to ze ju okaslal chalan myslim nepisalaMartin44 napísal:V dnešnej dobe dovolím si povedať, že už veľa mužov viac tam dole ako ženy v hlave, čo sa týka vzťahov. Nehovorím že je to pravidlo, ale práve baby v puberte sú vačšie kur*y než ktorýkolvek chalan.
To čo si napísala možem, otočiť na Vás ženy a to.
Ženám stačí, aby mali niekoho kto ma peniaze, niekoho koho možu so sebou vziať na verejnosť a brať si ho ako okrasný prívesok, aby mali niekoho, kto ich poje**** keď ich nebolí hlava,majú náladu, nie sú práve po alebo pred menštruaciou alebo dokonca prave ju nemajú.
Napísal som totálnu kravinu, ale na niektoré ženy sa to vzťahuje.
To čo si napísala ty je totalna kravina tiež i keď je možne, že sa to na niktorých chalanov vzťahuje.
Ale to, že teba okašlal chalan ta neoprávnuje hádzať všetkých do jedného vreca.
Vystizna charakteristika muzov
Ach, dalsia sliepka co si v bare zbalila naliateho debila ktoreho najvacsi uspech bolo precitanie slabikara a najoblubenejsim hobby je virtualny sex s kamaratkami z pokecu.
To ze ty si nevies najst normalneho chlapa neznamena ze neexistuju. Mna uz ani velmi neseru tieto povrchne reci o tom aki su chlapi jednoduchi az zverski, ale ta vasa demencia ktoru vidavam zas a znova kazdy den ale vy sami ju zapierate. Ta vasa neodolatelna tuzba zbalit toho najvacsieho grobianskeho macha s co najmensim IQ ktoreho na ulici stretnete a o dva mesiace sa X-ty krat vyplakavat ze chlapi su primitivne svine. Tak potom kto je tu jednoduchy...
To ze ty si nevies najst normalneho chlapa neznamena ze neexistuju. Mna uz ani velmi neseru tieto povrchne reci o tom aki su chlapi jednoduchi az zverski, ale ta vasa demencia ktoru vidavam zas a znova kazdy den ale vy sami ju zapierate. Ta vasa neodolatelna tuzba zbalit toho najvacsieho grobianskeho macha s co najmensim IQ ktoreho na ulici stretnete a o dva mesiace sa X-ty krat vyplakavat ze chlapi su primitivne svine. Tak potom kto je tu jednoduchy...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Chlapi sú možno jednoduchí, ale záleží kus od kusu. A pokiaľ nevieš nájsť niekoho na vyššej úrovni než opísanej, skús obviňovať trochu aj seba. Pretože buď nevieš chlapa odhadnúť (čo uznávam - môže byť pre ženu problém), alebo jednoducho hľadáš v zlom prostredí (teda v prostredi, keď je ich výskyt značne obmedzený).
nevedel som ze nejaky citat a komentar typu "stotoznujem sa s tym" moze vyvolat nieco taketo, ale budiz.... kedze prechadzam obdobim po velkom sklamani sa a uzivam si teda zivot metodou "jedlo,pitie,sex,spanok" tak ma to radi do akej skupiny? ci ako by Eidos napisala ze potrebujem nieco "do,na,pod" ??? ja neviem kde zeny chodia na taketo p****coviny, ale stale viac a viac sa mi potvrdzuje to co som prehlasil raz po asi 6 pive v krcme ze "baby ked maju 11, mozno myslia ako 13 rocne... ked maju 13 - myslia ako 13 rocne... ked maju 15 - myslia ako 13 rocne.... a ked maju 17, tak stale.... a potom konecne ich psychicky vyvoj zacne dobiehat ten somaticky.... " a za tym si stojim... je jasne ze to je individualne, ale na 90% zien to plati a bez urazky, ale babu ktora mala menej ako 18 a mala rozum som este asi nespoznal....
naproti tomu chalani? myslia rovnako ako kolko maju rokov, neokolkuju sa s kravinami a len preto ze nejake peripetie so vztahmi neberu az tak vazne ako baby tak uz su to hnusne hovada co im ide len o jedno.... vsakze?
naproti tomu chalani? myslia rovnako ako kolko maju rokov, neokolkuju sa s kravinami a len preto ze nejake peripetie so vztahmi neberu az tak vazne ako baby tak uz su to hnusne hovada co im ide len o jedno.... vsakze?
-
2barborka2
Novice
ja nechcem byt zla alebo sa tohto názoru nejako zastávať , ale keď zoberem do úvahy manželstvá napr našich rodičov väčšinou tá domácnosť ostáva na ženu aj keď má zamestnanie , ja nechcem tvrdit že ste neschopný ale časom po takých 10rokoch manželstva keď od začiatku bude pracovat či už žena ( ale najdu sa aj chlapi ) tak ta druha polovička si nato zvykne a bere to ako samozrejmost že ta druhá osoba robí v domacnosti. tým sa nechcem nikoho z vás dotknúť.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som to pisal uz na predch. strane a nikto nic....a opakujem ze podla mna to aj porusuje pravidla, nema to daco s rasizmom alebo pod?zelovoc napísal:zatvorte tento kurnik a tie najvacsie sliepky dajte do basy. to nam tu maju dievcence, ktorym prave zacala je*at v hlave puberta kazit tieto krasne jarne dni?
Re: Vystizna charakteristika muzov
no neviem... keď toto nikomu nevadilo http://www.hojko.com/pravdy-o-dnesnych- ... 7-120.html prečo by mala prekážať táto téma?SchYzo napísal:ja som to pisal uz na predch. strane a nikto nic....a opakujem ze podla mna to aj porusuje pravidla, nema to daco s rasizmom alebo pod?
Ale k veci: Muži sú leniví, nesamostatní, neschopní, prelietaví, bezcitní a atď., ale ženy sú na tom rovnako: lenivé, nesamostatné, neschopné, prelietavé, bezcitné atď. Ale sú aj muži pracovití, samostatní, schopní, verní a citliví a rovnako tak aj ženy. Povedať, že muži sú len neschopné prasce je ako povedať, že všetci napr. Taliani sú blbí. Samozrejme, že sa nájdu takí muži aj Taliani, ktorí sú blbí, ale neplatí to na všetkých.
Už by si podaktorí jedinci mali konečne uvedomiť, že odsúdiť jedno pohlavie (rasu, národnosť, vierovyznanie...) kvôli svojej negatívnej skúsenosti (alebo aj desiatim skúsenostiam ak chcete
Samozrejme, že takéto témy sa dajú zobrať aj s humorom a zasmiať sa na tom, ale keď niekto vážne tvrdí niečo takéto, tak to je aj na mňa už veľa...
//autoeditácia príspevku ( 05 Mar 2009, 11:30 )
Inak, aj tak stále dúfam, že toto bol pokus vytvoriť milú tému na ktorej sme sa mali všetci dobre baviť...Nikus napísal:"pri chlapoch treba pocitat s ich troma zakladnymi potrebami - aby mal "do seba" (jedlo), "na seba" (ciste oblecenie) a "pod seba" (zenu).
Alebo inac povedane - ocakavaju, ze vo vztahu najdu: milenku, matku a starostlivu osetrovatelku.
Ked toto das chlapovi, tak mu das vsetko to co od vztahu ocakava.
Oni su velmi jednoduchi a nenarocni."
Toto napisal uzivatel Eidos a stotoznujem sa s nou.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hej este mohla dat odkaz na tie tvoje vtipyPantinela napísal:Inak, aj tak stále dúfam, že toto bol pokus vytvoriť milú tému na ktorej sme sa mali všetci dobre baviť...
Stále tvrdím, dá sa na tom aj zasmiať, ale všetko má svoje hranice...SchYzo napísal:hej este mohla dat odkaz na tie tvoje vtipy![]()