ani toho hlupeho Xardasa neviem najist, asi kuknem do navodu, nech ma to trocha nakopne
GOTHIC 3!
mam pocit, ze ta hra je nekonecna..v pusti mam oslobodene vsetky mesta, v myrtane asi polovicu....a mam len 8/12 kalichov..netusim kde je zvysok....to mam teraz celu krajinu precesavat a znova vsetko skumat a hladat ich?
ani toho hlupeho Xardasa neviem najist, asi kuknem do navodu, nech ma to trocha nakopne
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mam pocit ze niekde cez google som nasiel velku mapu sveta gothicu a bolo tam vyznacene vsetko, postavy,kalichy,mesta,artefakty a podobne..musis pohladat a ked to skombinujes s navodom tak to prejde aj moj brat ...marcus-16 napísal:mam pocit, ze ta hra je nekonecna..v pusti mam oslobodene vsetky mesta, v myrtane asi polovicu....a mam len 8/12 kalichov..netusim kde je zvysok....to mam teraz celu krajinu precesavat a znova vsetko skumat a hladat ich?![]()
-
Andi_Cibula
Addict
-
AXO
Professional
ahoy, prosim vas, neviete niekto, ci treba na community patche cracky ?
napriklad opatchujem hru na nejaky patch ku ktoremu je crack a potom nahodim community patche na to bez cracku, pojde to ? pretoze som niekde nenasiel cracky na tie CP a tak ak by to bolo len pre original hru, aby som to potom nemusel znovu preinstalovat...
diky
napriklad opatchujem hru na nejaky patch ku ktoremu je crack a potom nahodim community patche na to bez cracku, pojde to ? pretoze som niekde nenasiel cracky na tie CP a tak ak by to bolo len pre original hru, aby som to potom nemusel znovu preinstalovat...
diky
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Re: GOTHIC 3!
nechcem zakladať novú tému, tak to hádžem sem.
Hrám Gothic 2, lenže nemôžem ho rozchodiť k mojej spokojnosti.
1, na XP/32bit mi ide sekano cca 10-30FPS,
2, na viste/32bit mi ide stabilných 60FPS, ale nehrá mi hudba, neprehrávajú sa videa,
Na Viste som ponahrával všemožné mega kodeky, ale hudba stále nehrá,
pri XPčku som prinútil, aby hra bežala iba na jednom CPU, ale FPS sa nezmenili, vyzerá to, že je problém v ovládačoch v grafike, skúšal som staršie, novšie, ale bez zmeny ( mam ATI 4890).
Máte nejakú radu, ako ho rozchodiť na XP/vista na 100%.
Mam origoš. Gothic 2 gold verziu. PC má výkonu na rozdávanie.
vopred vdaka
Hrám Gothic 2, lenže nemôžem ho rozchodiť k mojej spokojnosti.
1, na XP/32bit mi ide sekano cca 10-30FPS,
2, na viste/32bit mi ide stabilných 60FPS, ale nehrá mi hudba, neprehrávajú sa videa,
Na Viste som ponahrával všemožné mega kodeky, ale hudba stále nehrá,
pri XPčku som prinútil, aby hra bežala iba na jednom CPU, ale FPS sa nezmenili, vyzerá to, že je problém v ovládačoch v grafike, skúšal som staršie, novšie, ale bez zmeny ( mam ATI 4890).
Máte nejakú radu, ako ho rozchodiť na XP/vista na 100%.
Mam origoš. Gothic 2 gold verziu. PC má výkonu na rozdávanie.
vopred vdaka
-
uplink
VIP
xJEDIKNIGHTx skúšal si compatibility mód pod Windows Vista? A máš hru opatchovanú posledným patchom? Na XPčkach máš najnovšie catalysty?
mam takyto problem stiahol som hru dal som tak nejaky patch v1,12 co bol zaroven aj cestina potom som dal crack pusim hru a ked kliknem na nova hra nic sa nestane
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Samozrejme,stále hladám riešenie, ale čo som googlil, tak je to dosť ojedinely problém.uplink napísal:xJEDIKNIGHTx skúšal si compatibility mód pod Windows Vista? A máš hru opatchovanú posledným patchom? Na XPčkach máš najnovšie catalysty?
-
hrban
Addict
stiahni najnovší comunity patch (1.73tuším) original patche sú strašne buglé a cracky tam idú strašne zle (na 1.12 ti pri cracku nejde vôbec zvuk)Vasilis napísal:mam takyto problem stiahol som hru dal som tak nejaky patch v1,12 co bol zaroven aj cestina potom som dal crack pusim hru a ked kliknem na nova hra nic sa nestane
-
uplink
VIP
4890ka má špecifické issues so staršími hrami, aspoň čo som ju mal ja. Nemáš možnosť hrať to na onboardovej VGAčke? Myslím že v prípade Gothicu 2 by bol výkon dostatočný, hm?xJEDIKNIGHTx napísal:Samozrejme,stále hladám riešenie, ale čo som googlil, tak je to dosť ojedinely problém.
hrban napísal: stiahni najnovší comunity patch (1.73tuším) original patche sú strašne buglé a cracky tam idú strašne zle (na 1.12 ti pri cracku nejde vôbec zvuk)
Takze iba naistalujem hru dam tam ten comunity patch , potm crack a hram ?
a aky crack tam mam dat
-
hrban
Addict
nie iba stiahneš hru, dáš originál patch 1.12 potom comunity patch (najnovší neviem koľkátka to teraz je) a netreba vôbec crackovať všetko ide ako má
OK dik . lebo nevedel som co mam spravit stale to robilo nejake blbostihrban napísal:nie iba stiahneš hru, dáš originál patch 1.12 potom comunity patch (najnovší neviem koľkátka to teraz je) a netreba vôbec crackovať všetko ide ako má
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
škoda, nemám integrovanú VGA na doske, tak asi počkám na ďalší upgrade, pretože hrať to sekano a z hudbou, alebo plynule, ale bez hudby sa mi neoplatí,ale dik za pomoc.uplink napísal: 4890ka má špecifické issues so staršími hrami, aspoň čo som ju mal ja. Nemáš možnosť hrať to na onboardovej VGAčke? Myslím že v prípade Gothicu 2 by bol výkon dostatočný, hm?