pinnacle studio 10 problem pri nahrávani videa s kamery

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

pinnacle studio 10 problem pri nahrávani videa s kamery

Príspevok od používateľa Zaxman »

takže mam problem kedysi som dal normalne nahrávať s kamery video a bolo to vpoho no lenže bolo to AVI format ciže ludia čo nemali divx na DVD-čku tak im to neprehralo tak som to skušal nahrať v DVD kvalite a aj v DVD formate no strašne to sekalo a zvuk bol otrasny priam neznesitelný.....tak som dal kvalitu avi a potom som to dal do formatu DVD trošku to bolo lepšie ale stále sa nato nedalo dívať tak som sa nato vykašlal a kcem som to dať všetko ako avi no už aj to sekalo sice málo ale sekalo, zvuk bol dobry

takže nvm môže to byť tým že mam slabé PC ?? alebo mi poradíte nejaký iný program len nech to vnom možem dať do DVD kvality .........potrebujem to dosť súrne
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Napíš svoju konfiguráciu PC:
Ale z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať že pokial nemaš minimálne nejaký 5 Ghz procesor (dual core) kvalitný disk s rýchlym zápisom, a aspon 2 GB ram, tak zabudni na nahrávanie videa "cez" nejaké kodeky. Použi radšej nekomprimovaný formát nahrávania. Síce ti to zaberie nekrestanské množstvo miesta na disku, ale to ssa dá potom prekonvertovať.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

a ako sa robi ten nekon......... ???

ono ide oto že predtým mi to šlo vpohode a teraz zrazu nie
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Aha, tak v tomto ti nepomôžem. A s tym nekomprimovanym formátom to je tak, že ked zvoliš nahrávanie videa, tak kodek nezvolíš žiadny ale zvolíš možnosť bez komprimacie.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ale ja to bez kodeku nemam ako nahrať do pc ................ja mam kameru na kazety neni tam žiadny pameťový disk alebo karta
Napísať odpoveď