pipanie PC.......

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
A7X
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa A7X »

no zajtra budem mat mozno ten stlaceny vzduch.....grafika bola nechutne zasrana az sa mi zaludok zdvihol.... hlavne pod zvukovou bolo tolko chlpou prachu spiny ze som sa divil ze to nehorelo :lol: ......ale aj tak je podla mna ta teplota vysoka....musim to este omrknut a zajtra vam poviem
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

64 uz je v norme..., zalezi aj od kvality chladica..., pri zatazi je to ale OK. Pokial na CPU neprekracujes 70 ani pri dlhodobej 100% zatazi, je to fajn (nahod ten everest, je fakt dobry). Grafika je vpoho, pokial ti pri plnej zatazi neprekracuje cca 74-78 stupnov (zalezi na grafike).
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Re: pipanie PC.......

Príspevok od používateľa weroro »

A7X napísal:ahojte neviem co sa deje ale moj pocitac zacne trikat rychlo posebe pipat.........najprv som myslel ze to pipa lebo sa prehriea pocitac a ze ma to nejako varuje ci co....ale dnes som zapol PC(som nanom asi 30minut) a uz pipa znova........3 krat posebe kratke pipnutia a tie tri pipnutia idu zasebou kazdu sekundu...nevioem to opisat.....len mi to neskutocne leze na nervy a znepokojyuje mato......dakujem za pomoc
3-krat pipnutie znamena - chyba zakladnych 64MB RAM.... a treba vybrat moduly a ocistit kontakty
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Kebyze ma moj pc taku teplotu tak uz leti z okna. Fuu ved to je lava ale stary pc mal este vacsiu a roztopil sa

a este jedna vec rozober fany. Mas tam taku darebnu nalepku keru ked odtrhnes tak mozes uvolnit taku ako keby podlozku lenze velmi malu
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Roztopil sa pri 100°C... chod ku Lenovu T61, AMD X4 Quadu, plazmovej telke, kt. mas napojenu na komp a "XP tuninged (ya english iz great! :smt023 ). Tam mas svojich priatelov.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dj-XxX napísal:Kebyze ma moj pc taku teplotu tak uz leti z okna. Fuu ved to je lava ale stary pc mal este vacsiu a roztopil sa

a este jedna vec rozober fany. Mas tam taku darebnu nalepku keru ked odtrhnes tak mozes uvolnit taku ako keby podlozku lenze velmi malu
Teba kedy prestane bavit vymyslat si chu**** a pisat absolutne bludy? Kolko mas rokov? Takyto debilci by mali mat po desiatich prispevkoch ban, nechapem co na tomto fore este robis.
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

proste musim pa Dj-xxx nvm ale podla mna to nemas v hlave v poriadku ak mas nato papiere tak sa ospravedlnujem ze to tu riesim a rozhodne ta nechcem urazat ani nic podobne... No ak tie papiere nemas tak by si si mal nejake zohnat alebo sa aspom zamyslet co je natom take zabavne ze tu trepes kraviny... ked chces byt zaujimavy tak tvor zajimave temy ,odpovede, sprav si zahradku alebo ja neviem co ale nespamuj tu forum lebo vsetci si otebe myslia svoje ...
Este jedna rada ked napises odpoved skor ako stlacis odoslat precitaj svoj prispevok tvojej mame a ak ti ho schvali tak daj odoslat ...

Prepacte ze offtopic
Napísať odpoveď