Ako oblbnut megavideo? viac vo vnutri
Ako oblbnut megavideo? viac vo vnutri
Ahoj,ked si chcem pozriet cely film,online film na megavideo....bez cakania na limit,ako a da sa to obist bez cakania?
Samozrejme bez platenia uctu ....
A tiez mam stlau IP adresu,takze aj keby som vypol modem nepomoze to...mate nejaku radu ako na to?
Hlavne ucinnu.. dakujem.....
Samozrejme bez platenia uctu ....
A tiez mam stlau IP adresu,takze aj keby som vypol modem nepomoze to...mate nejaku radu ako na to?
Hlavne ucinnu.. dakujem.....
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
Po dlhom skúmaní som prišiel na metódu, ktorou sa dá obísť limit megavidea a pozerať filmy donema. Tu je 6 krokov, ktoré treba v poradí spraviť na prezeranie videa: a. Vyberte si film alebo seriál, ktorý chcete pozerať. Kľudne ich môže byť aj viac. b. Spustite toto video/videá tak, aby sa začali prehrávať a následne nato stlačte stop. b. Počkajte, kým sa video/videá načitajú úplne celé. (keď cez video prebehnete myšou, úplne spodná lišta vedľa play musí byť plná). d. Keď sa video/videá načítajú vpravo hore vo vašom prehliadači kliknite Súbor->Pracovať v režime offline, anglicky File->Work offline. e. V režime offline môžete kľudne pozerať všetky videá, ktoré máte načítané na 100%. f. Nezabudnite vypnúť režim offline, keď budete chcieť ďalej prezerať stránku, internet, alebo filmy. Ak Vám to nepôjde týmto spôsobom skúste ešte jednu vec. Musíte mať firefox. Kliknite hore v lište Nástroje -> Možnosti -> Súkromie -> Výnimky. Sem napíšte najprv "megavideo.com", kliknite Zakázať. Následne napíšte "www.megavideo.com" a znovu kliknite Zakázať. Vyskúšajte prezeranie filmov bez limitu teraz. Môžete skúsiť aj v kombinácii s prvou technikou (Režim Offline).-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to sa stalo raz aj mne.. no nastastie si mozem zmenit IPcku.. za minutu a pol mam novu IPDejmiJohn napísal:Ehm, neviem ako vy, ale ja mám od t-comu turbo 2 a tento týždeň som pravidelne pozeral aj 5 dielov po sebe a žiadne limity mi nepísalo, aj ked musím priznať, že raz na začiatku ma po 72 minútach vyplo, ale odvtedy nič![]()