no sak dostal som rozum aspon myslim som sa na to vykaslal ..som si dal klady a zapory dokopy a ked som zisti lze mi to je len na chvilkove utesenie ..tak som bol znepokojeny este viac ..ale ak by to niekto chcel mozem mu to posunut ..ale o tom potom na to tu je SSmarcus-16 napísal:rano si davaj namiesto toho peciva 100-150g vlociek..to pecivo si ber radsej do skoly, lebo zjest na desiatu len jogurt je smiesne..aspon pollitrovy+3-4 celozrnne rozky..obed nech je poriadna porcia, snaz sa vzdy maso..na olovran to co na ranajky..na veceru potom nieco poriadne, nie tvaroh..tvaroh bude az tvoja DRUHA vecera..6 jedal denne to je zaklad a ked zmenis jedalnicek, nebudes stagnovat, ver mi..
uvedom si ze ani naposim ti nepomoze, ked telo nebude mat tie svaly z coho budovat..bez jedla jak pride, tak aj odide..
Steroidy
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ci aj naposim, ale aspon u vacsine steroidov to plati, ze pri ich uzivani sa zvysuje aj chut do jedla.uvedom si ze ani naposim ti nepomoze, ked telo nebude mat tie svaly z coho budovat..bez jedla jak pride, tak aj odide..
Ten jedalnicek co tu pisal complex tak tak nejak sa podobne stravuje moja mama na chudnutie
Take somariny ze jogurty to jem len teraz ked som marod inac co sa tyka jogurtov, pokial to neni aspon 60% tvaroh tak to nejem (celkom fajn su momentalne termixy, ale aj to jem iba v dnoch volna, nikdy nie po treningu alebo pod...).
Takze treba zrat maso a ked neni maso po ruke tak vsetko co aspon maso obsahuje t.j sunka, salam, klobasa, parky radsej nie
-
blitzkrieg
Professional
co sa tyka toho tak mam asi chybu aj v tom ze niekedy ma chyti vec ze idem vyjedat aj neskoro v noci z chladnicky vsetko co mi padne do ruky...ale k tej strave prirataj aj gainer a proteiny..bral som kreatin ale teraz mam 1 - 2 mesiace s kreatinom pauzukali520 napísal:Neviem ci aj naposim, ale aspon u vacsine steroidov to plati, ze pri ich uzivani sa zvysuje aj chut do jedla.
Ten jedalnicek co tu pisal complex tak tak nejak sa podobne stravuje moja mama na chudnutie![]()
Take somariny ze jogurty to jem len teraz ked som marod inac co sa tyka jogurtov, pokial to neni aspon 60% tvaroh tak to nejem (celkom fajn su momentalne termixy, ale aj to jem iba v dnoch volna, nikdy nie po treningu alebo pod...).
Takze treba zrat maso a ked neni maso po ruke tak vsetko co aspon maso obsahuje t.j sunka, salam, klobasa, parky radsej niealebo este rozne syry atd...
hmm objemovku hned s naposimom ? ne ze budes mat jebaky az na rici ale k tomu sorry budes vypadat jak prasa..naposim neni moc na vyrysovanie ale skorej na pribratie a pribrat vazne dokaze clovek z hocicoho..za 4-5 roklov som pribal 30kg a to skorej nechcene..stacilo pit vela vody a zrat jak prasa.. a potom vyrysovat sa no hold to bol ten vacsi problem..compleX napísal:pocul som ze mozem brat aj samotny a k tomu kvalitny a vysoky protein ..mam 90 protein z nemecka ..je to fakt kvalita a mam pocit ze naposim a proteiny k sebe idu ...protein sa viaze na ten protein a lepsie sa tie bielkoviny dokazu ukladat ..uvidim ako to bude a ked nebudem brat potom dalsie steroidy po tom naposime tak hladina testosteronu sa mi znormalizuje ??
poznam vela ludi co zacinalo s naposimom ale tam aj skoncili .lebo bud necvicili alebo si to davali tak jak kebyze nemaju mozog..4
-
Grosay
Star
Proste sa tu vacsina zhodne na tom, ze ked chce ist zaciatocnik prvu kuru, tak by mal mat miekoho, kto sa vyzna a bude ho nou prevadzat. Moj kamos tiez zacal velmi skoro so steroidmi. Vrazil do toho cez 20 000 Sk a do roka pribral (podla jeho slov) cez 15kg. nieco sa mi mariii, ze spominal 8 mesiacov, ale nie som si isty. Pravdaze zmenil aj stravovanie.
Ak by si zral poriadne po cely den tak ver tomu ze v noci sa ti uz zrat nic nebude chciet.compleX napísal:co sa tyka toho tak mam asi chybu aj v tom ze niekedy ma chyti vec ze idem vyjedat aj neskoro v noci z chladnicky vsetko co mi padne do ruky...ale k tej strave prirataj aj gainer a proteiny..bral som kreatin ale teraz mam 1 - 2 mesiace s kreatinom pauzu
Gainery a proteiny mam aj ja, v skutocnosti to je nic. Mnohy si myslia ze z toho neviem ako porastu ale je to len obycajny doplnok, z toho ziadne svaly nebudu pokial nebudes poriadne zrat. Pamatam si obdobie ked som ziadny doplnok nemal ani protein ani gainer a som vcelku velmi dobre naberal.
Protein pouzivam zvacsa ako pred treningovy napoj a gainer ako po treningovi napoj, niekedy sa po treningu tak nazerem ze ten gainer musim vypit az za nejaku pol hodinu.
Takze este raz, ak budes zrat denne aspon 6 jedal, ale nie obycajnych naozaj chlapske porcie tak istotne porasties aj bez nejakych doplnkov proteinov gainerov a pod...
-
tomasito13
Star
jj s tym jedenim sväta pravda, len to gainer a proteiny maju najvyssiu ucinost ked su podavane hned po vykonne napr. prezliekas sa v satni v posilke a vypijes to ale ked si to das az za pol hodiny doma ma to uz mensi ucinok a o hodinach uz ani nehovorim a taktiez nie je dobre sa hned po treningu prezrat, najskor gainer or protein a tak po pol az hodke po treningu si dat ryzu s masom a nemusis sa prejedatkali520 napísal:Ak by si zral poriadne po cely den tak ver tomu ze v noci sa ti uz zrat nic nebude chciet.
Gainery a proteiny mam aj ja, v skutocnosti to je nic. Mnohy si myslia ze z toho neviem ako porastu ale je to len obycajny doplnok, z toho ziadne svaly nebudu pokial nebudes poriadne zrat. Pamatam si obdobie ked som ziadny doplnok nemal ani protein ani gainer a som vcelku velmi dobre naberal.
Protein pouzivam zvacsa ako pred treningovy napoj a gainer ako po treningovi napoj, niekedy sa po treningu tak nazerem ze ten gainer musim vypit az za nejaku pol hodinu.
Takze este raz, ak budes zrat denne aspon 6 jedal, ale nie obycajnych naozaj chlapske porcie tak istotne porasties aj bez nejakych doplnkov proteinov gainerov a pod...
Nie, po treningu sa musis prejedat ak chces mat adekvatne vysledky.tomasito13 napísal:jj s tym jedenim sväta pravda, len to gainer a proteiny maju najvyssiu ucinost ked su podavane hned po vykonne napr. prezliekas sa v satni v posilke a vypijes to ale ked si to das az za pol hodiny doma ma to uz mensi ucinok a o hodinach uz ani nehovorim a taktiez nie je dobre sa hned po treningu prezrat, najskor gainer or protein a tak po pol az hodke po treningu si dat ryzu s masom a nemusis sa prejedat
Po treningu nastava tzv proteosynteza a skoro vsetko co prijmas ide do svalov, tak preco to nevuzit?
-
tomasito13
Star
Nepochopil si. Proteosynteza trva len nejakych 8 hodin, prejedat sa treba hned po treningu.tomasito13 napísal:no sak preto sa maju hned brat suplementy ak ich beries a potom sa najest ale prezrat to by som nerobil hned po treningu ale az neskor, svaly rastu 24-48 hodin cize prejedat sa mozes aj na druhy den a bude to mat ucinok
Takze podla mna je efektivnejsie ked po treningu zozerem pol kila masa s ryzov a zapijem to proteinom a potom za dve hodiny si dam znova maso s ryzov ako keby som sa najprv napil proteinu (ktory mimochodm nema sacharidy a tym padom ani potrebny glykogen) a o pol hodinu si dal iba nejakych 100 g masa s ryzov.
To co ty robis robim prave vtedy ked mam volno alebo pred treningom aby bolo rychlejsie a efektivnejsie travenie.
Takze este raz sa opytam preco prezieranim nevuzit stav v ktorom telo vyuziva takmer kazdu kaloriu na ukladanie do svalov?
-
tomasito13
Star
Minule v telke som pozeral celkom zaujimavy dokumet o steroidoch. Vela mladych sportovcov ich berie lebo vazne funguju a ich ucinok je vidiet. Ale za aku cenu?!
"Rozoberali" tam aj chlapca ktory kratko po tom co prestal brat steroidy spachal sebevrazdu. Tym padom ze bral steroidy telo neprodukovalo testosteron lebo ho v tele malo dostatok- nadbytok. Po ich vysadeni mal brutalne depresie a nezvladol to.
Aj ja mam vo svojom okoli ludi co beru steroidy a aj takych co ich beru a necvicia lebo si myslia ze im svaly same zacnu rast.
"Rozoberali" tam aj chlapca ktory kratko po tom co prestal brat steroidy spachal sebevrazdu. Tym padom ze bral steroidy telo neprodukovalo testosteron lebo ho v tele malo dostatok- nadbytok. Po ich vysadeni mal brutalne depresie a nezvladol to.
Aj ja mam vo svojom okoli ludi co beru steroidy a aj takych co ich beru a necvicia lebo si myslia ze im svaly same zacnu rast.
-
dair
Guru wannabe
http://www.imdb.com/title/tt1151309/pHysIQ napísal:Minule v telke som pozeral celkom zaujimavy dokumet o steroidoch. Vela mladych sportovcov ich berie lebo vazne funguju a ich ucinok je vidiet. Ale za aku cenu?!
toto?
-
dair
Guru wannabe
tak kazdopadne to Bigger Stronger Faster* odporucam si pozriet. Zaujimavy pohlad na opet raz to, co sa deje v statoch za kretenizmus.
Nie ze by som steroidy schvaloval ale je pravda ako bolo povedane hned na zaciatku, uz len napr antikoncepcia je forma uzivania hormonov za istym ucelom a to je uplne to iste ako branie steroidov za ucelom nabrania svalovej hmoty. Plati tu u oboch ze zneuzitie ma neziaduce ucinky (ale to ma taktiez aj Viamin C)
Fakt kto nevidel nech si to pozrie.
Nie ze by som steroidy schvaloval ale je pravda ako bolo povedane hned na zaciatku, uz len napr antikoncepcia je forma uzivania hormonov za istym ucelom a to je uplne to iste ako branie steroidov za ucelom nabrania svalovej hmoty. Plati tu u oboch ze zneuzitie ma neziaduce ucinky (ale to ma taktiez aj Viamin C)
Fakt kto nevidel nech si to pozrie.
-
dair
Guru wannabe
jednoducho povedane, sval rastie len do urictej velkosti a s vekom sa to znizuje. Branim hormonov "omladzujes" telo ktore dovoli rast svalom akoby si mal 16.mulatt napísal:inac tie svaly pri brani AS su len nafuknute alebo ako?lebo kamarat co to nebere a len cvici,zere ma 89kg a druhy co si picha ma 91kg ale je zhruba o polovicu vacsi
Co sa tyka kamaratov, zalezi na individualnej genetike, vyske, tuku, veku atd...
v tomto pripade pojde asi o mnozstvo tuku(ak su vyskovo +- rovnaky)..80kg vyrysovanych vyzera opticky vacsie a lepsie ako 90+ zaliatych..mulatt napísal:inac tie svaly pri brani AS su len nafuknute alebo ako?lebo kamarat co to nebere a len cvici,zere ma 89kg a druhy co si picha ma 91kg ale je zhruba o polovicu vacsi
no vyskovo cca rovnaky..praveze ten co ma 91kg vyzera vacsi a to takmer o polovicu..a rozdiel je 2kg tak akosi tomu nechapem..ci su z AS tie svaly len zaliate vodou ci akomarcus-16 napísal:v tomto pripade pojde asi o mnozstvo tuku(ak su vyskovo +- rovnaky)..80kg vyrysovanych vyzera opticky vacsie a lepsie ako 90+ zaliatych..
btw:teraz tu bol ten kamarat co bere a ked mi ukazal chrbat nezavidim mu ked sa bude cez leto musiet vyzliect pri vode