Filmy s nizkym ratingom, ktore boli dobre..

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Silent Hill Výborne spracovaný film z hernej predlohy. Mnoźstvo vecí mi chýbalo ktoré boli v hre dosť veľkým ťahačom, avšak nahradili to úplne inými, filmu priliehajúcimi vecami. Proste faj fajn film...
Deň nezávislosti Tuším som to prvý krát videl na markíze v Slovenskom znení. Vkusné vtípky, fajn akcia a až na tú americkosť, ktorú som v 15tich nevnímal je to stále pre mňa kvalitná snímka.
Rambo III Proste pohoda. Komu prekáža že Rambo vykátril celú dedinu, celý svet... Proste pohoda. A Stallone sa tam v pohodičke hodí :)
Saw celá séria ktorá časť po časti dávala zmysel
Likvidátor Tiež pohodička. To sú jednoducho tie staré dobré časi, keď TV nebola presítená takouto akciou. btw uź dlho som nevidel kvalitný, akčný film. Dlhoooo...
Blbí a blbšíVeď toto bola svojho času komédia jak nič. Proste som sa rehotal ako na práškoch. "Pipo, nekceš vtáči zob?" Možno smutné ale vtedy to tam sadlo.
Ja, moje druhé ja a Irena Tak čo je na tomto filme zlé? Klasická Carreyho komédia. Svojho času jedna báseň. Ešte teraz si pamätám, ako to brat priniesol z videopožičovni domov a keď sme to zapli, matka nám to kcela vypnúť kvôli tým neskutočne šťavnatým nadávkam. Ten film som šíril po škole dosť dlhú dobu. Hlášky, atď...
Hulk Pamätám si scénu keď na tej púšti zrazil rukou jeden z vrtuľníkov, vrtulník padol na skalu a "záhadne" nevybuchol. Pri tej scéne musel Hollywood trhať vlasy aj susedom. kto to kedy videl, aby všetko čo má v sebe palivo a padne na zem nevybuchlo?... Ach jaj. Hulk je fajn :) Dovidenia veci. Dnes som uź z toho vyrástol, ale nezabudnem. Avšak nerobí mi problém si to pozrieť znovu
Nasrať na dnešné Hollywoodske miliónové projekty, ktoré sa podaria raz za čas atď...

Vodný svet 63%? Prečo? Tak mal superloď, plutvy, žiabre. No a čo?Tváril sa ako zabiják, s nikým sa nesral. Bol asexuálne založený. No a čo??? Keď si uź niekto dokáže ehm "oddýchnuť" pri Wanted, tento film musí milovať...
Bratvstvo vlkov Soundtrack, prostredie, herci. Parádička. A bojové umenie to len príjemne doladilo :)
Pomstiteľ bez mena Jackie Chan. žiadny nenormálny bojovník. Ale vždy to nejak dokázali zladiť a výsledok bola fajn akčná komédia. Vždy ma fascinovali tie jeho triky s každou možnou vecou na stene, na podlahe či na lustry :)
Len tak z prdele som si zadal film Punisher. Myslím prvý diel. Povedal som si že škoda času, to bude určite červené. Ale nechápem. Ešte teraz si pamätám, ako pri jeho tuśím poslednej akcii v tom baráku všetkých vystrieľal ale jeden z protivníkov ho trafil. To bol neslýchané. Trafi´t hlavného hrdinu? Veď to bol hriech. Po pravde. Čo sa vám na Punisherovi nepáči?... Pohoda, pohoda, pohoda.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Šu-Do napísal:niee...
ten mlady chalan co si tam v kanone robil dobre.. :smt078
a ta nechutna japonka s chlpatou ***** :wink:
kamo je to uplne realisticky pohlad na svet a ak si videl nieco s cim sa nevies zmierit tak si spomen ako a kde si sa robil ty a tiez nase mamky za mlada...
Mal som japonsku GF a mozem lem potvrdit ze co sa tyka kultury, je to ine a film to dost vystihol....
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Basic- dostal iba 5/10 ale u mna 9/10 :) http://www.csfd.cz/film/43310-basic/
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

musite brat do uvahy, kto na csfd prispieva a hodnoti: velka vacsina tych ludi, ktori to komentuju si o sebe myslia, ze su znalci a renomovani filmovi kritici. obycajny divak sa na komediu nepozera preto, lebo chce vidiet poeticke zobrazenie postav a prirody, ale preto, lebo sa chce smiat. a kym to komedia splna, moze mat hodnotenie od takych mentalov aj minusove, stale splnila ucel.
co sa inac kritikov tyka, kto citate prilohu kultura v SME, tak tam su obcas kritiky filmov, pise to jedna zenska, neviem jej meno, ale ani ma nezaujima. ona pise o filmoch, ktore su uplne kasove trhaky a ludia na ne chodia, ako o uplnych hovadinach a naopak filmy, ktore davaju zmysel len nejakej uzskej skupine divakov popisuje ako uzasne spojenie tela a ducha ja neviem este ake dristy.
taky macgyver ma tiez hodnotenie iba 66%, ale myslim, ze vacsina z vas, rovnako ako aj ja, na tom seriali vyrastla. uz spomenuty vodny svet detto: ked si niekto oddychne, tak ten film mal dostat viac ako 100%. to je totiz pointa filmu (a podobne aj steven seagal, chick norris a ini).
hodnotenie nie je u mna prvorada zalezitost, iba poradna: prvorade su nazory znamych alebo ludi, ktori to videli, pripadne obsah deja a trailer. nepotrebujem pocut, ake myslienkove pochody sa odohravaju v surrealistickej mysli a ine pcvny, to pisu zakomplexovani ludia, ktori zo seba nevedia dostat jednu normalnu vetu.

este dodam: taka policajna akademia, vesmirna prda, vsetky tie blaznive strely, aby som pravdu povedal, su to dobre filmy na relax, zasmial som sa, ked to clovek pozera s partiou kamosov, tak vacsia sranda neexistuje :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Angel-A bol velmi pekny film, som ani nevedel, ze to je Luca Bessona.

Btw policajna akademia, ked som mal 8 rokov ci kolko, tak mi to prislo vtipne, lenze podla toho uz filmy davno nehodnotim. Je to ale asi jedina vec, ktoru neviem ohodnotit. Cele to uz poznam, vtipne mi to nepride hlavne preto, ze to poznam a tym padom ani neviem, ci by sa mi to pacilo teraz, keby som to videl prvykrat.

Ale teda videl som tu spomenutu vesmirnu prdu. Pardon, ale ten film proste nebol vobec ale vobec vtipny, akurat tak trapny. Miloval som Leslieho ked som to videl v kine ale toto ma uz sklamalo.

Filmova kritika je velmi subjektivna vec, teda objektivne filmove kritiky by nikto necital, lebo by neboli zaujimave. Kazdy ma svoj styl a kazdemu vyhovuje nieco ine.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Indigo napísal:Filmova kritika je velmi subjektivna vec, teda objektivne filmove kritiky by nikto necital, lebo by neboli zaujimave. Kazdy ma svoj styl a kazdemu vyhovuje nieco ine.
to je pravda, problem je skor v tom, ze clovek by v novinach cakal skor nieco ako "chodte do kina, oplati sa" pripadne "skoda penazi", proste nieco, ako to hodnoti bezny clovek. nie takymto sposobom
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

http://www.csfd.cz/film/11696-mystery-a ... ry-alaska/
celkom prijemna komedia, russel crowe, hokej, vtipy aj o sexe, co viac si moze clovek priat? uplne suprove podla mna, tie klise tam nie su ani klise
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ades myslim, ze si nepochopil temu.. a nielen ty :)
tu sa nebavime o kritike..ja tiez v .tyzdni kritiku filmov vynechavam, islo mi o imdb a csfd, kde o ratingu rozhoduje znacne mnozstvo ludi a nie jeden clovek..
ale kludne tu mozte este styrikrat napisat, ze kamenak bol dobry film..ocakaval som, ze najdem nieco co som rokmi prehliadal(nieco ako Acid House) a nie kravoviny typu american pie a macgyver(na ktore som sa pozeral, ale nemyslim si, ze by mali mat rating 10 len kvoli spomienkam na detstvo)
ades napísal:to je pravda, problem je skor v tom, ze clovek by v novinach cakal skor nieco ako "chodte do kina, oplati sa" pripadne "skoda penazi", proste nieco, ako to hodnoti bezny clovek. nie takymto sposobom
a preto tu mas imdb, na ktorom hodnotim filmy i ja a to si o sebe neskromne myslim, ze som obycajny clovek.. :roll:
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

Key5ers0ze napísal:ades myslim, ze si nepochopil temu.. a nielen ty :)
tu sa nebavime o kritike..ja tiez v .tyzdni kritiku filmov vynechavam, islo mi o imdb a csfd, kde o ratingu rozhoduje znacne mnozstvo ludi a nie jeden clovek..
ale kludne tu mozte este styrikrat napisat, ze kamenak bol dobry film..ocakaval som, ze najdem nieco co som rokmi prehliadal(nieco ako Acid House) a nie kravoviny typu american pie a macgyver(na ktore som sa pozeral, ale nemyslim si, ze by mali mat rating 10 len kvoli spomienkam na detstvo)
a preto tu mas imdb, na ktorom hodnotim filmy i ja a to si o sebe neskromne myslim, ze som obycajny clovek.. :roll:
nechapem co vlastne teraz chces. lebo tato tema ma nazov dobre filmy s nizkym ratingom. takze ti mame odporucat filmy ktore su na p.... ale nam sa pacili?? tak sa necuduj ze ti potom pisu americke teenagerske komedie pretoze vacsinou tento zaner tam spada. ja viem odporucat len filmy ktore mali vyssi rating pretoze ten rating sa vzdy zhoduje s mojim nazorom :) takze taken, departed, gran torino, valkyre z tych novsich :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kenvelo ty sa ani nesnaz pochopit :D
lebo tato tema ma nazov dobre filmy s nizkym ratingom. takze ti mame odporucat filmy ktore su na p.... ale nam sa pacili??
to, ze ma film nizky rating automaticky neznamena, ze je zly..chcem, aby ste odporucali filmy, ktore su dobre, ale maju slaby rating. Filmy, ktore maju dobru myslienku a su originalne, mozno nepochopene. Nie totalnu trapnost typu Kamenak, ktory nie je filmom, ale trestnym cinom :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tak ja neviem..osobne som este nevidel film ktory by mal pod 5 na imdb a bol dobry cize pre mna je to smerodajne ...naopak najdu sa nejake filmy co mali okolo 8 ale ja by som im dal tak 5,nastestie nie je ich vela...
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

AVP

Príspevok od používateľa FX4087 »

AvP: Requiem
Ono filmoví kritici ho ohodnotili dosť slabo...
no čo sa fanušikov týka tak tí sa jedine sťažovali na nedostatok hviezdičiek ktoré bolo možné udeliť.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

twardykamen napísal:tak ja neviem..osobne som este nevidel film ktory by mal pod 5 na imdb a bol dobry cize pre mna je to smerodajne ...naopak najdu sa nejake filmy co mali okolo 8 ale ja by som im dal tak 5,nastestie nie je ich vela...
tento jav, o ktorom pises na konci sa nanestastie vyskytuje vo svete filmu casto :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

twardykamen napísal:tak ja neviem..osobne som este nevidel film ktory by mal pod 5 na imdb a bol dobry cize pre mna je to smerodajne ...naopak najdu sa nejake filmy co mali okolo 8 ale ja by som im dal tak 5,nastestie nie je ich vela...
To dost sedi. Este len dodam, najhorsie su filmy co maju 5-6 hviezdiciek. To moze byt od uplnej blbosti po fakt dobry film cokolvek. Takych sa fakt najviac desim.

Okrem toho, fakt malokedy sa stane, ze 8 hviezdickovy film je odpad, skor si iba poviem, ze 8 by som mu nedal, ale prezijem to.
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Indigo napísal:To dost sedi. Este len dodam, najhorsie su filmy co maju 5-6 hviezdiciek. To moze byt od uplnej blbosti po fakt dobry film cokolvek. Takych sa fakt najviac desim.

Okrem toho, fakt malokedy sa stane, ze 8 hviezdickovy film je odpad, skor si iba poviem, ze 8 by som mu nedal, ale prezijem to.
presne, tie 5.2 a podobne su najhorsie :) to su filmy stylu napriklad osada :) pribeh to ma na 8, a koniec to doje.... na 2.. proste bud znicene zbytocne konce alebo nudny movie :(
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

mne sa pacil film Max Payne...na csfd to ma iba 49% ja by som mu dal spon tych 70%
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Jameshet napísal:mne sa pacil film Max Payne...na csfd to ma iba 49% ja by som mu dal spon tych 70%
na imdb 5.5 :) a podla mna preto len tolko lebo sa od neho cakalo viacej...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Nie je to ale zvrátené že celkom dobrým filmom občas dajú v priemere 50-60 percent, zatiaľ čo "film" Der Ewige Jude, nacistická antisemistická propaganda, dostane 51 percent (od mnohých rovno 5*)?
Môžte mi tu písať že hodnotia kvalitu samotnej propagandy (čo aj je, vzhľadom na to koľko retardovaných kreténov v to verí dodnes), ale to nikoho zdravého neoprávňuje dať takejto sk*rvenej veci hodnotenie iné než odpad, to hádam uznáte sami.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak ja osobne som tu nacisticku vec nevidel, ale filmy hodnotim podla toho, co vo mne po skonceni zanechali a ako dlho to pretrvavalo (sok, husia koza, sentiment..) zum beispiel Requiem za sen je moj oblubeny lebo s kymkolvek som to pozeral, bolo tazke z neho 10 minut po skonceni dostat par viet a bol uplne ovplyvneny.
Ale o com bol ten film? O com? Hodnotim film, ktoreho dejova linia sa da zhrnut do jednej vety na 10/10? Hodnotim pocit a myslim ze takych je nas viac.

Mozno keby som videl ten nacisticky material, tiez by zanechal dojem, nemusel by mat skveleho rezisera, skvele herecke vykony..
kazdy hodnotime nieco ine..
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

No tak som si pozrel ten film BABEL kvoli vam :P
no a musim povedat ze je to naozaj dobry film !!!!!!!!
:)
Napísať odpoveď