Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

smejo, smejo... co cakas, ze ti to da? :D Inak chlopi, co nakupujete (alebo planujete nakupovat) v bodyworld.sk, kazdy den tam budu mat akciu na jeden produkt zo svojho shopu, zakazdym iny. Takze to sledujte. Teraz je tam akcia na protak od SmartLabs. Keby si prednedavnom neberiem Whey Better, tak hned beriem tento bananovy :) taaaa chut a cena... :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

no asi to co kazdy - popri pravidelnej strave a treningu fajn doplnok, ktory podpori vysledky... v neposlednom rade aj lepsiu stravidelnost (=mensiu plynatost) ako vajecny bielok ;)

s cenou som inak spokojny, "vydobil" som si aj 10% zlavu :)
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

Grosay napísal:smejo, smejo... co cakas, ze ti to da? :D Inak chlopi, co nakupujete (alebo planujete nakupovat) v bodyworld.sk, kazdy den tam budu mat akciu na jeden produkt zo svojho shopu, zakazdym iny. Takze to sledujte. Teraz je tam akcia na protak od SmartLabs. Keby si prednedavnom neberiem Whey Better, tak hned beriem tento bananovy :) taaaa chut a cena... :)
presne ten od smartlabs som zobral... CFM whey protein za tych 48EUR, ale prichut som zobral cokoladu, tak som zvedavy :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pepan90: z pociatku som aj ja bral cokoladovu prichut. Mal som aj vanilku, no najviac mi chutila bananova prichut. Bananovy protacik + malta... mnamka :) Obcas som si robil aj taky mliecny sejk do prace - liter mlieka+ 3 banany+ jemny tvaroh + 2 vajcia+ 6 odmeriek ban. protaciku + riadne rozmixovanie mixerom = fajnovucka pochutka na pracovne dopoludnie ;)
smejo
Addict
Addict

ja som raz skusil rozmixovat tvaroh v mlieku (tvaroh v kelimku od raja, s modrym vrchom), robil som to rucnym mixerom (ako napr. na slahanie snehu) a bolo to aj poslednykrat - vobec sa to nerozslahalo, chutilo to ako skysnute mlieko (mal som tam aj granko a vanilkovy cukor :) ) a boli tam hrudky... proste nikdy viac, jedine cisty tvaroh s medom
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

sak jasne, ze su tam hrudky, ale kysle by to byt nemalo. Mozno si natrafil na zly tvaroh, sem tam sa stane aj mne. Ale ja to jem normalne s mliekom a grankom ako polievku, je to uplne v pohode
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja konzumujem tvaroh len s cukrom....ziadne mixovanie nic....len troska rucne popuceny....
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ludiaaaa.... viete, existuje taky tvaroh, ktory je znacky Kapucin :idea: Makky, odtucneny. Z toho ziadne hrudky nie su.

Lub0$: kasli na normalny cukor a nahrad to radsej bananom. Tiez obsahuje dost sacharidov + este nejake veci k tomu. Ale asi kazdy podla svojho gusta :)
smejo
Addict
Addict

tiez som kedysi odskusal makky (natierkovy) tvaroh, znacku nepamatam (pravdepodobne sabi) a to som tiez nemohol zjest... rajo je osvedcena kvalitka, kto to este neskusal s medom (vseobecne, nie len s rajo-m :) ), tak vrelo odporucam
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

klasicky hrudkovy je fajn, je v nom 17.5g bielkovin na 100g. Ja som kupoval CBA, ale teraz ho zacali predavat 200 gramovy, tak som sa vratil k rajo, ten je stale fajn
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ja mam tiez jeden taky maly hint k tvarohu a jeho konzumacii - skorica. Cely tvaroh do sejkra, pol litra mlieka a strasena cajova lyzicka skorice. Skorica da tomu fajnovu chut a nepotrebujem to ani sladit. :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

grosay napísal:ludiaaaa.... viete, existuje taky tvaroh, ktory je znacky Kapucin Idea Makky, odtucneny
Ten ma ale aj menej bielkovin, tusim len 13 g na 100g.

Ale ten je celkom fajn s ribezlovym dzemom, skoda ze ten dzem nikde neviem zohnat.
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Ja si davam Milko Tvaroh Odtucneny 250g Jemny. Ziadne hrudky, dostatok bielkovin...

K tomu si v tanieri vidličkou rozštuchám/prepasírujem banán-dva a spolu s tvarohom a nizkotucnym mliekom (mlieko : tvaroh 1:1) hodim do shakeru od Tupperwaru (matka v tom robi zasmazku/zahustenie do polievok :lol:) Poriadne pretrepem, pridam trosku kakaa, nie granko ale to bez cukru co sa dava do pecenia pre aromu...

Mne to chuti, ten banan tam spravi vela, cukor nieje potrebny :wink:
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

kakao s tvarohom fuj :D
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

kali520 napísal:Ten ma ale aj menej bielkovin, tusim len 13 g na 100g.

Ale ten je celkom fajn s ribezlovym dzemom, skoda ze ten dzem nikde neviem zohnat.
mame doma zopar skiel ribezloveho dzemu : D kupeny ^^
opytat sa odkial je?:P

ja jem tvaroh s jahodovym dzemom, ňam : D
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

DeFeAt napísal:mame doma zopar skiel ribezloveho dzemu : D kupeny ^^
opytat sa odkial je?:P

ja jem tvaroh s jahodovym dzemom, ňam : D
zeby poprosit mamu nech ti taky urobi? :-D
smejo
Addict
Addict

chcem sa opytat... cvicim po, str, pia a asi ako vacsina v pondelok mam tlaky (+na sikmej s jc), no v utorky zvyknem mat na cickach svalovku - nie je to taka extra svalovka, ako keby som cvicil prvykrat, ale predsa je

idem tento trening uz piaty ci siesty tyzden a opakuje sa to stale, na inych partiach nie... what´s wrong? stava sa to aj niekomu inemu, resp. je ten tyzden dlha doba, alebo je to ok? pripadne bolo by lepsie zmenit trening na 1+1, alebo uplne inak?
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

myslim, ze je to uplne normalne... ja, ked mavam v pondelok prsia, tak ich citim este aj v stredu :D chrbat, nohy, triceps to iste... biceps- tu sa mi malokedy stava, ze by som mal svalovicu :)
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

tak normalne to urcite neni svalovka naznacuje len ze mas poskodene svalove vlakna.
smejo
Addict
Addict

un_know napísal:tak normalne to urcite neni svalovka naznacuje len ze mas poskodene svalove vlakna.
neviem ci som to spravne pochopil (skus pouzivat aj bodky a ciarky) - chcel si povedat, ze svalovka = poskodene svalove vlakna? :shock:

tak potom asi slabo cvicim ostatne partie :D (teda, mozno este aj triceps po fr tlaku citim...)
Napísať odpoveď