pocujte to auto co mi dal ten homosexual bernie sa da niekde najst?
ja som si ho zaparkoval pred domom a podtroch dnoch mi to niaky rumpel ukradol.
viem, ze raz tu niekto postol tu mapku s autami,ale ako som hladal nikde som auta podla tej mapky nenasiel.
pocujte mozem mat novy mobil ? mam stale ten a co som bol na nete v gta4 tak som si chcel kupit zvonenie ale neslo to... da sa ten mobil nejako zohnat ?
Saq.utd napísal:pocujte to auto co mi dal ten homosexual bernie sa da niekde najst?
ja som si ho zaparkoval pred domom a podtroch dnoch mi to niaky rumpel ukradol.
viem, ze raz tu niekto postol tu mapku s autami,ale ako som hladal nikde som auta podla tej mapky nenasiel.
interaktivna mapa gta4...su tam auta, misie, vrtulniky a vselijake ine blbosti
Saq.utd napísal:viem, ze raz tu niekto postol tu mapku s autami,ale ako som hladal nikde som auta podla tej mapky nenasiel.
To sú autá pre Steva.. ktorý Ti posiela požiadavky na ukradnutie áut cez SMS. Keď Ti pošle SMS, v tom momente požadované auto je na mieste vyznačenom na mape. Akonáhle auto zoberieš, už ho tam nikdy nenájdeš.. (a samozrejme ho tam nenájdeš ani pred SMSkou)
Caute mam jeden problem hosi ja som tu uz pisal a fakt hladam odpoved uz dost dlho a nic.Mam probelmi s texturami a vypadavaju mi nic hrozne ale je to dost otras hrat.Skusal som patchnut,kreknut,stiahol som nove ovladace na grafu a nic.MY Pc:Ati Radeon 3650,512mb,256bit,Intel Quad Core 6600,4GB Ram ddr3,Os vista SP1 Pleas help mi
dadko18 napísal:Caute mam jeden problem hosi ja som tu uz pisal a fakt hladam odpoved uz dost dlho a nic.Mam probelmi s texturami a vypadavaju mi nic hrozne ale je to dost otras hrat.Skusal som patchnut,kreknut,stiahol som nove ovladace na grafu a nic.MY Pc:Ati Radeon 3650,512mb,256bit,Intel Quad Core 6600,4GB Ram ddr3,Os vista SP1 Pleas help mi
asi ti to robi kvoli grafe si myslim a na akych detailoch mas nastavene GTA ??
DAMON88 napísal:asi ti to robi kvoli grafe si myslim a na akych detailoch mas nastavene GTA ??
Skúšal som aj na 800x600a nič nebola ziadna zmena dal som aj vsetko low,ale pritom mi hra sla plynule nezdalo sa mi aby to bol problem ,ze to nezvlada.A myslim si ,ze uz pri tychto novych grafach keby nepotahali tieto hry tak by nepadali textury ako pri starych grafikach skor by len tie frapy sli rapidne dole