Team Fortress 2
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
pouzivat nieco, na co nemas pravny narok lebo... = ukradnut. Hra sa da stiahnut aj plne legalne, takze vyraz "stiahnut hru" by som v tomto pripade velmi nepouzival. Napriklad ja cez Steam hry po zakupeni iba taham, nemam ziadne CD a pod.
Zvlast u tejto hry, ktoru tu ma drviva vacsina stiahnutu (samozrejme po zakupeni), mi ten vyraz vyznie ako vysmech.
Ale ak sa len chces hrat na slovicka, tak to skus inde dik
Zvlast u tejto hry, ktoru tu ma drviva vacsina stiahnutu (samozrejme po zakupeni), mi ten vyraz vyznie ako vysmech.
Ale ak sa len chces hrat na slovicka, tak to skus inde dik
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ďakujem za vašu kázeň, raz možno pôjdem na spoveď...
Je milion patchov a neviem ktore potrebujem... ti ktori chcete mudrovať, ani nereagujte... ďakujem
Jakože, úžasne forum... človek chce radu a šeci ho pošlu do prdele pretože si vživote kupili jednu hru a teraz sú nadradena rasa
fakt? by ma nenapadlo...Toy M@ch!n3 napísal:tak si bez niekam na warez forum
Je milion patchov a neviem ktore potrebujem... ti ktori chcete mudrovať, ani nereagujte... ďakujem
Jakože, úžasne forum... človek chce radu a šeci ho pošlu do prdele pretože si vživote kupili jednu hru a teraz sú nadradena rasa
ak ja mam jednu originalnu hru tak ty si anglicka kralovnaDunlop napísal:Ďakujem za vašu kázeň, raz možno pôjdem na spoveď...
fakt? by ma nenapadlo...
my nie sme nadradena, my sme si vsetci rovni, len ty silou mocou tuzis byt ten podradeny
Ono paradoxne na tom celom je, ze drviva vacsina z nas si kupi original, aby neboli problemy s hranim a ked uz sa nieco vyskytne, tak sa da celkom spolahlivo obratit na steam support... a ty, v snahe usetrit par korun, chces aby sme ti robili technicku podporu, a miesto toho aby si pochopil ze u tychto online hier je lepsie mat orig., tak si este aj ofucany.
Preco si podporu nevyzadujes od toho, kto vydal henten release co pouzivas ty, ale s tym otravujes slusnych ludi?
hm? Hm? HM?
A nepouzivaj vyrazy v zmysle "take forum hentake forum" - vsetko je to o ludoch. A ludia ako vidis su vpohode, takze tym padom aj forum musi byt ok
Preco si podporu nevyzadujes od toho, kto vydal henten release co pouzivas ty, ale s tym otravujes slusnych ludi?
A nepouzivaj vyrazy v zmysle "take forum hentake forum" - vsetko je to o ludoch. A ludia ako vidis su vpohode, takze tym padom aj forum musi byt ok
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
no kamarat to nejako opatchoval takze sa ho spitam ako to spravil a odkila tie patche bral ak to niekto chce vediet
//autoeditácia príspevku ( 02 Mar 2009, 8:23 )
nevravim ze nemas pravdu ale ja napriklad sice mam tolko penazi ale pri mojom skille naco si budem kupovat hru ked ma tam aj tak kazdy zabije a po chvili prestane bavit.preto si ju napriklad chcem stiahnut zahrat a ked ma to bude bavit a nahodou ked sa to naucim hrat tak si to aj kupim a mozno to skonci ako dalsich x hier ktore som si chcel kupit.a napriklad niekto nema tolko penazi aby si to kupil a hra hry u kamarata alebo proste si to nemoze kupit zato je nieco menej?KoCi napísal:my nie sme nadradena, my sme si vsetci rovni, len ty silou mocou tuzis byt ten podradenyOno paradoxne na tom celom je, ze drviva vacsina z nas si kupi original, aby neboli problemy s hranim a ked uz sa nieco vyskytne, tak sa da celkom spolahlivo obratit na steam support... a ty, v snahe usetrit par korun, chces aby sme ti robili technicku podporu, a miesto toho aby si pochopil ze u tychto online hier je lepsie mat orig., tak si este aj ofucany.
Preco si podporu nevyzadujes od toho, kto vydal henten release co pouzivas ty, ale s tym otravujes slusnych ludi?hm? Hm? HM?
a ako je moze ze si moze dovolit kupit PC na ktorom mu tie hry idu?mARILYN mANSON napísal:no kamarat to nejako opatchoval takze sa ho spitam ako to spravil a odkila tie patche bral ak to niekto chce vediet
nevravim ze nemas pravdu ale ja napriklad sice mam tolko penazi ale pri mojom skille naco si budem kupovat hru ked ma tam aj tak kazdy zabije a po chvili prestane bavit.preto si ju napriklad chcem stiahnut zahrat a ked ma to bude bavit a nahodou ked sa to naucim hrat tak si to aj kupim a mozno to skonci ako dalsich x hier ktore som si chcel kupit.a napriklad niekto nema tolko penazi aby si to kupil a hra hry u kamarata alebo proste si to nemoze kupit zato je nieco menej?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
no konkretne tan kamarat si ziadnu hru nekupuje on ma rapidshare je to uplny ch*j on tvrdi "naco by som si to kupoval ked mam rapidshare" a ma pocitac taky ze ani US Army taky nema ale on si v zivote hru nekupil ze on nepotrebuje to hrat po nete alebo si stiahne nonstam patche alebo ine hovadiny. a niesu nejaky extra chudobny.A celkovo ja si myslim ze tu na slovensku a v nasom okoli ktory to skôr stiahnu ako by mali davat za to peniaze.Ja si hry nekupujem preto lebo niesom taky bohati.
Tak to je potom diagnoza, len neviem ci sa to da liecit. Urcite by s tym mal zajst za odbornym lekarom, podla mna mu taketo vysetrenie poistovna preplati (keby sa vyhovaral ze on za to peniaze nevyhodi) .. len stale nerozumiem ospravedlneniu ze si nemoze dovolit kupit hru bla bla. Ani ja nemam na BMW a preto na nom nejazdim. Ani ja nemam na byt na kolibe a preto tam nebyvam. Som nieco menej?
Tipujem ze na cigarety a chlast ma aj s bohatou rezervou.
BTW toto uz je riadny offtopic. Takze k teme - Team Fortress 2 je vyborna hra, ktora cloveka chyti, avsak pre bezproblemove hranie je nutnost vlastnit original. Ja tiez nie som skill, a zahram sa. Vyhoda tejto hry spociva prave v tom, ze si mozes vybrat class, ktory ti pasuje najlepsie. Nie je to ako CS, kde je rozdiel iba v modeli postavicky, kde nikto nema voci niekomu slabe/silne stranky. A tym ze sa tu niekto stale bude vyplakavat ako na hry nema, sa mu verejna zbierka nezalozi.
a co sa tyka miery piratstva u nas - trvalo to neskutocne dlho, ale cim dalej, tym viac ludi si hru kupuje, konecne to zacina byt in. Donedavna ti co si hru kupovali, boli v ociach warezakov "blbeckovia co vyhadzuju peniaze za zbytocnosti" .. nehovoriac o tom, ze nebyt nas kupujucich, tak ta hra nevyjde a nema co hrat ani ten DEMENT.
Tipujem ze na cigarety a chlast ma aj s bohatou rezervou.
BTW toto uz je riadny offtopic. Takze k teme - Team Fortress 2 je vyborna hra, ktora cloveka chyti, avsak pre bezproblemove hranie je nutnost vlastnit original. Ja tiez nie som skill, a zahram sa. Vyhoda tejto hry spociva prave v tom, ze si mozes vybrat class, ktory ti pasuje najlepsie. Nie je to ako CS, kde je rozdiel iba v modeli postavicky, kde nikto nema voci niekomu slabe/silne stranky. A tym ze sa tu niekto stale bude vyplakavat ako na hry nema, sa mu verejna zbierka nezalozi.
a co sa tyka miery piratstva u nas - trvalo to neskutocne dlho, ale cim dalej, tym viac ludi si hru kupuje, konecne to zacina byt in. Donedavna ti co si hru kupovali, boli v ociach warezakov "blbeckovia co vyhadzuju peniaze za zbytocnosti" .. nehovoriac o tom, ze nebyt nas kupujucich, tak ta hra nevyjde a nema co hrat ani ten DEMENT.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
No Scout dokazal Heavyho zlozit uz od niekolko mesiacov, pretoze vtedy bol nejaky update a zmena ucinnosti zbrani, takze scoutovi stacili asi 3-4 rany zblizka a heavy bol mrtvy.
Navyse scout ma vyhodu, ked je heavy blizko, pretoze okolo neho moze behat a na dialku staci natascha a scout ma dost
Mna najviac stve ta palka a jej ucinnost aj v pripade vyuzitia ubercharge.
Navyse scout ma vyhodu, ked je heavy blizko, pretoze okolo neho moze behat a na dialku staci natascha a scout ma dost
Mna najviac stve ta palka a jej ucinnost aj v pripade vyuzitia ubercharge.
No ta baseballka s loptickou je fajn. Vzdy cinknem heavyho ci niekoho a lahko ho zabijes. Samozrejme doba omracenia zavysi od dialky z ktorej si ho trafil t.j. je tak dlho omraceny ako dlho ta lopticka letela od teba ku jeho hlave. Celkovo mi ale ten scout pripada taky onicom. Na otvorenych mapach sa to da ale kde chodis po tuneloch, miestnostiach a pod. ten scout velmi nevydrzi a ked si na nejakom serveri kde je 32 ludi. Sama voda.
-
stokyi
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Klan
chlapi neviete či existuje dáky klan alebo dáka liga alebo niečo podobné.. napríklad my sme traja chaloši, ktorých nás to dosť baví občas zoženieme niekoho aby si to zahral s nami .. A viac nás to baví hrať 5 na 5 alebo 4 na 4 a taktizovať ako splašene behať po mape..
ale nepoznáme veľa ľudí čo by to s nami hrávalo cez hamachi. Takže ak má niekto chuť si zahrať team fortress tak napíšte mi