CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Kcem aby sa každý kto môže vyjadril k môjmu jednaniu čo sa týka úmysleného TA = Team Attack, TK = Team Kill. Za ktoré dávam Ban na deň. Niekomu to neprekáža, niekomu zas áno. Preto by som si to rád ujednotil a možno to pridal i medzi pravidlá serveru, aby potom hráči nemuseli vyťahovať veci typu že o tom nevedia atď...
Takže prekáža vám jednodenný trest za TA a TK?
o tom že niekto obchádza cenzúru a BAN na deň nediskutujem. Nadáva´t môžete koľko len kcete, pretože na servery máme ten nádherný detský zámok na nadávky ktorý si s vulgárnosťou poradí sám. Ak ho však budete obchádzať, poradíme si s vami my. btw toto je prosba hojka, takže bez diskusie.
Vyjadrujte sa k tým TA a TK...
Takže prekáža vám jednodenný trest za TA a TK?
o tom že niekto obchádza cenzúru a BAN na deň nediskutujem. Nadáva´t môžete koľko len kcete, pretože na servery máme ten nádherný detský zámok na nadávky ktorý si s vulgárnosťou poradí sám. Ak ho však budete obchádzať, poradíme si s vami my. btw toto je prosba hojka, takže bez diskusie.
Vyjadrujte sa k tým TA a TK...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nevidim dovod banovat hracov, ktori teamkilluju pri zaciatku mapy kedy vedia ze budu restarty a pri konci mapy ked uz sa odpocitava cas do zmeny mapy, banovat toto je detinske
a ked tam mate vela teamkillerov, jednoducho nastavit v ATAC, ze ked niekto atakuje spoluhraca, tak HP sa neubere spoluhracovi, ale tomu co ho atakoval
a ked tam mate vela teamkillerov, jednoducho nastavit v ATAC, ze ked niekto atakuje spoluhraca, tak HP sa neubere spoluhracovi, ale tomu co ho atakoval
-
lekoklatik
VIP
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Čo je zábavné na strieľaní do spoluhráčov? Zoberte si to takto...
Ak sa budú zabíjať pred reštartom, mŕtvy hráč má možnosť zabijáka zabi´t nasledujúce kolo formou trestu. Ten hráč je kretén a tak si to nenechá a zabije ho znovu preto, lebo ho potrestal tak že ho nechal napr. nasledujúce kolo zabiť... Budú si to vracať pár kôl až jeden z nich napíšem "admin on mi robí zle, rob s tým niečo"... Prećo by som sa niečomu takémuto nemohol vyhnúť tým že to jednoducho vyriešim, jednodenným schladením sa? Pauza. Mnoho hráčov to už pochopilo. A myslím že to nie je pre nich problém.
Ak skutočne kcete aby to moje banovanie prestalo, nepočítajte s reštartom kola kvôli TK a následné ponesenie zodpovednosti zaň formou trestu od spoluhráča, ani kick za úmyselné attackovanie... Proste píšete tu že je to normálne, a nemáte problém s tým keď vás niekto len tak "zo srandy" úmyslene zabije na začiatku kola.
ok.
Avšak ešte stále som zvedaví na vyjadrenia ostatných ...
Ak sa budú zabíjať pred reštartom, mŕtvy hráč má možnosť zabijáka zabi´t nasledujúce kolo formou trestu. Ten hráč je kretén a tak si to nenechá a zabije ho znovu preto, lebo ho potrestal tak že ho nechal napr. nasledujúce kolo zabiť... Budú si to vracať pár kôl až jeden z nich napíšem "admin on mi robí zle, rob s tým niečo"... Prećo by som sa niečomu takémuto nemohol vyhnúť tým že to jednoducho vyriešim, jednodenným schladením sa? Pauza. Mnoho hráčov to už pochopilo. A myslím že to nie je pre nich problém.
Ak skutočne kcete aby to moje banovanie prestalo, nepočítajte s reštartom kola kvôli TK a následné ponesenie zodpovednosti zaň formou trestu od spoluhráča, ani kick za úmyselné attackovanie... Proste píšete tu že je to normálne, a nemáte problém s tým keď vás niekto len tak "zo srandy" úmyslene zabije na začiatku kola.
ok.
Avšak ešte stále som zvedaví na vyjadrenia ostatných ...
Ako to myslite vazne? Sa tu hadate koli takej konine. Vy ako hraci chcete niekde hrat a ak chcete niekde hrat tak musite respektovat prevadzkovatelov servru. Admin ja admin a hrac je hrac, ak adminom vadi ze kilujem na zaciatku tak to prestanem robit. Ak sa mi nieco nepaci tak odidem a idem hrat na nejaky podradny server v ktorom behaju cheatery a admin nikde. Mna osobne nenastve ked ma niekto zabije, no divim sa tomu dotycnemu
haha, ohromna sranda ked zabijem svojho ze? Naozaj neviem o com sa tu hadate, ak nechcete dostat BAN tak to nerobte a hotovo
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
BX kcem prísť na to či BAN dávať alebo nie...
Skonfortňujeme server pre hráčov. I keď mám pocit že je konfortný už dosť, ale detaily robia veci veľkými...
HERO... To nedáva zmysel... Stále nechápem čo to že je restart mení na veci ohľadom TA, TK... Od začiatku do konca mapy je hra ako každá iná. Len tak btw. CS je hra teamová. Je krásne ako si navzájom pomáhate. Public nepublic. Ak už ani toto nie, tak už len, je to len hra. Niekto ju berie vázne, niekto nie, niekto tým žije. Keď natrafíš na niekoho kto tým žije, ja sa nedoriešim vašeho rozpore do smrti... Ke´d dostanete ban obaja, myslím že si premyslíte či to má a či nemá cenu. Btw keď ti nerobí problém strielať do vlastného, prečo ti robí problém nestrieľať?
Skonfortňujeme server pre hráčov. I keď mám pocit že je konfortný už dosť, ale detaily robia veci veľkými...
HERO... To nedáva zmysel... Stále nechápem čo to že je restart mení na veci ohľadom TA, TK... Od začiatku do konca mapy je hra ako každá iná. Len tak btw. CS je hra teamová. Je krásne ako si navzájom pomáhate. Public nepublic. Ak už ani toto nie, tak už len, je to len hra. Niekto ju berie vázne, niekto nie, niekto tým žije. Keď natrafíš na niekoho kto tým žije, ja sa nedoriešim vašeho rozpore do smrti... Ke´d dostanete ban obaja, myslím že si premyslíte či to má a či nemá cenu. Btw keď ti nerobí problém strielať do vlastného, prečo ti robí problém nestrieľať?
Leko uplne s tebou suhlasim a podporujem tvoj umysel. Mne sa tiez nepacia tie Tk a TA na zaciatku kazdej mapy a taktiez niekedy aj pocas hrania...Dnes to robil napriklad Omg_Hunter (SVK) stale po niekom strielal aby mu vyfajcil a zamerne sa po kazdom kole reconnectoval. TK a TA by mal byt aj v pravidlach nech sa deti naucia, ked chcu strielat po vlstnych nech hraju s botmi...
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Také tam máme... Lenže Niekoho musíš sundať tuším 3 krát a to je dosť...
Jedného času bolo nastavené, že keď si svojho čo i len štrajchol, automaticky Ťa to zabilo. To bolo síce fajn, ale nesmelo by to plati´t na granáty, pretože tie sa fakt ťažko hádžu, i keď ani tie podľa mňa nie sú problém... stačí používať hlavu a radar
Jedného času bolo nastavené, že keď si svojho čo i len štrajchol, automaticky Ťa to zabilo. To bolo síce fajn, ale nesmelo by to plati´t na granáty, pretože tie sa fakt ťažko hádžu, i keď ani tie podľa mňa nie sú problém... stačí používať hlavu a radar
-
Mad Dad
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tie Bany niesú zlý nápad...ale predsalen by malo byť nejaké "Second Warning"... samozrejme že hento TA TK BAN píšeš vždy na začiatku round to je
ale keďže niektorí ako to tu odznelo žijú zároveň s CS tak to ignorujú a snažia sa čo najrýchlejšie vraždiť...proste idiotas...Ja by som ešte doložil že dotyčnému ktorý nepochopí o čo sa jedná pri prvom upozornení, sa napíše že čo a jako, neospravedlní sa za to, tak až potom BAN...
Viem že sa ti to 2x nebude chcieť
ale tak hádam keď tam budú hráči ktorý to hrajú aj pre zábavu tak ti s tým pomôžu...teda aspoň ja hej
Ale ešte jednu vec som sa chcel spýtať, keď nejaký hráč vyprovokuje či už slovne alebo TK iného tak za to neni nejaký KICK alebo podobné? Pretože v Poslednom čase tam dosť Imbecilov, ale doslova IMBECILOV
chodí... provokujú, silné reči majú, rôzne bezvýznamné narážky...
-
lekoklatik
VIP
Je to len hra mad. Nenechaj sa vyprovokovať. Buď nad vecou. Budeš sa aj lepšie cítiť. Nevracaj nič. Naćo? Nepomôže ti to. Dostaneš BAN od plug inu... ak si myslel toto. To že druhé upozornenie to sa nedá ustrážiť...
//prezrel som si ban list a spomenul som si na ďalšiu situáciu za ktorú dávam BAN. Keď niekto na zaćiatku kola keď sa hráči rozbiehajú hodí svojím spoluhráčom pod nohy buď flash alebo HE... Za toto dávam BAN tiež. A dávať aj budem. Aký má už len toto zmysel, tak to nechápem
//prezrel som si ban list a spomenul som si na ďalšiu situáciu za ktorú dávam BAN. Keď niekto na zaćiatku kola keď sa hráči rozbiehajú hodí svojím spoluhráčom pod nohy buď flash alebo HE... Za toto dávam BAN tiež. A dávať aj budem. Aký má už len toto zmysel, tak to nechápem