MUŽSKÝ MANIFEST
Žena,
ak si myslíš, že si tlstá, možno je to pravda. Nepýtaj sa ma na to, aj tak ti na to neodpoviem.
Ak niečo chceš, stačí to povedať. Upresnime si jednu vec: sme JEDNODUCHŠÍ. Nerozumieme jemným nepriamym žiadostiam. Na nás neplatí nepriamo priama žiadosť. Žiadosť viditeľne nepriama taktiež nie.
Hovor veci tak, ako sú. Ak sa pýtaš na niečo, na čo neočakávaš odpoveď, nečuduj sa, ak dostaneš odpoveď, ktorá sa ti nebude páčiť.
Sme JEDNODUCHŠÍ. Ak ťa požiadam aby si mi podala chleba, nechcem tým rozhodne povedať nič iného. Nechcem ti vyčítať, že nie je na stole, Nie je v tom nič skrytého ani vyčítavého.
Je k ničomu sa ma pýtať na čo myslím, na 96,5% nemyslím na teba. Niekedy na teba nemyslím vôbec. Nie je to nič vážneho. Prosím, zvykni si na to. Nepýtaj sa ma, na čo myslím, pokiaľ nie si pripravená hovoriť aj o veciach ako je politika, ekonomika, počítače, futbal alebo športové autá.
Jsme JEDNODUCHŠÍ. Nakupovanie nie je zábavné a nikdy to pre mňa zábavné ani nebude. Ak niekam pôjdeme, akékoľvek šaty, ktoré si na zeba vezmeš, ti budú perfektne sedieť, tým si buď istá.
Máš dostatok oblečenia. Máš dostatok topánok. Plakať je v takomto prípade vydieranie. Väčšina mužov má tri páry topánok. Trvám na tom, že sme JEDNODUCHŠÍ. Čo ťa vedie k tomu, že ti môžem pomôcť pri rozhodovaní, ktorý z tvojich tridsiatich párov topánok sa ti momentálne najviac hodí?
Jednoduché odpovede ako ÁNO alebo NIE sú pre nás vynikajúce, nech už bola otázka akákoľvek.
Ak máš nejaký problém, nechoď s ním za mnou, pokiaľ nechceš pomôcť s riešením. Nechci odo mňa, aby som sa s tebou nad tým trápil ako tvoje kamarátky.
Bolesť hlavy, ktorá trvá 17 mesiacov, nie je bolesť hlavy. Zájdi si k doktorovi.
Ak ti náhodou poviem niečo, čo by mohlo byť dvojzmyselné a jedno z toho by ti ubližovalo, tak som určite chcel povedať to druhé.
KAŽDÝ muž vidí len 16 farieb. A tak slivka je ovocie, nie farba. A čo je to za blbú farbu fuchsiová? A ešte horšie, ako sa to svinstvo vlastne píše???
Pivo sa nám páči rovnako ako vám kabelky.
Ak sa ťa spýtam, čo sa deje, a ty odpovieš, že nič, verím ti, a správam sa tak, ako by bolo všetko vporiadku.
Nepýtaj sa ma, či ťa mám rád. Buď si istá, že keby tomu tak nebolo, tak s tebou nie som.
Základné pravidlo, ak budeš mať niekedy pochybnosti čo sa nás týka: urob to čo najjednoduchšie a zbytočne nič nekomplikuj.
Prosíme vás, dajte tento manifest čo najväčšiemu počtu žien, aby konečne pochopili muža raz a navždy.
Dajte ho tiež čo najväčšiemu počtu mužov, aby vedeli, že nie sú vo svojom boji osamotení.