Heroes

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Šu-Do napísal:uz je to jedno, vyzera to tak, ze je po smrti... Nikky bola lepsia :P tjn... nakoniec teda zomrela aj ona.. tusim hovorili, ze boli trojicky.. este sa najde teda dalsia ? :D
jj mali by byt trojicky. Niki mala v sebe to jej zle ja co mala byt jej setra(neviem ak osa uz volala) ktora umrela co su teda dve a tretia je Tracy co tam vystupuje teraz
-----------------------------------------------------------------------------------
Pilifo napísal:No však keď je po smrti aj Tracy, tak by mali objaviť aj ďalšiu, aby mala tá herečka ďalšiu robotu :P No ale fakt to začína dosť pripomínať Prison Break s takýmito plánmi pomsty po úteku...
ale ona by nemala byt mrtva. tie hadicky mali aj pred tym v lietadle.tak im podavali sedativa alebo neico take :?
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

Pilifo napísal:No však keď je po smrti aj Tracy, tak by mali objaviť aj ďalšiu, aby mala tá herečka ďalšiu robotu :P No ale fakt to začína dosť pripomínať Prison Break s takýmito plánmi pomsty po úteku...
Tracy nie je mrtva(bohužiaľ).objavuje sa totižto na screenoch na daľšiu epizódu.
Tak k najnovšej epizóde by som povedal,že ma maximálne nudila,tvorcovia už asi kašlú na dej.Do očí bije napr aj to,že páde toho lietadla prežili všetci,na čom by nebolo nič až tak nezvyčajné :) ,ale že nikdo nebol v podstate vôbec zranený tak to ma dorazilo :evil: .
Povedal by som že opäť zachranoval časť len Sylar,no aj on mal už lepšie časti.(no musím uznať,že s tym hrčekom a novinami ma dostal ) 8)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

jj s tym lietadlom to bolo divne... nikto nic nezisti.. bum bum stihacky to tam odpalili.. nj nikto nic nepocuje ani nevidi... + chvost lietadla tam nechali... na druhy den este pocas dna to bolo, ked prisla mamka s tym chlapcom priamo do narucia Sylara a v telke boli spravy o pade lietadla.. a v ten den tam bolo mrte vojakov a zvysky lietadla.. :/
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Georgeo88 napísal:Do očí bije napr aj to,že páde toho lietadla prežili všetci,na čom by nebolo nič až tak nezvyčajné :) ,ale že nikdo nebol v podstate vôbec zranený tak to ma dorazilo :evil: .
To bolo núdzové pristátie. S takou dierou v lietadle sa stále dá pristáť. A Možno neboli zranení preto, lebo boli pripútaní. Roztlieskavačka nebola, ale tá je nesmrteľná a Peter a Mohinder mali super silu, takže sa niečoho pridržali :D :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:To bolo núdzové pristátie. S takou dierou v lietadle sa stále dá pristáť. A Možno neboli zranení preto, lebo boli pripútaní. Roztlieskavačka nebola, ale tá je nesmrteľná a Peter a Mohinder mali super silu, takže sa niečoho pridržali :D :wink:
az na to, ze lietadlo sa rozpadlo na 2 casti, Peter mal schopnost akurat tak zmrazovat.. zvysok moze byt.. ale Mohindera super sila nezachrani :P .. a bennet co ? ten este sedel na cele lietadla :D a v pohodicke bol
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

JaJeNiektoIny napísal:To bolo núdzové pristátie. S takou dierou v lietadle sa stále dá pristáť. A Možno neboli zranení preto, lebo boli pripútaní. Roztlieskavačka nebola, ale tá je nesmrteľná a Peter a Mohinder mali super silu, takže sa niečoho pridržali :D :wink:
keby išlo aj o núdzové pristatie vzhľadom na poškodenie lietadla by sa určite malo niečo stat aspon pilotovi teda Benettovi
a čo sa tíka Claire ja som nehovoril o tom že by sa jej niečo malo stat,ved to je jasné
a to že boli pripútaný by im moc nepomohlo,kedže pri takej sile može vytrhnúť aj sedadlo

//autoeditácia príspevku ( 14 Feb 2009, 13:39 )
jednoducho chcel som len poukázať na to,že veľa veci nedomysleli
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Šu-Do napísal:az na to, ze lietadlo sa rozpadlo na 2 casti, Peter mal schopnost akurat tak zmrazovat
posledny koho sa peter v lietadle dotkol bol mohinder ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:posledny koho sa peter v lietadle dotkol bol mohinder ;)
ok pravda, vtedy ked ho Mohinder chytil.. :) inak snad sa vratia k tomu, ako Mohinder sa stal uz normalnym, zrazu Peter nastupi do taxiku kde je Mohinder a ten uplne v pohode a sila mu ostala
gwixt
Addict
Addict

on sa predsa napil toho sajrajtu co vyrabal pre stareho petreliho .. tym sa u neho prejavili schopnosti ibaze bez vedlajsich ucinkov .. ty ten serial aj sledujes? :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zrejme nie tak ako by som mal :?
gwixt
Addict
Addict

menej hojka a viac heroes pre Su-Da :D

(teraz vazne: to by asi nebola dobra vymena vzhladom na kvalitu serialu :D )
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

http://www.nbc.com/Heroes/nexton/episode_316.shtml

O niekoľko hodín bude ďaľšia časť, dúfam, že sa už konečne stane niečo prevratné... cestovanie v čase/ priestore, veľké súboje, krádeže mozgov. :lol: Hlavne by bolo treba nejakú novú záhadu, takto to je príliš jednoduché, všetko vieme, nuda. :(

Mne chýba niekto ako bol Peter, Syler zostal ale na strane dobrých už nikto taký "silný" nie je, už ani Hiro nemá žiadne schopnosti, proti Sylerovi a agnetom takto nemajú podľa mňa žiadnu šancu. :?

Promo:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

waaaaaaa preco sa nemoze kazda cast koncit alebo byt aspon tak dobra ako koniec poslednej casti :D
Well dont worry, we´ll get him home safe :D
Cesar
Addict
Addict

Celá séria bude o tom, že niekde utekajú a Syler je na ceste za svojim otcom?? :o To isté dookola už tretia časť, dej okrem Sylera nulový, žiadna veľká záhada, záchrana ľudstva pred niečim. Žiadny mocný nepriateľ ani hrdina, nič??? :? Bude to už len slabá kopia Prison Break? :cry:
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Celá časť bola nudná....Jedine na Sylara sa dalo pozerať je gangster...Hm, otázka kto je ten rebel? Futur Peter?....alebo new person with new ability... tak či tak má prehľad. Ešte ma koniec pobavil.... :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Cesar mi to zobral priamo z ust.. akurat som to dopozeral a naozaj jedine, co ma potesi, je ked ukazu Sylara.. nech si uz ide aj v aute.. ale o tom o com keca, je to zaujimave, ako zas z druhej strany Hiro a Ando, Claire atd.. najlepsie bolo, ako Sylar zmasakroval tych vojakov v aute.. jo to bola pecka.. inak, co sa tyka vypustenie Tracy.. myslel som si, ze to bolo planovane a to len kvoli tej pani z white house... podarilo sa, ale skoro mali po chlebe..

Petra ani neukazali, az na koniec teda, kde chytili Benneta.. ja, ze su to agenti.. sa mi pacilo ako tam naklusali.. hh.. no kazdopadne, priznajme si, tento serial uz straca uroven.. kde bolo to, ked Sylar mal silu spolu aj s Peterom aj Hiro bol fajn... teraz je to moc nevyrovnane + Sylar moze osrat ostatnych Heroes :roll:

BTW co sa tyka PB, tak dej tam bol lepsi.. tu uz nie je ziadna akcia... :( Nathan mi uz leze na nervy.. v podstate kam sme sa v tomto diely dostali ?
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

Hm tak cast taky slaby priemer az na ten koniec a sylara... ale napadlo ma ze ten rebel bude petrova matka lebo dokaze vidiet buducnost a v predchadzajucich castiach zda sa mi v 14 uz nechcela pomoct nathanovi. no ale necham sa prekvapit kto to bude :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tiež si myslím, že to bola časť, kde sa vlastne nič neudialo (toto pripomína telenovelu :shock: ). No Rebel možno bude mať prozaickejší pôvod - môže to byť kľudne aj Peter...No ale fakt sa mi to zdá iba ako naťahovanie seriálu týchto posledných pár dielov. Ako som už skonštatoval viackrát, stále čakám, kým sa to poriadne rozbehne :roll:
Cesar
Addict
Addict

Ten Rebel musí byť Peter Petrelli s Parkmanom. Peter je už ale len taký skôr podpriemerný hrdina, veď aj povedal, že niekedy nemá žiadne schopnosti, už aj Parkman má oveľa viacej šance na prežitie ako on. Keby mal Peter aj Hiro zase pôvodné schopnosti tak by to bolo lepšie ale takto je to veľmi nerovný boj, nemajú šance proti agentom a proti Sylerovi už vôbec.

Som zvedavý, či chytia Sylera, to ale ťažko, čakám že o pár časti na Sylera hodia atomovu bombu. :lol: Neviem si predstaviť že kto a s čím by bol ochotný ísť chytiť Sylera. :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Cesar napísal:Ten Rebel musí byť Peter Petrelli s Parkmanom. Peter je už ale len taký skôr podpriemerný hrdina, veď aj povedal, že niekedy nemá žiadne schopnosti, už aj Parkman má oveľa viacej šance na prežitie ako on. Keby mal Peter aj Hiro zase pôvodné schopnosti tak by to bolo lepšie ale takto je to veľmi nerovný boj, nemajú šance proti agentom a proti Sylerovi už vôbec.

Som zvedavý, či chytia Sylera, to ale ťažko, čakám že o pár časti na Sylera hodia atomovu bombu. :lol: Neviem si predstaviť že kto a s čím by bol ochotný ísť chytiť Sylera. :D
Len tak ma napadlo, zije este Haitan?...
Napísať odpoveď