RC - Vselico na dialkove ovladanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Gangy dik ze si sa vyjadril..a teraz k otázkam.Chcem to aby to bolo jednoduche do tich 70Eur aby som sa stim naucil zaklady lietania, aby to moc nebolo krehke, pls Gangy porad aky a v akom e-shope mam kupit vrtlunik, absolutne nemam predstavu, cchem to prevzne dovnutra, ale urcite ked vonku bude lepsie pocasie by som aj vonku zalietal.. :oops: ..dopredu diky za odpovede :wink:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ale, neradte mu tie male vrtulnicky ked nato ma 70 eur.
andrew: nemas neakeho znameho alebo rodinu v cechach?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A naco bude minat 70 € ked s tym chce lietat vo vnutri? Radsej nieco male, co vela vydrzi a ked sa nauci, tak si moze kupit normalny vrtulnik, s ktorym sa da lietat uz vonku. Na velkom vrtulniku si bez simulatora vylames zuby ako nikde.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

to Filipito: nie nemam... :cry:

to GothaR: Ano zatial kludne mi bude stacit nieco mensie, ale nie zas ultra male... :? ...pls nieco mi poradte...odkial mam objednat.... :oops:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Gothar ked si pod tym 'male' myslel piccoZ tak potlesk......ved to sa poradne neda ovladat.....
Pozri na jeho mieste by som uvazoval o Lama V3
Popripade nieco ine z tejto kategorie pre zaciatocnikov

Ved ked ma 70e a ma ich odlozene na helikopteru tak z akeho dovodu by si mal kupovat hracku za 20e. JE to jeho volba......pytal aby sme mu poradili nieco za taku cenu tak davajte navrhy modelu do takej ceny.
:idea:

BTW, andrew stranky su dobre, ale sidliace v USA, alebo UK......
http://www.helipal.com/
http://www.heliguy.com/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Myslel som toho airwolfa, co ma Gangy, to je uz tusim 3 kanal, takze to na naucenie staci.
Pic.ooZ som tu odporucal niekomu, co mal svoju temu a chcel to pre syna.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Lubos pozeral som ten vrtulnik Lama V3 paci sa mi, lenze ak to musim objednat zo zahranicia, to ja nebudem vediet vybavit :cry:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Preco by si nevedel, ved sa pytaj....aj tu na fore.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ma tu niekto skusenosti so servami Hitec HS-311 alebo HS-322?
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=1770
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=1771
Chcem spravit vymenu v modeli, co som kupil od ruky, pretoze tam su este HS-300ky a tie su udajne dost na nic a nerad by som, aby model spadol z oblohy vinou chybneho serva.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

tak pls poradte nejaký vrtulníček z DX alebo iného obchodu kde sa neplatí poštovne niečo fakt najlacnejšie kcem to len na dnuka sa stým trošku pohrať nech sa t odá dobre ovladať a nech sa pri prvom páde nerosipe a cena fakt fakt ta najmenšia
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Zaxman :arrow: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14128 Mam doma a odporucam, sikovna, mala, pekna, lacna, 3kanalova, tazko rozbitelna :wink:

Inak dnes som sa nasral o objednal Esky Honey Bee King 3. Velmi ma lakala aj Walkera HM 4G3 ale na outdoor let je prilis mala a lahka, a ked uz chcem vrazit take peniaze do helikoptery tak chcem rozhodne lietat aj vonku.

Hned som objednal aj nejake dalsie rotory povodne urcene pre HBK2 ale vyzeraju identicky takze hadam budu pasovat.

Dufam ale, ze ju nerozbijem uplne :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak to si sa musel nasrat poriadne :D
Ale rotory asi nebudu stacit, ked havaruje takyto vacsi vrtulnik, tak si to casto odnesu napriklad aj loziska, moze odpadnut aj lyza, zadny rotor, teoreticky sa mozu poskodit aj serva, ... :)
Ale je dobre, ze si zacal s 3 kanalom, teraz to uz bude lahsie, ale hlavne je, aby bol dostatok nahradnych dielov :)
Gangy
Darca
Darca

Neboj ja viem ze na tomto sa da rozbit komplet vsetko, cakam kym vyjde nejaky aluminium kit :wink:

Kazdopadne mam z takeho velkeho tazkeho hovada doslova strach, clovek za to da 6 litrov a staci mala chybicka a rozdrbe to na marne kusky :o
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ved prave preto nechapem, preco tolko ludi chce vrtulniky, kedze je to najtazsia forma RC lietania.
S lietadlom mas podla mna vacsie moznosti, kedze s vrtulnikom je zabava iba ked robis akrobaciu, no ta je velmi narocna.
Este dodatok - statistika hovori, ze majitel svoj novy vrtulnik za prvy rok minimalne 2x preplati kvoli opravam :)
PS: toto je moja masinka, na zemi zatial bezi, ked na velku noc vyjde pocasie, tak pojdeme zalietat, snad ho neroztrepem :)
Gangy
Darca
Darca

Lebo ja od mala helikoptery milujem, hlavne vojenske. A mat RC helikopteru je moj sen asi od styroch rokov :) Vtedy to bola este ta najbujnejsia predstava a dnes vidis, ziadny problem :) Inak uz som si objednal malicku wireless kamerku na 9V bateriu ktoru nan pripevnim. Dosah k prijimacu je 300 metrov :smt047

A po case kupim nieco taketo http://www.nitroplanes.com/starmax-f-a-18c-hornet.html
Gothar
Moderátor
Moderátor

Nad kamerou uvazujem tiez, ale kedze u nas viac fandime vetronom, tak potrebujem nieco, co video uklada na vlastnu pamat. Take kamery su na trhu, len to budem riesit az po zalietani Pipera :)
K vrtulnikom - moze s nimi byt sranda, len ich problemom je to, ze sranda je hlavne pri akrobacii a vrtulnik pri akrobacii moze velmi lahko havarovat, pretoze lahko stratis pojem o tom, ako je vrtulnik natoceny, co sa pri lietadle stava tazsie a ak stratis orientaciu, tak ju mozes rychlo ziskat pritiahnutim vyskovky.
No nic, ty mas vrtulniky rad, ja s nimi stale budem radsej lietat iba na simulatore :) Ale si prvy clovek, ktory mi svoju potrebu po vrtulniku rozumne vysvetlil.
Gangy
Darca
Darca

Tak tebe bude najlepsie kupit si nieco taketo http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18087 a rozobrat to.

Na lietadlo by som ale skor dal kameru so sirsim nahravacim uhlom.

Uz sa tesim ako si budem lietat po sidlisku a na notebooku budem mat live feed z kamery :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

To pero vyzera zaujimavo, ale mam vyhliadnutu FlyCam, mam na to recenziu v nejakom RC revue, stoji tusim 1000 kc a je urcena prave pre lietajuce objekty :)
Gangy
Darca
Darca

Hmmm vygooglil som len nejake stabilizatory a kamery za 17 litrov... :?

//PC Revue recenziu na flycam som vygooglil len od lifeview a to je obycajna webkamera k pc...

//autoeditácia príspevku ( 12 Mar 2009, 4:43 )
Aaaaah, nasiel som kompletny metal kit pre King3, uz je na ceste ku mne :)
Inak v tom shope su sice samotne stroje drahsie, ale nahradne diely ovela lacnejsie ako v helipale. A to ani nehovorim o postovnom ktore tam vyjde na ani nie 10 dolarov pri com v helipale je to stvornasobok...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pekne, to sa ti hodi ;) Idem skusit pohladat tu kameru...

//autoeditácia príspevku ( 12 Mar 2009, 9:32 )
Tak tu je v2 http://www.kdosihrajenezlobi.cz/flycamo ... anguage=cs za 1800 Kc, vyzera to tak, ze v1 sa uz nepredava.
Napísať odpoveď