Monitor 2009

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Prežívate stres z monitoru?

Dosť veľký
40
17%
Začína to
58
25%
Nie je mi to jedno
131
57%

Celkom hlasov: 229

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

to oko neni tvoje :lol: (joke)
tak fruxo a calvin to dobre vystihli, ja som si ta aj tak predstavoval :D ale to nic...
vztah ti prispeje aj ked mas 15. vecer na lavicke.... :twisted: a podobne. chalani trocha si oddychnite od ucenia zbehnite aj vonku na bike(alebo nieco ine co vas bavi :wink: ) nebojte sa monitor napiseme vsetci hoci budeme mat 50 alebo 60% myslim ze to je jedno a kazdeho z nas na tu skolu prijmu (malo deti, vela skol)
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Ja mam z matiky a zo SJ 2-ky a nemam strach ze by som to napisal zle... Mna sem - tam spoluziaci podpichnu ze co ty biflos ale to len tak zo srandy :D nikto si na mna nedovolí keďze som najvyšší z celej školy (tým myslím žiakov, učiteľov a personál) :D

A nemozem sa dockat stredy ked budem mat uz konecne pokoj od uckynych vycitok ze co nechodim na cvicenia a podobne kktiny a pritom som skusobny monitor (nie komparo) napisal na 90%
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Neviete koľko percent potrebujem ne Elektro technickú školu v NR - Mlinárce?
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

DeJF napísal:Neviete koľko percent potrebujem ne Elektro technickú školu v NR - Mlinárce?
Tá elektro technická je spš-ka?

200 príspevkov
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Filipito - to oko keď som editoval vo Photoshope tak vyzerá teraz ako mačacie.. a pritom je normálne ľudské, čudné.. na to, aby som s niekým presedel večer na lavičke nepotrebujem mať frajerku, sadnem si tam s dievčaťom, pokecáme, proste nie je problém - ale stále sme len kamaráti.. poznám také dievčatá, pri ktorých si niekedy myslím, že ak by som s nimi začal chodiť a potom sa rozišiel, tak by som prišiel o veľmi veľa.. som spokojný s tým ako to je, zatiaľ nechcem nič meniť.. S tým "Don't get panicked by Monitor" súhlasím..

DejF - ono na priemyslovky berú každého, čiže teoreticky Ti stačí aj pod 50% - ide o to, aby si sa Ty necítil trápne - či už sám pred sebou, alebo pred kamarátmi.
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Filipito myslel lavicku nato aby sa onu oprel ne aby nanej sedel :lol: Pretoze on je na dievcata (ja som ties ale nechvalim sa tym) plus doplnim Filipita : Vztah v 15 dajme tomu ze ked je ta väcsina krachujucich alebo proste take co dlho nevydrzia ti daju alebo aspon mne dali neake tie skusenosti (zalezi ake mas dievca) ktore sa ti v buducnosti mozu zist . Nehovorte mi ze naco ze sa to mozes "doucit" :D lenze co ked mas vyhliadnutu supa babenku ktorej sa aj kusa pacis ale ked sa dozvie ze si "amater" tak dovi je dost mozne ze to bude kur*a ale nikdy nevies co sa skryva v dievcati (ach na ake veci som ja prisiel :D )
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Calvin SFX - To je vec, o ktorej celý čas rozprávam. Také dievča, ktoré by si po prípadnej puse o také (dajme tomu) 2-3 roky pomyslelo (a dalo nejak nepriamo najavo) alebo dokonca rovno povedalo, že som amatér, že neviem ako sa správne bozkávať, také panovačné dievča ja nechcem, to poviem už teraz. Normálne by som ju poslal odkiaľ na začiatku svojej existencie vyšla - takého niekoho ja NEPOTREBUJEM. A skúsenosti v láske? To je čo? Veď bozkávanie je niečo tak prirodzené, že aj keby som sa nikdy nebozkával, partnerke to proste "chutiť" musí.. koniec diskusie o mojom ľúbostnom živote - keď niekto niečo chce - odpoviem na KAŽDÚ SS.

Aby som nebol totálne OT - dnes som dal Monitor na 95% - učiteľka nám zostavila 20 otázok, mal som za 20 min.. heh.
Filipito
Darca
Darca

Calvin SFX napísal:Filipito myslel lavicku nato aby sa onu oprel ne aby nanej sedel :lol: Pretoze on je na dievcata (ja som ties ale nechvalim sa tym) plus doplnim Filipita : Vztah v 15 dajme tomu ze ked je ta väcsina krachujucich alebo proste take co dlho nevydrzia ti daju alebo aspon mne dali neake tie skusenosti (zalezi ake mas dievca) ktore sa ti v buducnosti mozu zist . Nehovorte mi ze naco ze sa to mozes "doucit" :D lenze co ked mas vyhliadnutu supa babenku ktorej sa aj kusa pacis ale ked sa dozvie ze si "amater" tak dovi je dost mozne ze to bude kur*a ale nikdy nevies co sa skryva v dievcati (ach na ake veci som ja prisiel :D )
tak aj spominana ku*va je na nieco dobra :smt047 a netreba ju nikam posielat :wink:
innocence ja ta nechapem , sory ale je to tak :wink:
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jasne s "laskou" uz koniec debaty ved sme v "Monitor 2oo9"

Takze k teme dnes nam sa SJ davala ucitelka iste testy (Laci , Fruxo viete co ) lenze predtym testom skusobnym som sa snou neako bavil a doslo to ktomu ze zakonponovane vo vyznamoch a slovach z nej vyslo vies hovno Vladqo a hovno aj vediet budes co dokonca Fruxovi povedala rovno " Cely polrok si sa neucil , nic nevies , on to vie daj mu pokoj nech sa sustredi " Mna to neviem preco ale vzalo ma to a doslo mi ze monitor mozem napisat na velky ... lenze ako si tak kontrolujeme ten test tak som mal zle iba 9 z neakych 26 co je na moj pomer myslim si celkom dobre . Co chcem povedat .... NEPOCUVAJTE UCITELKY
Filipito
Darca
Darca

to je jasne ze strasia ja so svojou triednou (slovencinarkou) ani nehovorim :wink: druhy pisu test ja nepisem (teda pisem len svoj, mi povie ze neviem nic ze monitor napisem na 20%) ale ja jej pekne poviem "Na moju skolu staci 25" to len tak mimochodom :wink:
jasne ziadna ta nepochvali kazda bude len pindat...
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Innocence napísal:...
OT: Sorry ale nepises v KAZDOM poste v co ma dnes nahbevalo... ze potrebujes girlfriend? Ked sa aj tak podla tvojich slov rozidete? // fakt pardon :wink:

K Teme: Moj poznatok k monitorom je ze si treba otazky fakt pozorne citat a neurobit dementnu chybu, lebo vas to bude stat ten jeden bod do 50% a mozete ist... Tie otazky niesu tazke ale ja so svojim HrHr stylom och poserem :)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vediet vzorce + vylucovacia metoda popripade neake tie vedomosti a si myslim si ze MINIMALNE na tych 50% alebo ak su neake statystiky alebo podla obrazka objem a ine na take idem od oka respektyve co je najrealnejsie ale to samozrejme iba ak neviem ako na to
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

monitor je test vseobecnych vedomosti, nieje orientovany na nejaku konkretnu tematiku... takze ked mas nejake zaklady nemas problem (ja si myslim ze zaklady mas tak isto ako ja)

to len ucitelky teraz stresuju viac ako ziaci...

a ten pripad na sj, som myslel ze po nej hodim telefon... opytal som sa na nieco a ona mi odpovie ze uz desiatky krat sa to preberalo, mal som davat pozor? kua, preto polka triedy nemala ani sajnu co to je...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

fruxo napísal:monitor je test vseobecnych vedomosti, nieje orientovany na nejaku konkretnu tematiku... takze ked mas nejake zaklady nemas problem (ja si myslim ze zaklady mas tak isto ako ja)

to len ucitelky teraz stresuju viac ako ziaci...

a ten pripad na sj, som myslel ze po nej hodim telefon... opytal som sa na nieco a ona mi odpovie ze uz desiatky krat sa to preberalo, mal som davat pozor? kua, preto polka triedy nemala ani sajnu co to je...
Potom od coho su tie ucitelky?Asi som to zabudol, tak nech to vysvetli znova.Stalo sa to uz aj mne a tiez som to nevedel sam. :?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

plasmon napísal:Potom od coho su tie ucitelky?Asi som to zabudol, tak nech to vysvetli znova.Stalo sa to uz aj mne a tiez som to nevedel sam. :?
A to ti ani nehovorim o tom ze som sa to potom pytal spoluziaka, a skoro dostala infarkt... ze preco otravujem spoluziakov... proste vzdelavanie na urovni
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Nabuduce sa jej pytam ze "Pani Ucitelka naco tu potom ste " ked zasa povie to svoje "Ale toto ja neviem / Preskocime si to lebo to ani ja nechapem " alebo na matikarkyne "Opiste si poucku " :lol:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Ludia, to aj vase ucenie v skole je postavene na tom ze opisete poucku a na dalsiu hodinu je pisomka? Niekedy rozmyslam ci je nutna ucitelka v triede...
Filipito
Darca
Darca

opiste si poucku to aj ja zo srdca milujem :)

potom klasicky provokujem ucitelku s ipodom , tie prdy :D a kazdy do rehotu a ona Varga poznamka ja "dakujem aj nabuduce" . klasika :D

//fruxo: vacsinou ano :wink: :?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Opiste si poucku zo slovenciny??? WTF?! :shock:
Toto nerobila ani nasa najhorsia ucitelka SJ ( a to sme mali dobre pripady :D )
Z inych predmetov je to u nas normalne
Filipito
Darca
Darca

shamy: jasne u nas aj zo sloviny aj z matiky (na prirodopise spime tak to asi preto neopisujeme)
Zamknuté