zeby vyhovorka? pls poradte
-
darebak
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
zeny su velmi divne,ked si bol na nu privelmi dobry tak casom ju to omrzelo,skus ju chvilu ignrovat a ked nic vypusti to uz z hlavy..bude lepsie
Najvacsi masaker je to ze zeny si nevazia to co maju :maju dobreho chalana ktory sa o nich stara,dava im lasku svoj cas atd,potom sa stane za maju nejakeho "fetaka" ktory sa sprava hrubo atd a toho miluju zboznuju..
Najvacsi masaker je to ze zeny si nevazia to co maju :maju dobreho chalana ktory sa o nich stara,dava im lasku svoj cas atd,potom sa stane za maju nejakeho "fetaka" ktory sa sprava hrubo atd a toho miluju zboznuju..
-
blitzkrieg
Professional
to som na tom rovnako lenze moja ma o nieco viac ...na nu niekedy napriklad neplatila ignoracia ale pocuj ..vies kolko som mal ja takych ako ty ? ze kaslali na mna ? teraz som dlhu dobu ziadnu nemal a nasiel som si konecne poriadnu tak skus aj ty ..neboj vies kolko ich este po svete pobehuje takych ?DeLay napísal:mas pravdu mame po 16
-
mehmed
Darca
kámoško, nebol by som si istý z toho čo tu píšeš, či ju máš naozaj rád → to, čo ku nej cítiš je láska, ktorá má zmysel. Už som to tu aj niekde napísal a bude to znieť určite veľmi starosvetsky, ale LÁSKA dáva slobodu, nie je sebecká, nepotrebuje vlastniť
Ak nevieš, čo toto znamená, resp. ak obaja z páru nevedia, tak to spravidla dopadne nasieraním sa a rozchodom.
To, že si zareagoval ako si zareagoval - odmeranosťou - ti nepridáva na cti. Keď s ňou chodíš, neznamená to, že máš nad ňou nejaké právo, moc. Keď chcela nejaký čas, tak nemáš inú možnosť, ako jej ho dať prosto. A je na tebe, ako sa budeš správať.
Ak je v tom iný chlap, tak nech ide za ním. Načo si budeš držať frajerku, ktorá chce iného? Nie si predsa sebec, nie?...
Žien je veľa. Neboj
Mne moja dala kopačky, nechodili sme spolu 2-3 mesiace, potom prišla späť, ale nebolo to už ono. Potom som sa rozišiel s ňou ja. Má teraz iného a vyzerá spokojne.. No načo by som ju držal?
Ak ti na nej záleží v zmysle môjho príspevku, tak budeš trpezlivý, nebudeš nasratý, ani v sebe dusiť hnev, ktorý škodí vám obom. Ak ťa pošle k vode, tak to vezmeš športovo a v kľude a ak nepošle, tak vedz, že starosti zoceľujú a spájajú ľudí viacej ako radosti.
/spätne tak rozmýšľam.. čo tu ja píšem romány kvôli pi*****...
Ak nevieš, čo toto znamená, resp. ak obaja z páru nevedia, tak to spravidla dopadne nasieraním sa a rozchodom.
To, že si zareagoval ako si zareagoval - odmeranosťou - ti nepridáva na cti. Keď s ňou chodíš, neznamená to, že máš nad ňou nejaké právo, moc. Keď chcela nejaký čas, tak nemáš inú možnosť, ako jej ho dať prosto. A je na tebe, ako sa budeš správať.
Ak je v tom iný chlap, tak nech ide za ním. Načo si budeš držať frajerku, ktorá chce iného? Nie si predsa sebec, nie?...
Mne moja dala kopačky, nechodili sme spolu 2-3 mesiace, potom prišla späť, ale nebolo to už ono. Potom som sa rozišiel s ňou ja. Má teraz iného a vyzerá spokojne.. No načo by som ju držal?
Ak ti na nej záleží v zmysle môjho príspevku, tak budeš trpezlivý, nebudeš nasratý, ani v sebe dusiť hnev, ktorý škodí vám obom. Ak ťa pošle k vode, tak to vezmeš športovo a v kľude a ak nepošle, tak vedz, že starosti zoceľujú a spájajú ľudí viacej ako radosti.
/spätne tak rozmýšľam.. čo tu ja píšem romány kvôli pi*****...
-
111zuzu111
Amateur
nooo ja som mojmu byvalemu tiez klamala v uplnej somarinke on to zistil a uz to nebolo to co byvalo proste ked si klamete v malickostiach tak potom uz nevies ci mas tomu cloveku verit aj v zavaznejsich veciach...ale myslim ze ked sa o tom porozpravate slubis jej ze jej uz nebudes klamat ze si to uz olotoval tak sa to da este zachranit
drzim palceky:)
-
111zuzu111
Amateur