takže mam problem kedysi som dal normalne nahrávať s kamery video a bolo to vpoho no lenže bolo to AVI format ciže ludia čo nemali divx na DVD-čku tak im to neprehralo tak som to skušal nahrať v DVD kvalite a aj v DVD formate no strašne to sekalo a zvuk bol otrasny priam neznesitelný.....tak som dal kvalitu avi a potom som to dal do formatu DVD trošku to bolo lepšie ale stále sa nato nedalo dívať tak som sa nato vykašlal a kcem som to dať všetko ako avi no už aj to sekalo sice málo ale sekalo, zvuk bol dobry
takže nvm môže to byť tým že mam slabé PC ?? alebo mi poradíte nejaký iný program len nech to vnom možem dať do DVD kvality .........potrebujem to dosť súrne
pinnacle studio 10 problem pri nahrávani videa s kamery
Napíš svoju konfiguráciu PC:
Ale z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že pokial nemaš minimálne nejaký 5 Ghz procesor (dual core) kvalitný disk s rýchlym zápisom, a aspon 2 GB ram, tak zabudni na nahrávanie videa "cez" nejaké kodeky. Použi radšej nekomprimovaný formát nahrávania. Síce ti to zaberie nekrestanské množstvo miesta na disku, ale to ssa dá potom prekonvertovať.
Ale z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že pokial nemaš minimálne nejaký 5 Ghz procesor (dual core) kvalitný disk s rýchlym zápisom, a aspon 2 GB ram, tak zabudni na nahrávanie videa "cez" nejaké kodeky. Použi radšej nekomprimovaný formát nahrávania. Síce ti to zaberie nekrestanské množstvo miesta na disku, ale to ssa dá potom prekonvertovať.