zeby vyhovorka? pls poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeLay »

hm ..dnes mi napisala citujem : neviem co chcem.
sto razy som sa opytal ci je to koli mne ci koli chalanovi inemu vraj nie len nevie co chce a neni to koli mne.reagovat neviem ako ale to je vecna zesna nevie co chce ..do 30 tky ako som na zaciatku povedal....
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

zeny su velmi divne,ked si bol na nu privelmi dobry tak casom ju to omrzelo,skus ju chvilu ignrovat a ked nic vypusti to uz z hlavy..bude lepsie :)
Najvacsi masaker je to ze zeny si nevazia to co maju :maju dobreho chalana ktory sa o nich stara,dava im lasku svoj cas atd,potom sa stane za maju nejakeho "fetaka" ktory sa sprava hrubo atd a toho miluju zboznuju..
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

f*cking SYSTEM....
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

no jo tak to je,neboj raz to pride a najdes si idealnu holku :) tipujem ze mate maximalne do 18 rokov.
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

mas pravdu mame po 16
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

kašli na ňu. sám vidíš, že nevie, čo chce a ak by sa to malo opakovať niekedy v budúcnosti znova a ty by si to mal znova a znova riešiť, tak to sa na to fakt môžeš vykašlať.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

DeLay napísal:mas pravdu mame po 16
to som na tom rovnako lenze moja ma o nieco viac ...na nu niekedy napriklad neplatila ignoracia ale pocuj ..vies kolko som mal ja takych ako ty ? ze kaslali na mna ? teraz som dlhu dobu ziadnu nemal a nasiel som si konecne poriadnu tak skus aj ty ..neboj vies kolko ich este po svete pobehuje takych ?
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

dam tomu ...cas posledny
Es Tee
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Es Tee »

podľa mňa má vo výhlade iného len nevie či chce teba abo jeho... nemá to isté s ním a preto sa správa tak že ani zle a ani dobre... nevie čo chce a tak ak o ňu fakt stojíš, bojuj o ňu... ak si myslíš že sa s tebou len hrá a má ťa ako zadné dvierka ( podľa mňa to tak je ) tak to s ňou skonči...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ruky prec, aj ked ju nateraz vybojujes tak ta odkopne neskor...neoplati sa 2x trapit ked sa mozes len 1x :roll: este je decko, nema to v hlave dobre usporiadane zatial..
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

kámoško, nebol by som si istý z toho čo tu píšeš, či ju máš naozaj rád → to, čo ku nej cítiš je láska, ktorá má zmysel. Už som to tu aj niekde napísal a bude to znieť určite veľmi starosvetsky, ale LÁSKA dáva slobodu, nie je sebecká, nepotrebuje vlastniť

Ak nevieš, čo toto znamená, resp. ak obaja z páru nevedia, tak to spravidla dopadne nasieraním sa a rozchodom.

To, že si zareagoval ako si zareagoval - odmeranosťou - ti nepridáva na cti. Keď s ňou chodíš, neznamená to, že máš nad ňou nejaké právo, moc. Keď chcela nejaký čas, tak nemáš inú možnosť, ako jej ho dať prosto. A je na tebe, ako sa budeš správať.

Ak je v tom iný chlap, tak nech ide za ním. Načo si budeš držať frajerku, ktorá chce iného? Nie si predsa sebec, nie?... :D Žien je veľa. Neboj

Mne moja dala kopačky, nechodili sme spolu 2-3 mesiace, potom prišla späť, ale nebolo to už ono. Potom som sa rozišiel s ňou ja. Má teraz iného a vyzerá spokojne.. No načo by som ju držal? :)

Ak ti na nej záleží v zmysle môjho príspevku, tak budeš trpezlivý, nebudeš nasratý, ani v sebe dusiť hnev, ktorý škodí vám obom. Ak ťa pošle k vode, tak to vezmeš športovo a v kľude a ak nepošle, tak vedz, že starosti zoceľujú a spájajú ľudí viacej ako radosti.
/spätne tak rozmýšľam.. čo tu ja píšem romány kvôli pi*****...
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

zistil som v com je konecne problem napisala mi ze mi uz neveri ako sa da ziskat naspet dovera?
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

spravil si niečo, prečo by si mal stratiť jej dôveru?
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

ano spravil ale nic extra ...
pershing
Guru
Guru

napis co...takto sa to neda posudit
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

takze....ono to bolo tak ze som bol inde ...ako som povedal cize som jej klamal kde som bol.....ale ja som si to ani neuvedomil..pretoze mi to prislo zbytocne..
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

nooo ja som mojmu byvalemu tiez klamala v uplnej somarinke on to zistil a uz to nebolo to co byvalo proste ked si klamete v malickostiach tak potom uz nevies ci mas tomu cloveku verit aj v zavaznejsich veciach...ale myslim ze ked sa o tom porozpravate slubis jej ze jej uz nebudes klamat ze si to uz olotoval tak sa to da este zachranit :wink: drzim palceky:)
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

ibaze je problem ze uz sme dva tysdne neboli spolu vonku a ked mame ist tak sa vyhovori:(...zajtra povedala ze pojde som zvedavy...:(
pershing
Guru
Guru

kasli na nu...3x sa vyhovori a dost..podla mna aj toto od teba caka
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

no co uz sa to vyriesilo ci zase nic...boli ste von? :)
Napísať odpoveď