mnou nedavno videne filmy na csfd hodnotene 5* Religulous - skvely dokument, srandovny a plne s nim suhlasim Clubbed Die Welle - kukal som to v HD a co som si vsimol tak filmy
ktore kukam v HD nie v DVDRIP kvalitke hodnotim o 1* viac
ale aj tak sa jedna o skvely film
Prave som dopozeral film Ip Man a mozem ho naozaj kazdemu odporucit, naozaj nadherny film nie len o bojovich umeniach ale aj o zivote jednoduchych ludi a svornosti
U mna 9/10
CASH, mňa tento film zaujal najmä dejom ktorí bol tak zamotaný ako som asi ešte nevidel... celkom aj sranda, ak mate radi francúzske filmy tak kuknite.. dal by som tomu tak 7/10
tak som si nedavno pozrel zopar filmov Gran Torino 9/10 Clint Eastwood bol super tie jeho hlasky a narazky nemali chybu Dvanast 8/10 Sedem zivotov 6,5/10 neviem bol som z toho trosku sklamany hoci to bolo celkom emotivne , ale pravdu povediac cely film som cakal na koniec , pomaly som pri tom zaspaval ale dopozeral som to dokonca , cakal som od toho viac
7 pounds(7 životov)..davam 9,5/10...vynikajuci film podla mna..na konci mi aj par slz vyhrklo...no proste emocionalna bomba ten koniec...
Odporucam....
dalej 96hodin... 7,5/10...urcite stoji za to si to pozriet
Rally smrti...8,5/10...tiez jeden vynikajuci film
Religulous 8/10
Dokument jasne ukazuje cestu cloveka, ktory sa pyta veriacich zaujimave otazky, na ktore zvacsa nevedia odpovedat, alebo cituju z biblie. Samozrejme hned nato ma Bill Maher vacsinou pekny odfajc.
Celkom milo som sa miestami pri tomto dokumente pobavil.
Stoji za pozretie, hlavne pre tych, ktory si mysia co to svoje o viere ako takej..
zacnem tymto, zasluzil si to, to co sa mu na konci podarilo si za jeho mizerny zivot zasluzil... dokonca som mu to aj prial, normalne som sa do toho filmu vcitil..
jeden z najkvalitnejsich filmov aky som videl... naozaj odporucam a oznacil by som to skor za cistu dramu
u mna 9,5/10
Šu-Do napísal:Slumdog Millionaire SPOJLER
jeden z najkvalitnejsich filmov aky som videl... naozaj odporucam a oznacil by som to skor za cistu dramu
u mna 9,5/10
Na tom filme sa mi vsetko pacilo,hned po pozreti som si stiahol ost
Cz-Krvavé pobřeží
svk-Krvavé pobrežie
čina-Chi bi
eng-Red Cliff
Akční / Dobrodružný / Drama
Čína, 2008, 150 min
Režie: John Woo
no pozrel som si obe dve casti I a II ..
( taky nedelnajsi maraton filmu )
no musim uznat ze super bojove sceny .... aj ty "hrdinovia" sa mi lubili kazdy iny skill ...