webmasterr napísal:lol to chces vediet do tej sutaze na sector.sk co?
1) 8
2) asi za priplatok (nasiel som ze to bude za pripaltok ale nikde nebolo ci to je iba pre konzoli alebo aj pre pc)
3) nvm
btw staci poouzit google, alebo prejst clanky na sectore a myslim, ze odpovede by si nemal problem najst
(a to ti este pomaham znizit si sance na vyhru )
z casti mas pravdu ale najviac ma zaujimala ta 3. otazka lebo Back to the Future je srdcovka a rad by som si zajazdil na Deloreane a citat clanky alebo recenzie teraz nemam cas.
a ako by mal fungovat ten Party mod??? myslim ze taka zabavka pre viacerych by mohla mat uspech na intraku
"Co ale rozšiřující balíčky zatím na konzole nepřinesly, je novinkový Party pack – v podstatě offline multiplayer, pro maximálně osm hráčů. (režim split-screen bohužel hra nezná) Při plnění různých dovednostních úkolů a soutěží, se hráči před obrazovkou střídají, přičemž driftují, skáčou po rampách, jezdí v hustém provozu… V kruhu přátel to na pár hodin legrace rozhodně vystačí, zvlášť disciplíny jako jízda v protisměru se zaseknutým pedálem plynu, potažmo s otevřeným nitrem, bývají hodně zábavné." http://games.tiscali.cz/reviews/burnout ... c-recenze/
johny_sk napísal:pokial viem, malo by to ist hrat online aj pre cracknute verzie.., aspon som teda hral s kamaratom, co mi tvrdil, ze ma cracknutu hru...
no co mi spominal ten kamarat, tak proste normalne spravil konto a hral, jednoducho sa nekontrolovalo CD key, ani nic podobne..., ktovie, mozno to medzicasom spravili a uz to kontroluju, dlhsiu dobu som s nim nebol, skusim sa ho najblizsie spytat.
Zdravim, mam haluzny problem...hra mi fici bez problemov, lenze ako ja spustim zavod? idem na krizovatku, postlacal som hadam celu klavesnicu a nic pls help
musis stlacit aj plyn aj brzdu naraz cize ak si si nemenil nastavenia tak defaultne to je A a Z a stlac to naraz ak si si to daval na sipky tak sipka hore a sipka dole naraz
ked das ESC dostanes sa do menu. V tom sa pohybujes tlacidlami F1,F2 medzi dalsimi nastaveniami... Dost atypicke a neintuitivne, prevod z konzoly sa aspon niekde teda podpisal. Stastie, ze len tu
Zdravím Vás mám takýto problém s touto hrou.
Naínštaloval som ju patchol crackol, všetko OK.
Hra mi šlape na plných detailoch bez problémov.
Ale mám takýto problém: niekedy sa stane že hram tuto hru aj dve hodiny a nič. Ale niekedy sa mi po 5 minútach hra zasekne, a ide iba soundtrack, obraz zamrzne. Jedine čo pomože je vypnuť notebook.
Neviete v čom to ôže byť?
Tiež ked spustíte hru a zadáte prihlasovacie údaje, tak sa vám nepríhlási?
Chcel by som to skúsiť online, mám cracknutú verziu, aj updatovanú...
Neviete ako by sa to dalo obísť?
A tachometer na ukazovanie rýchlosti tam vôbec neni???
cawte mam problem ked pustam hru tak sa mi ukaze tabulka na nej je play a na druhej strane je update ja som updatoval tu hru ale ked som ju isie pustit tak mi to napisalo toto enter your registration code here .please enter the entire registration code found either in iour confirmation email, your game manual/product packaging,or game card. pritom som sa nikde neregistroval