V prvej vete pises, ze sa mu nepodarilo ta vytocit a v dalsej velkymi pismenami "ziapes" nech sa ti podpise do posty. To si naozaj nedovidis na spicku nosa?fikotek napísal:A pokud si me tim chtel vytocit tak ti musim rict ze se ti to nepovedlo.
Priste mi to ty srabe napis do posty.
Čo vám vadí na fore?
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kludne si priznaj,ze ti na karme zalezi,ze si ctiziadostivy,alebo aj to,ze chces byt oblubeny.fikotek napísal:...
Chcem byt "mudrym uzivatelom tohoto fora"-zelene kocky ti to tu zabezpecia.
Len nepis dookola ako ti na karme nezalezi,pretoze prave tym,ze to dookola omielas,potvrdzujes ,ze opak je pravdou.
To len doda cloveku chut,dat ti K-,aby sa pobavil na dalsej tvojej reakcii.Priznam sa aj ja som mal nutkanie
-
twardykamen
Medium Professional
-
twardykamen
Medium Professional
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Sa uvedomte deti. Propagacia podobnych akcii a iniciativ je tu dlhodobo povazovana za reklamu, t.j. porusenie pravidiel a mazana- bez ohladu na to, ci ide o Slovensku pospolitost, Ludi proti rasizmu, Greenpeace a pod.
Ked som tu zmazal propagaciu akcie Slovenskej pospolitosti, vtedy som bol podla teba co? Zidofil? Komunista? Zradca vlasti?Lub0$ napísal://Tak uz nech sa prizna ten fasista, nacista alebo co je.....
edit....schvalne si typne, ze to bol Tomasito![]()
Nechcem rypat,ale SP ma vela spolocneho s fasizmom a inymi prejavmi rasizmu.Tie su podla SVK zakonov trestne-ich propagacia atd...Takze je celkom pochopitelne,ze si to zmazal.Myslim,ze ak by sa to tu nechavalo,tak by vedenie fora mohlo mat problemy s policiou popr.Adsense...
To sa vsak o akciach antifa neda povedat-pokial ludia odsudzujuci fasizmus,rasizmus protestuju,nedopustaju sa precinov.
Co je na spominanych akciach povazovane za reklamu?Nejak mi to neide dohromady so zarabanim penazi...
To sa vsak o akciach antifa neda povedat-pokial ludia odsudzujuci fasizmus,rasizmus protestuju,nedopustaju sa precinov.
Co je na spominanych akciach povazovane za reklamu?Nejak mi to neide dohromady so zarabanim penazi...
Aka propagacia, z toho mohla byt diskusia nebyt toho, ze to zamknes....co ja viem, tema neprosusovala ziadnbe pravidlo, ked to tak nieje tak aspon napis, ktory bod v pravidlach bol poruseny, aby sme sa tomu vyvarovali na buduceTomasito napísal:Sa uvedomte deti. Propagacia podobnych akcii a iniciativ je tu dlhodobo povazovana za reklamu, t.j. porusenie pravidiel a mazana- bez ohladu na to, ci ide o Slovensku pospolitost, Ludi proti rasizmu, Greenpeace a pod.
Ked som tu zmazal propagaciu akcie Slovenskej pospolitosti, vtedy som bol podla teba co? Zidofil? Komunista? Zradca vlasti?
Takze prosim, niekto z vedenia fora uvedte dovod preco bola tema zamknuta alebo preco to beriete tak ako to beriete....keby som si nebol vedomy toho, ze zalozenim tej temy nebolo porusene ziadne pravidlo tak sa ani neozvem....ale ide tu o princip.....preco napriklad nebola zamknuta tema Gumball 3000 ? Je to sice davno, sorry, ze to teraz vytahujem, ale Tomastio, podla tvojho tvrdenia je aj tema Gumball propagacia.....zamysli sa nad tym....