadi ti ze mam WM ??? malo by :D iked ... vec nazoru ;)
dodo_mt
Medium Star
Medium Star

Boze prestan porovnavat WM a OSX je to uplne nieco ine kazde ma svoje pre a proti nech si kazdy vyberie to co vyuzije na plno u mna je to iPhone s OSX a u teba WM.

dodo
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

TraiTor napísal: a inac K- aspon vidim kolko je tu zakomplexovanych itehlarou ktory nevedia zniest pravdu ;)
podla mojho skromneho nazoru, jediny zakomplexovany si tu ty, co neustale prezentues, a preto ti ludia davaju k-.
TraiTor
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Rattata napísal:podla mojho skromneho nazoru, jediny zakomplexovany si tu ty, co neustale prezentues, a preto ti ludia davaju k-.
to vam moze byt jedno ... vy sa tiez nevytahujete... ked mipoviete normalny nazor na WM alebo na moju omniu ja vam to zoberiem alebo vyvratim ale vy neviete prijat pravdu ze to neni dokonceny produkt tak to sa im nepaci ;) mne jedno kludne si davajte tie K- za tie ifony ma to vobec neserie :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mas "iphone" pausal? pouzival si simku len v IP alebo aj v modeme do notebooku?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

ako si dopadol ?
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

roxy741 napísal:co si myslite o tomto? :

Clánok 5
Práva a povinnosti spolocnosti Orange Slovensko
5.1 Okrem inych oprávnení upravenych v tychto Vseobecnych
podmienkach, resp. v Zákone, má spolocnost Orange Slovensko
právo:
a) na zaplatenie zábezpeky na cenu poskytnutych Sluzieb,
hodnota ktorej prekrocí pred ukoncením zúctovacieho
obdobia priradeného Úcastníkovi cenu dohodnutého
úcastníckeho programu v Zmluve vopred;

tym musim zabezpeku zaplatit a ked to tak neurobim maju pravo mi odpojit mobil. Nie je to v rozpore s obchodnym zakonnikom?
Nie nieje
Dam ti radu. Chod do Orange a daj si spravit vypis za co mas tych 1500 euro. Pokial ti pridu na to ze to mas za objem dat, tak im povedz ze si si iphone dal nabijat na pocitac a ze ti to stahovalo aktualizacie. Pokial ti to neuveria, tak by som to riesil sudom, kedze to je uz v rozpore s obcianskycm zakonnikom
Napísať odpoveď