Zle fungovanie systemu
Zle fungovanie systemu
Mam mensi problem s Windows XP. Vcera som vlozil do PC USB kluc a ten ked som sa ho znacil otvorit naskocil NOD a zacal vypisovat o viroch. Dnes rano som zapol PC a po vybrani uzivatelskeho uctu, len naskocil wallpaper a dalo sa hybat kurzorom. Ked som dal CTRL ALT DEL tak sa pocitac restartoval. Zapol som ho v nudzovom rezime a uz ma to pustilo do systemu. Vycistil som PC od virov, spywareaov ale ked som ho pustil v normalnom rezime tak vzdy to neslo tak ako predtym. Tak som ho nahodil do safe modu znova a v msconfig som skusil vypnut startup aplikacie a po restarte uz system naskocil. Tak som msconfig nastavil naspat na normalny stav. System teraz sice ide ale ako keby nefungovali ovladace zvukovky, monitoru (aj ked VGA ano) a niektore procesy sa nespustia (napr. nod32) a ked si otvorim DEVICE MANAGER tak tam nic nezobrazuje - je to prazdne. Vie mi niekto poradit?
A si si istý, že si sa zbavil všetkých vírov? Skús len tak dať prebehnúť komp ešte ComboFixom.. pár krát ma veľmi milo prekvapil.. z totálne vírmi zdemolovaného systému urobil opäť normálne fungujúci systém. Čo obnova systému? Ale asi najjednoduchšie riešenie bude reinstal systému.. všetkého opäť nanovo..
combofix som odskusal a z nejakeho neznameho dovodu sa restore checkpoints vymazali z nicoho nic.brm napísal:A si si istý, že si sa zbavil všetkých vírov? Skús len tak dať prebehnúť komp ešte ComboFixom.. pár krát ma veľmi milo prekvapil.. z totálne vírmi zdemolovaného systému urobil opäť normálne fungujúci systém. Čo obnova systému? Ale asi najjednoduchšie riešenie bude reinstal systému.. všetkého opäť nanovo..