ale to co on picha niesu steroidy ale synthol, a synthol sa neradi priamo medzi steroidy lebo je to olej ktory sa picha do svaluAn00bis napísal:Laikům to možná přijde nemyslitelné, ale lidi co se tomu věnují, natož ti co to dělají profesionálně, jsou k používání steroidů dohnaný okolnostmi. Stačí se podívat kolik lidí něco bere v normálním fitku a to to dělají pro zábavu. Ale na té nejtvrdší úrovni je to odsouzeníhodný i od profesionálů.
Tohohle týpka možná znáte. Už se několikrát objevil v různých publicistických pořadech. Člověk se až diví, že to to tělo vydrží...
http://www.loupak.cz/video/sport/103-st ... ef=An00bis
Steroidy
Re: steroidy
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
Re: Steroidy
nie je to ten syntholový olej či ako sa to volá? [synthol oil injections], čo sa vstrekuje medzi svaly?
Synthol sa mi zda ze je olej co sa nim kulturisti natieraju pred sutazami ale videl som video jak niektori dopadli co si to striekali do svalov
synthol sa picha s oblubou do svalstva, viaze sa na svaly a robi takmer permanentny pump-up efekt, je to hovadina lebo pred pichnutim clovek nevie ako to bude vyzerat nehovoriac o tom, ze ked sa to dostane do krvneho obehu pri napichnuti zily je 1:1 sanca na velmi bolestivu smrt, po case sa to nejakym zazrakom vstrebe a vlastne sa este poriadne nevie kde to vtom tele ostava, jasne je, ze telo to spracovat nevie, polemizuje sa o tom ze sa to rozlozi do lymfatickeho systemu a tam to ostava ako casovana bomba ktora moze sposobit XY komplikacii s nasledkom smrti...ale je to vlemi oblubene u s prepacenim sraciek co nechu makat a chcu mat packy ako coleman...par obrazkov na zaver;)
Synthol nie je ani steroid, to je proste sračka.
A že to žerú tí, čo chcú mať paže ako Coleman ? Nesúhlasím, lebo to tú ruku (či iné časti tela) tvaruje do absurdne smiešnych tvarov a rozmerov, nemá to absolútne nič spoločné so svalmi ako takými. Je to totálny hnus a dať si to do tela môže fakt iba idiot.
A že to žerú tí, čo chcú mať paže ako Coleman ? Nesúhlasím, lebo to tú ruku (či iné časti tela) tvaruje do absurdne smiešnych tvarov a rozmerov, nemá to absolútne nič spoločné so svalmi ako takými. Je to totálny hnus a dať si to do tela môže fakt iba idiot.
ano, len doplnim(az teraz som si uvedomil, ze som to vlastne nenapisal), ze je to ten olej ktory sa povodne pouzival na pozovanie aby sa clovek leskol a lepsi vynikli svaly, neviem koho napadlo pichat si to do svalu...kazdopadne je to fakt sialenstvo to uzivat(resp aplikovat
)...preco to ludia vobec beru netusim, okrem nizkeho IQ je to podla mna fakt len snaha byt vacsi s minimom prace bez nejakych poznatkov o tom co to vlastne je a este to pouzivaju kulturisti pred sutazou v malych mnozstvach na dotvarovanie svalstva pred dosiahnutie takmer uplnej symetrie, ale ani oni nevedia ako to nakoniec skonci takze aj tak vacsinou vyzeraju fakt smiesne kedze to uplne bije do oci
to si davaju take diskotekove typy alebo zakomplexovani jedinci. videl som jednu galerku venovanu tymto svalovcom a bol to hnus. radsej nech chlapci sypu.
jukel: som sa skoro dogrcal ked mu ten hnis alebo co to je vytieklo z ruky
nanu ten tvoj odkaz bol zrejme zmazaný moderátorom spoločne s mojou reakciou naň, tak je pravdepodobne, že ho zas zmaže moderátor, takéto propagovanie nie je totiž úplne v súlade zo zákonmi SR, sranda na tom je, že pokiaľ by tam nebola možnosť objednania a neboli tam ceny, už by to bolo OK. Presne kvôli orientačným cenám mal už jeden web problém a to neponúkal ani predaj a po zrušení cien bolo všetko vporiadku. PS: tie ceny AS sú podľa môjho názoru nízke a bol by som veľmi prekvapený ak by dakto mal úspešnú objednávku.

cudujem sa, ze sa vobec toleruje takyto typ podnikania. No a tie ceny urcite budu lakat sypacov vo veku 15-20COTHW napísal:nanu ten tvoj odkaz bol zrejme zmazaný moderátorom spoločne s mojou reakciou naň, tak je pravdepodobne, že ho zas zmaže moderátor, takéto propagovanie nie je totiž úplne v súlade zo zákonmi SR, sranda na tom je, že pokiaľ by tam nebola možnosť objednania a neboli tam ceny, už by to bolo OK. Presne kvôli orientačným cenám mal už jeden web problém a to neponúkal ani predaj a po zrušení cien bolo všetko vporiadku. PS: tie ceny AS sú podľa môjho názoru nízke a bol by som veľmi prekvapený ak by dakto mal úspešnú objednávku.
-
uplink
VIP
nanu už nie je a ak to nebol bot, tak si už ani neprečíta Tvoj príspevok, prepáč...
však všetko v poriadku ...uplink napísal:nanu už nie je a ak to nebol bot, tak si už ani neprečíta Tvoj príspevok, prepáč...
Kybelvody: ja by som sa ani nečudoval, keby po objednaní z tej stránky príde zákazníkovi, len prázdna krabica, alebo mu príde dáka lacná poľská napodobenina
Mohol by mi niekto vysvetlit, ci zo steroidov narastú len svali, alebo sa zvacsi aj sila za predpokladu, ze by som necvicil, len ich uzival v mensom mnozstve? A su ja take ktore sa nemusia pichat do svalu, na jedenie, alebo pitie?
nerob frajera a neber ich lebo skoncis zle
To mozem aj za cigariet a alkoholu, kedze som ich uzivatelroning napísal:nerob frajera a neber ich lebo skoncis zle