Aké výhovorky používate v škole najčastejšie?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

u nas vzdy ked dojde niekto neskoro tak zahlasi:
No co ? Elektricka dostala defekt ?
alebo
Elektricka narazila do stromu ? :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Teraz, mal som toho vela, kedze menit byt, alebo v praci toho je moc... a beru to v pohode... :)
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

jedna z mojich vyhovoriek (skutocne sa mi to aj stalo) bolo ze som si pomylil rozvrh...mi mame totiz predmety rozdelene na parny a nepartny tyzden a jeden z pondelkov zacinal az 3 hodinou :) a ja som si ich zamenil.......a klasicka vyhovorika kedze skolu mam az v raci je ze bola zapcha na ceste alebo nejaka havarka na trati elektriciek.... a vyhovorka preco nemam nejaku ulohu ? ak to je nejaka pisomna vec co sa da urobit na kompe pouzijem asi nieco take : vecer som zistil ze nemam toner, ak niesom nauceny sa zacnem vyhovarat ze som sa musel strasne moc ucit kvli nejakemu skusaniu alebo pisomke....
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Tak ja to mám dobré, prídem trochu neskôr a nič sa nedeje... ale je to ako kde. Napríklad na hodiny s triednou- tech. kreslenie a strojníctvo chodím neskoro pravidelne lebo tej to nevadí a ak hej tak v zime boľ ľad a v lete sa topili cesty :D .. jar a jeseň je to vždy niečo iné. Na prax čo býva v utorok tiež neskoro lebo majster čo nás mal teraz na to kašlal, teraz dostaneme takého bububu čo prídem 08:00:00,0001 a mám za 5 takže prúser... na elektrotechniku môžem chodiť neskoro lebo aj učiteľ chodí neskoro. A prakticky jedinú výhovorku ktorú som musel použiť bolo keď sme išli na obed a prišili sme neskoro na hodinu lebo nám dali až v strede 10 minutovej prestávky :P . A inak dobrý deň, sadnem si a je to.
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

este ked som byval na dedine, vzdy bola dobra vyhovorka ze "autobus isiel pomaly", "bola zasypana cesta tak chudak vodic zobral lopatu a musel odhadzovat sneh" :D a podobne...

a neviem ako u vas, (btw. chodil som do mestskej skoly) ale nikto si to nikdy neskontroloval :)

tak prist na 3. hodinu a akurat si odsediet 2 hodiny vytvarnej vychovy to bolo nieco :D
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Ešte na základke bol prírodopis v rozvrhu ako PR a spolužiak nemal veci na danú hodinu a učitelka ze prečo ich nemá a on že si myslel že to znamená prestávka...:D a ja väčšinou že meškal autobus lebo bývam 30 kilakov od školi, zatial som tento rok len dva krát bol načas v škole...
Narielle
Novice
Novice

Re: Aké výhovorky používate v škole najčastejšie?

Príspevok od používateľa Narielle »

Ked nemam domacu ulohu tak sa vyhovorim ze som nemohla najst zosit alebo blah blah blah ... My vsetky dom. ulohy musime robit na internete takze moje vyhovorky zneju '' Nemohla som to najst na internete alebo Opravovaly internet ...
Ked pridem neskoro do skoly tak sa vyhovorim ze '' Meska mi autobus '' to je vsetko hadam :D
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Na strednej škole spolužiak prišiel neskoro na hodinu angličtiny, ktorú sme mali s triednou učiteľkou. Prešiel cez triedu ku katedre a povedal - Prepáčte pani profesorka že meškám, ale ja som mal gigantickú sra*ku. -
Samozrejme nasledoval výbuch smiechu aj s učiteľkou a povedala mu len - Dobre Tomáš, sadni si :)
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

ja ked som chodil do skoly a triedna pytala ospravedlnenku za nejaku hodinu vzdy som sa vyhovoril ze ja som chybal len 5 minut a ucka ma zapisala-hned po tych piatich minutach som dobehol ale ucka ma uz neodpisala...
dalsia vec ak som chybal viacej ako jednu hodinu tak to iste len s tym rezdielom ze ma vsetci ucitelia zapisali lebo si mysleli ze este stale niesom v skole. (viete rutina len ciarky ciarky a neoveria si ci ten clovek chyba)

TOTO FUNGUJE NA 100% ZARUCUJEM!!!
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som sa nedavno dost pochytil s jednou ucitelkou, vcera ked som prisiel do triedy ani sa na mna nepozrela, dokoncil som si svoje veci a siel som prec...dnes tam nejdem vobec...rocnikova praca ukoncena, ucitelka so mnou nehovori, nemam dovod sa tam ukazat...
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

klasika ako vynechal bus, elektricka nesla bo vypadla elektrika a taketo lahodky pouzivam casto... Ale ked boli OH a rano hrali nasi tak som meskal 2x na celu hodinu a na rovinu som povedal triednemu: isiel hokej :D a triedny ospravedlnil.... :P
Luko141
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Luko141 »

"... pani profesorka... prepáčte... včera som mal na večeru smotanu...." držal sa za brucho a hovoril, že mu je zle a učitelka hned "jój, to sa aj mne stalo predvčerom, tam si hačkajte a nejako to pretrpte"
plastovnik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa plastovnik »

raz som došiel do školy na tretiu hodinu a povedal som jej že som dal na prechode prednosť koritnačke :P ona mi dala ospravedlnenu hodinu :D :P
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

plastovnik napísal:raz som došiel do školy na tretiu hodinu a povedal som jej že som dal na prechode prednosť koritnačke :P ona mi dala ospravedlnenu hodinu :D :P
8) like a boss
Napísať odpoveď