Iphone Orange - faktura na 1500EUR za mesiac
Sorry Rattata neviem co je jailbreak... nie som az tak velmi technicky typ. Mam tam standardne aplikacie plus sam som si cez Itunes v pocitaci nainstaloval par programov co pouziam k praci, prezeranie suborov, word, prenos dat a take ... ironia celeho je to ze som si pristup cez Orange World mini na net ani nenastavoval na telefone, ani mms som nemal nastavene nic. Vraj sa to ani nemusi, lebo je to prednastavene.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
damn right - bez jailbraku (ktory nemas) iPhone ako modem pracovat nevie (pokial viem), takze neviem odkial a preco by ti mal nasosat tolko dat. Dajme tomu aj keby to boli aktualizacie widiel, tak tolko by toho istotne nebolo. Takze podla mna je to hoax a pomarancu zajeba****.
//lol co je to za cenzura...celkom sa to nepodarilo
///TraiTor: tvoje prispevky su trapne presne tak ako tvoja znalost gramatiky. Podla stylu pisanie tipujem tak na 15 rokov. Ty musis mat za cely svoj zivot kopu skusenosti s telefonmi...
//lol co je to za cenzura...celkom sa to nepodarilo
///TraiTor: tvoje prispevky su trapne presne tak ako tvoja znalost gramatiky. Podla stylu pisanie tipujem tak na 15 rokov. Ty musis mat za cely svoj zivot kopu skusenosti s telefonmi...
Neviem co ti tak vadi alebo chyba na iTehle ale asi tvoje schopnosti vylepsit ten telefon su na bode mrazu... Dalej sa uz vyjadrovat nebudem.
Spat k teme: Urcite to potom neposobil iPhone ak nemas jailbreak a nainstalovane prislusne aplikacie iPhone sa sam urcite na net neprihlasi! Ak ho mas v Sleep mode tak ani bez JB nic nestahuje. To co pise kolega vyssie je blbost ze stahuje aktualizacie a podobne veci... Stahuje iba vtedy ked spustis app ktora potrebuje net.
dodo
Spat k teme: Urcite to potom neposobil iPhone ak nemas jailbreak a nainstalovane prislusne aplikacie iPhone sa sam urcite na net neprihlasi! Ak ho mas v Sleep mode tak ani bez JB nic nestahuje. To co pise kolega vyssie je blbost ze stahuje aktualizacie a podobne veci... Stahuje iba vtedy ked spustis app ktora potrebuje net.
dodo
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
To iste sa da urobit aj s iPhonom. Utilitka APN Disabler, data taham len cez Wi-Fi, firmware sa aktualizuje na PC. Neviem kde hore uvedeny autor prispevku zobral ze sa stahuju data mimovolnehojko napísal:Nie, preco by mal??? Pokial mas vypnute automaticke aktualizacie, co si vypina vela ludi uz len z dovodu, ze nema kupeny Windows, nemas tam antivirak ci antispyware, ktory by sa automaticky aktualizoval a nemas v pc ziadny virus, trojana atd..., tak co sa ma odosielat podla teba???
jj akurat stym som mal problem a zmenil som a ide;) dik mocdodo_mt napísal:Netreba ani ziadnu utilitku staci v nastaveniach v APN napisat hocico ine len nie Internet. Napriklad svoj nick a iPhone nebude nic stahovat lepsie povedane nestiahne nic lebo sa nepripoji na net.
dodo
a inac K- aspon vidim kolko je tu zakomplexovanych itehlarou ktory nevedia zniest pravdu
k jednemu konkretnemu -k - ze vadi ti ze mam WM ??? malo by
to vam moze byt jedno ... vy sa tiez nevytahujete... ked mipoviete normalny nazor na WM alebo na moju omniu ja vam to zoberiem alebo vyvratim ale vy neviete prijat pravdu ze to neni dokonceny produkt tak to sa im nepaciRattata napísal:podla mojho skromneho nazoru, jediny zakomplexovany si tu ty, co neustale prezentues, a preto ti ludia davaju k-.
Nie niejeroxy741 napísal:co si myslite o tomto? :
Clánok 5
Práva a povinnosti spolocnosti Orange Slovensko
5.1 Okrem inych oprávnení upravenych v tychto Vseobecnych
podmienkach, resp. v Zákone, má spolocnost Orange Slovensko
právo:
a) na zaplatenie zábezpeky na cenu poskytnutych Sluzieb,
hodnota ktorej prekrocí pred ukoncením zúctovacieho
obdobia priradeného Úcastníkovi cenu dohodnutého
úcastníckeho programu v Zmluve vopred;
tym musim zabezpeku zaplatit a ked to tak neurobim maju pravo mi odpojit mobil. Nie je to v rozpore s obchodnym zakonnikom?
Dam ti radu. Chod do Orange a daj si spravit vypis za co mas tych 1500 euro. Pokial ti pridu na to ze to mas za objem dat, tak im povedz ze si si iphone dal nabijat na pocitac a ze ti to stahovalo aktualizacie. Pokial ti to neuveria, tak by som to riesil sudom, kedze to je uz v rozpore s obcianskycm zakonnikom