Zle fungovanie systemu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cubix
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Zle fungovanie systemu

Príspevok od používateľa cubix »

Mam mensi problem s Windows XP. Vcera som vlozil do PC USB kluc a ten ked som sa ho znacil otvorit naskocil NOD a zacal vypisovat o viroch. Dnes rano som zapol PC a po vybrani uzivatelskeho uctu, len naskocil wallpaper a dalo sa hybat kurzorom. Ked som dal CTRL ALT DEL tak sa pocitac restartoval. Zapol som ho v nudzovom rezime a uz ma to pustilo do systemu. Vycistil som PC od virov, spywareaov ale ked som ho pustil v normalnom rezime tak vzdy to neslo tak ako predtym. Tak som ho nahodil do safe modu znova a v msconfig som skusil vypnut startup aplikacie a po restarte uz system naskocil. Tak som msconfig nastavil naspat na normalny stav. System teraz sice ide ale ako keby nefungovali ovladace zvukovky, monitoru (aj ked VGA ano) a niektore procesy sa nespustia (napr. nod32) a ked si otvorim DEVICE MANAGER tak tam nic nezobrazuje - je to prazdne. Vie mi niekto poradit?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

A si si istý, že si sa zbavil všetkých vírov? Skús len tak dať prebehnúť komp ešte ComboFixom.. pár krát ma veľmi milo prekvapil.. z totálne vírmi zdemolovaného systému urobil opäť normálne fungujúci systém. Čo obnova systému? Ale asi najjednoduchšie riešenie bude reinstal systému.. všetkého opäť nanovo..
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

brm napísal:A si si istý, že si sa zbavil všetkých vírov? Skús len tak dať prebehnúť komp ešte ComboFixom.. pár krát ma veľmi milo prekvapil.. z totálne vírmi zdemolovaného systému urobil opäť normálne fungujúci systém. Čo obnova systému? Ale asi najjednoduchšie riešenie bude reinstal systému.. všetkého opäť nanovo..
combofix som odskusal a z nejakeho neznameho dovodu sa restore checkpoints vymazali z nicoho nic.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

njn.. asi ich vymazal combofix (alebo iný Tebou použitý program).. pretože vírusy sa veľmi rady schovajú do system restoru.

Ešte môžeš poskúšať nanovo nainštalovať všetky ovládače, ale tu by som sa skorej prikláňal k totálnemu preinštalovaniu celého systému..

:)
Napísať odpoveď