Heroes
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
stale spominas Noaha, od kedy ma Noah schopnosti a hlavne telepatiu?? Nemylis si ho nahodou s Parkmanom??? Aj ked tu pisali ze boal dobra cast tak mna to volako nebraloFrito22 napísal:po 18. vobec nechapem aku ma vlastnost peter.najskor lietal potom si zobral od noaha tu schopnost telepatie ale on mu povedal ze uz nemoze lietat.Cize peter ma stale iba 1 schopnost a tu si moze menit alebo ako? potom na streche mal znova telepatiou a hned aj lietal.kto mi to vysvetli?
Máš to pomýlené....Prv, prevzial schopnosť od Parkmana=telepatiu, a on mu povedal, že čo robí ved nebude môcť odletieť ak by sa niečo stalo atď.Frito22 napísal:ale ba to som videl a pochopil osm tomu. ale s bratom sa objal az ked bol postreleny a s mamou. a medzitym ako sa dotkol noaha a bol postreleny neprevzal ziadnu schopnost. preto som tomu nechapal. bo noah mu povedal potom co prijal jeho schopnost ze nebude moct lietat...
Hore na parkovisku, mal stále telepatiu ved čítal myšlienky a zistil, že je to celé len pasca, dostal ranu a padol, no práve Noahan ho zachránil, a pri mame na streche, už to vyzeralo, že pôjde s bratom, no objali sa (vtedy práve prevzial schopnosť lietať) a odletel
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: