Ako oblbnut megavideo? viac vo vnutri

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
djkobrra
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Ako oblbnut megavideo? viac vo vnutri

Príspevok od používateľa djkobrra »

Ahoj,ked si chcem pozriet cely film,online film na megavideo....bez cakania na limit,ako a da sa to obist bez cakania?
Samozrejme bez platenia uctu ....
A tiez mam stlau IP adresu,takze aj keby som vypol modem nepomoze to...mate nejaku radu ako na to?
Hlavne ucinnu.. dakujem.....
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

proxy, ip anonymizer ..
djkobrra
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa djkobrra »

*****HERO***** napísal:proxy, ip anonymizer ..
Cituj blizsie tnx :roll:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

bud si na googli najdes nejaky IP anonymizer, je ich dost, alebo si najdes proxy list, vyberes si z toho IPcku a napriklad v Opere nastavis, ze sa chces pripojovat cez proxy, ktoru tam zadas
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Kód: Vybrať všetko

Po dlhom skúmaní som prišiel na metódu, ktorou sa dá obísť limit megavidea a pozerať filmy donema. Tu je 6 krokov, ktoré treba v poradí spraviť na prezeranie videa: a. Vyberte si film alebo seriál, ktorý chcete pozerať. Kľudne ich môže byť aj viac. b. Spustite toto video/videá tak, aby sa začali prehrávať a následne nato stlačte stop. b. Počkajte, kým sa video/videá načitajú úplne celé. (keď cez video prebehnete myšou, úplne spodná lišta vedľa play musí byť plná). d. Keď sa video/videá načítajú vpravo hore vo vašom prehliadači kliknite Súbor->Pracovať v režime offline, anglicky File->Work offline. e. V režime offline môžete kľudne pozerať všetky videá, ktoré máte načítané na 100%. f. Nezabudnite vypnúť režim offline, keď budete chcieť ďalej prezerať stránku, internet, alebo filmy. Ak Vám to nepôjde týmto spôsobom skúste ešte jednu vec. Musíte mať firefox. Kliknite hore v lište Nástroje -> Možnosti -> Súkromie -> Výnimky. Sem napíšte najprv "megavideo.com", kliknite Zakázať. Následne napíšte "www.megavideo.com" a znovu kliknite Zakázať. Vyskúšajte prezeranie filmov bez limitu teraz. Môžete skúsiť aj v kombinácii s prvou technikou (Režim Offline).
z jedneho nemenovaneho fora
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

u mna funguje jedine urlhelper...stiahnem a kukam :)... ostatne moznosti u mna nefungovali(zdielana externa IP)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Ehm, neviem ako vy, ale ja mám od t-comu turbo 2 a tento týždeň som pravidelne pozeral aj 5 dielov po sebe a žiadne limity mi nepísalo, aj ked musím priznať, že raz na začiatku ma po 72 minútach vyplo, ale odvtedy nič :D :shock:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

DejmiJohn napísal:Ehm, neviem ako vy, ale ja mám od t-comu turbo 2 a tento týždeň som pravidelne pozeral aj 5 dielov po sebe a žiadne limity mi nepísalo, aj ked musím priznať, že raz na začiatku ma po 72 minútach vyplo, ale odvtedy nič :D :shock:
to sa stalo raz aj mne.. no nastastie si mozem zmenit IPcku.. za minutu a pol mam novu IP :P , inak by som nemohol pozerat lostov :) teda mohol ale to sa neda cakat co bude dalej :twisted:
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

už nefunguje ani ten postup s offline modom a zákazom cookies jedine cez proxy to na megáč vždy fungovalo ale za cenu straty rýchlosti
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

tu je ip skryvac skryje ip tak zr ked ho otvoris sa ti otvori IE a ten ma skryytu ip
Prílohy
u94.rar
(381.74 KiB) 900 stiahnutí
Napísať odpoveď