pipanie PC.......
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: pipanie PC.......
3-krat pipnutie znamena - chyba zakladnych 64MB RAM.... a treba vybrat moduly a ocistit kontaktyA7X napísal:ahojte neviem co sa deje ale moj pocitac zacne trikat rychlo posebe pipat.........najprv som myslel ze to pipa lebo sa prehriea pocitac a ze ma to nejako varuje ci co....ale dnes som zapol PC(som nanom asi 30minut) a uz pipa znova........3 krat posebe kratke pipnutia a tie tri pipnutia idu zasebou kazdu sekundu...nevioem to opisat.....len mi to neskutocne leze na nervy a znepokojyuje mato......dakujem za pomoc
Teba kedy prestane bavit vymyslat si chu**** a pisat absolutne bludy? Kolko mas rokov? Takyto debilci by mali mat po desiatich prispevkoch ban, nechapem co na tomto fore este robis.Dj-XxX napísal:Kebyze ma moj pc taku teplotu tak uz leti z okna. Fuu ved to je lava ale stary pc mal este vacsiu a roztopil sa
a este jedna vec rozober fany. Mas tam taku darebnu nalepku keru ked odtrhnes tak mozes uvolnit taku ako keby podlozku lenze velmi malu
proste musim pa Dj-xxx nvm ale podla mna to nemas v hlave v poriadku ak mas nato papiere tak sa ospravedlnujem ze to tu riesim a rozhodne ta nechcem urazat ani nic podobne... No ak tie papiere nemas tak by si si mal nejake zohnat alebo sa aspom zamyslet co je natom take zabavne ze tu trepes kraviny... ked chces byt zaujimavy tak tvor zajimave temy ,odpovede, sprav si zahradku alebo ja neviem co ale nespamuj tu forum lebo vsetci si otebe myslia svoje ...
Este jedna rada ked napises odpoved skor ako stlacis odoslat precitaj svoj prispevok tvojej mame a ak ti ho schvali tak daj odoslat ...
Prepacte ze offtopic
Este jedna rada ked napises odpoved skor ako stlacis odoslat precitaj svoj prispevok tvojej mame a ak ti ho schvali tak daj odoslat ...
Prepacte ze offtopic