KoCi napísal:A vies ze ti neverim, ze ty mas kupenu a kamarati nie? Lebo kupena sa stale aktualizuje na novsiu a novsiu verziu, kdezto kamaratom nie, takze ani cez hamachi by ste si spolu nezahrali. Ale to uz zachadzame silne offtopic, uz sa to v tejto teme rozoberalo nespocetne vela krat, ze na to aby si si TF2 mohol zahrat bezproblemovo a pohodlne, musis mat original, ktory moc nestoji. Aj cigani chodia kradnut na pole zemiaky s vidinou ze usetria, tak s podobnou filozofiou sa celkom priblizujes ich mentalite, tak aspon trosku premyslaj co pises

Keď neveríš, to je tvoj problém. Nemusím ti to dokazovať. A keď vytvoria hru ako server, tak sa v pohode pripojím keďže sa pripájaš na mapku servera a mne v pohode stiahne mapu akú potrebujem keďže mám hru zo steamu. A s aktualizáciami sa ja už trápiť nemusím, oni hej. Keď raz niekto chce si hru zahrať raz dva krát lebo nevie či ho bude baviť, tak je podľa mňa na mieste, keď si hru nekúpi. Neodsudzujem ho za to. A preto viem že keď niekto je študent nemá peniaze nebude predsa takto rozhadzovať peniaze za niečo, čo ho nakoniec nebude baviť. Bol som študent a viem že tie peniaze sa dajú využiť aj lepšie. Ja som si hru kúpil preto, lebo ma baví a občas si ju chcem zahrať aj sám cez internet. Toť všio. Môj názor a viem že takýto názor nemám sám, ale väčšina ľudí. Ja sa na počítači nehrávam veľmi často a ak hej tak singleplayerovky ma nebavia a preto si radšej kúpim originálku, ako sa trápiť, že ako to dať do pohybu. A už by som to rád uzavrel. Zistil som že nikto si to nechce zahrať, čo bol môj pôvodný plán, ale bohužial sa to dostalo do tejto absurdnéj a zbytočnéj téme, kde má každý na to svoj názor a nikto nikoho nepresvedčí o opaku. Ako sa hovorí, pravda je niekde úprostred
//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 19:15 )
Toy M@ch!n3 napísal:a ked si zrusis internet a nekupis komp usetris este viac

presne tak .. vypínam elektrinu, prestávam platiť nájom,postavím si dáku chatu v lese ,( však konečne využijem poriadne VŠ ktorú som vyštudoval) a možno sa zo mňa raz stane milionár

Díky. Stal si sa pre mňa vizionár