Hip-Hop - umelci a ich tvorba
najlepsie texty:
albumy
Snoop Dogg - Doggystyle (1994)
Snoop Dogg - Da blue carpet
Dr.Dre - The chronic (1992 povedz mi ze aky bol v tomto roku svk raper)
podla mna najlepsi textar
Nate Dogg a Lil Wayne
SVK veci sa nanich nechytaju
OMG ako som mohol zabudnut na uplne najlepsi album, najlepsie texty proste krasa Snoop Dogg - Tha Doggfather (1996)
a super song:
Snoop Dogg feat. B-Real - Vato (twenty one Bitches)
albumy
Nate Dogg a Lil Wayne
OMG ako som mohol zabudnut na uplne najlepsi album, najlepsie texty proste krasa Snoop Dogg - Tha Doggfather (1996)
a super song:
neprehanas to s tym snoopom trochu? ja ho mam tiez rad ale rozhodne by som ho nepovazoval za nejakeho prevratneho textara. mnoho jeho veci postrada hlbsi zmysel a nie su ani nic specialne co sa tyka basnickych prvkov. dokonca sa priznal k pouzivaniu ghostwriterov (a inac dremu dost pomohol po textovej stranke jeho "dvorny" textar the d.o.c.)...Filipito napísal:najlepsie texty:
albumy
Nate Dogg a Lil Wayne
a super song:
zvycajne plati ze cim kvalitnejsie texty chces tym viac musim ist do undergroundu ajked to samozrejme neznamena ze reper, ktory dosiahol komercne uspechy nemoze mat dobre texty. za vsetkych tychto spomeniem velkeho ucitela KRS-One(-a), Commona, ci Public Enemy ...a to je len vrchol ladovca. niekoho som tu napriklad videl davat link na veci od dead prez - tomu vravim texty s myslienkou (nie o tom ako sa mi pokazilo auto a musel som odpravit par chicanos...)
sorry ale ak by som hladal nieco s hlbsim posolstvom tak urcite nie u snoopa...
Blade: zle mi je uz len ked si pomyslim na tie slovensko-anglicke "prvky" co to obsahuje... hentake pozerstvo neprekukne iba niekto kto este nepresiel pubertou... za take texty by ich este pred dakou dekadou poslali rovno do pi*e ako helika, ale asi mas pravdu, ludia sa menia...