Deň nezávislosti Tuším som to prvý krát videl na markíze v Slovenskom znení. Vkusné vtípky, fajn akcia a až na tú americkosť, ktorú som v 15tich nevnímal je to stále pre mňa kvalitná snímka.
Rambo III Proste pohoda. Komu prekáža že Rambo vykátril celú dedinu, celý svet... Proste pohoda. A Stallone sa tam v pohodičke hodí
Saw celá séria ktorá časť po časti dávala zmysel
Likvidátor Tiež pohodička. To sú jednoducho tie staré dobré časi, keď TV nebola presítená takouto akciou. btw uź dlho som nevidel kvalitný, akčný film. Dlhoooo...
Blbí a blbšíVeď toto bola svojho času komédia jak nič. Proste som sa rehotal ako na práškoch. "Pipo, nekceš vtáči zob?" Možno smutné ale vtedy to tam sadlo.
Ja, moje druhé ja a Irena Tak čo je na tomto filme zlé? Klasická Carreyho komédia. Svojho času jedna báseň. Ešte teraz si pamätám, ako to brat priniesol z videopožičovni domov a keď sme to zapli, matka nám to kcela vypnúť kvôli tým neskutočne šťavnatým nadávkam. Ten film som šíril po škole dosť dlhú dobu. Hlášky, atď...
Hulk Pamätám si scénu keď na tej púšti zrazil rukou jeden z vrtuľníkov, vrtulník padol na skalu a "záhadne" nevybuchol. Pri tej scéne musel Hollywood trhať vlasy aj susedom. kto to kedy videl, aby všetko čo má v sebe palivo a padne na zem nevybuchlo?... Ach jaj. Hulk je fajn
Nasrať na dnešné Hollywoodske miliónové projekty, ktoré sa podaria raz za čas atď...
Vodný svet 63%? Prečo? Tak mal superloď, plutvy, žiabre. No a čo?Tváril sa ako zabiják, s nikým sa nesral. Bol asexuálne založený. No a čo??? Keď si uź niekto dokáže ehm "oddýchnuť" pri Wanted, tento film musí milovať...
Bratvstvo vlkov Soundtrack, prostredie, herci. Parádička. A bojové umenie to len príjemne doladilo
Pomstiteľ bez mena Jackie Chan. žiadny nenormálny bojovník. Ale vždy to nejak dokázali zladiť a výsledok bola fajn akčná komédia. Vždy ma fascinovali tie jeho triky s každou možnou vecou na stene, na podlahe či na lustry
Len tak z prdele som si zadal film Punisher. Myslím prvý diel. Povedal som si že škoda času, to bude určite červené. Ale nechápem. Ešte teraz si pamätám, ako pri jeho tuśím poslednej akcii v tom baráku všetkých vystrieľal ale jeden z protivníkov ho trafil. To bol neslýchané. Trafi´t hlavného hrdinu? Veď to bol hriech. Po pravde. Čo sa vám na Punisherovi nepáči?... Pohoda, pohoda, pohoda.