Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

fikotek napísal:A pokud si me tim chtel vytocit tak ti musim rict ze se ti to nepovedlo.

Priste mi to ty srabe napis do posty.
V prvej vete pises, ze sa mu nepodarilo ta vytocit a v dalsej velkymi pismenami "ziapes" nech sa ti podpise do posty. To si naozaj nedovidis na spicku nosa? :) K tvojej poznamke o znizujucej sa urovni. To, ze ty tu zo seba robis vola a par ludi, ktori ta K- evidentne tocia (aj ked sa nam snazis nabulikat ako ti je to jedno a ze sa smejes ty im a je ti ich luto...) sa na tom nesmierne zabavaju, pricom uroven fora zostava rovnaka.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

fikotek napísal:...
Kludne si priznaj,ze ti na karme zalezi,ze si ctiziadostivy,alebo aj to,ze chces byt oblubeny.
Chcem byt "mudrym uzivatelom tohoto fora"-zelene kocky ti to tu zabezpecia. :)

Len nepis dookola ako ti na karme nezalezi,pretoze prave tym,ze to dookola omielas,potvrdzujes ,ze opak je pravdou.

To len doda cloveku chut,dat ti K-,aby sa pobavil na dalsej tvojej reakcii.Priznam sa aj ja som mal nutkanie :twisted:
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

mne sa nepaci ked niektori urazaju a smutne je ze urazaju aj admini trebars mna v K pricom prispevok sa vobec netykal jeho...tak to by som zmenil..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

twardykamen: Karmou ta nemusi ohodonotit len ten, ktoremu si adresoval dany post. Ak niekto cita temu tak sa kludne cez karmu moze vyjadrit na tvoj nazor/post.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ved jasne nech ma ohodnocuje kto chce a nech aj da k- ale nemusi hned urazat...ak jeto nejaky14rocny fagan tak nech ale ked to spravi moderator tak by podla mna nebal byt moderator...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

aj diskusie a hadky ohladom karmy funguju na sinusoide s periodou cca 1 rok.... zaujimave..... ludia uz sa konecne zobudte
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

twardykamen: Ziadnu karmu si od moderatora este nedostal, mas tu len jednu odo mna a nevidim tam nic takeho co opisujes, ziadna nadavka, ziadne urazanie. A karmu si ries v inej teme, ktora tu je na to urcena. Dalsiu diskusiu na temu karma v tejto teme mazem.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som slepy, alebo ste naozaj niekde presunuli/vymazali temu s nazvom 'Bratislavčania povedzme NIE neonacistom!'?
Nepodarilo sa mi ju najst, preto sa pytam.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

no mozno ak by slo o podobnu akciu proti sionizmu, Amerike tak by to tu ostalo :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ved prave preto sa pytam......ale chcem vediet narovinu, ci je to zmazane, alebo kde to mam najst.
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

je to zmazane. asi mame nejakych fasistickych moderatorov :D
ak by si ale chcel dake info tak mi napis ss, snad mi za to ten moderator neda bann :D

/DIK za K-
aspon sa podpiste, a hlavne ten ktory mi nadava ze JA som nacek....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No siel by som na tu akciu, ale nemozem.....mam to daleko do Blavy.....

//Tak uz nech sa prizna ten fasista, nacista alebo co je.....

edit....schvalne si typne, ze to bol Tomasito :) :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Sa uvedomte deti. Propagacia podobnych akcii a iniciativ je tu dlhodobo povazovana za reklamu, t.j. porusenie pravidiel a mazana- bez ohladu na to, ci ide o Slovensku pospolitost, Ludi proti rasizmu, Greenpeace a pod.
Lub0$ napísal://Tak uz nech sa prizna ten fasista, nacista alebo co je.....

edit....schvalne si typne, ze to bol Tomasito :) :)
Ked som tu zmazal propagaciu akcie Slovenskej pospolitosti, vtedy som bol podla teba co? Zidofil? Komunista? Zradca vlasti?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Nechcem rypat,ale SP ma vela spolocneho s fasizmom a inymi prejavmi rasizmu.Tie su podla SVK zakonov trestne-ich propagacia atd...Takze je celkom pochopitelne,ze si to zmazal.Myslim,ze ak by sa to tu nechavalo,tak by vedenie fora mohlo mat problemy s policiou popr.Adsense...

To sa vsak o akciach antifa neda povedat-pokial ludia odsudzujuci fasizmus,rasizmus protestuju,nedopustaju sa precinov.

Co je na spominanych akciach povazovane za reklamu?Nejak mi to neide dohromady so zarabanim penazi...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No videl som pochod antifasistov v Prahe a odnieslo si to niekolko aut. Pre mna je antifa s celym ich anarchistickym pristupom to iste ako neofasizmus. V obidvoch skupinach su priblizne rovnako neinteligentni ludia a akurat maju opacne nazory.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Rad by som len podotkol, ze na fore stale platia iste pravidla. Podaktori useri by si mali hlavne precitat pravidla c. 4, 7 a 25.

<link>
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Tomasito napísal:Sa uvedomte deti. Propagacia podobnych akcii a iniciativ je tu dlhodobo povazovana za reklamu, t.j. porusenie pravidiel a mazana- bez ohladu na to, ci ide o Slovensku pospolitost, Ludi proti rasizmu, Greenpeace a pod.
Ked som tu zmazal propagaciu akcie Slovenskej pospolitosti, vtedy som bol podla teba co? Zidofil? Komunista? Zradca vlasti?
Aka propagacia, z toho mohla byt diskusia nebyt toho, ze to zamknes....co ja viem, tema neprosusovala ziadnbe pravidlo, ked to tak nieje tak aspon napis, ktory bod v pravidlach bol poruseny, aby sme sa tomu vyvarovali na buduce :roll:
Takze prosim, niekto z vedenia fora uvedte dovod preco bola tema zamknuta alebo preco to beriete tak ako to beriete....keby som si nebol vedomy toho, ze zalozenim tej temy nebolo porusene ziadne pravidlo tak sa ani neozvem....ale ide tu o princip.....preco napriklad nebola zamknuta tema Gumball 3000 ? Je to sice davno, sorry, ze to teraz vytahujem, ale Tomastio, podla tvojho tvrdenia je aj tema Gumball propagacia.....zamysli sa nad tym....
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Lub0$: Byla smazana protoze byla rasove motivovana :-D Clovek si tu chce rozjet seriozni diskuzi a oni mu to smazou :-D to nasere.

A co tema Romove na Slovensku .. tahle tema tu jeste je??
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Fikotek, k tej teme o romoch pripocitaj celu temu USA, o Skinheadoch, EMO, a ine....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Chlapci - viz. Kinjerilov predchadzajuci post ....
Napísať odpoveď